Legendarni pjevač hitno primljen u bolnicu zbog korone

Legenda narodne muzike Milanče Radosavljević (76) zaražen je koronavirusom i prima kiseonik u bolnici Bežanijska kosa.

Magazin 25.11.2020 | 10:00
Legendarni pjevač hitno primljen u bolnicu zbog korone

"Gušio sam se u bolnici! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nikako nisam mogao", kaže Milanče Radosavljević.

Pevač čuvenih hitova "Anđelija", "Jedna žena plave kose" i "Dao bih ovo malo života" javio nam se iz "crvene zone" i ispričao kako izgleda njegova borba sa opasnim virusom, koji mu je umalo došao glave.

- Ležim u bolnici i imam teži oblik korone. Primljen sam kao hitan slučaj i mislio sam da mi je došao kraj, međutim, uspeo sam da se vratim iz mrtvih. Što se kaže: "Pobegao sam grobaru sa lopate". Izvukao sam se zahvaljujući lekarima - priča legendarni pevač, koji se proslavio nastupajući po kafanama.

- Imao sam tešku upalu pluća i sve vreme sam se gušio. Bilo je jezivo! Medicinske sestre su me molile da udahnem vazduh, a ja nisam mogao. Bio sam na korak od smrti, a živ sam samo zahvaljujući osoblju bolnice. Oni su maksimalno posvećeni pacijentima i rizikuju živote da bi nas spasili - izustio je legendarni pevač, a onda je napravio pauzu i počeo da kašlje:

- Eto, vidite, i dalje se gušim. Zato me i drže na kiseoniku, bez kojeg ne mogu da dišem. Više ne razmišljam o tome da li ću pevati, već samo da li ću preživeti. Lekari su mi rekli da imam najgori oblik korone, ali da će oni učiniti sve da mi pomognu. Već dvanaest dana sam u 'crvenoj zoni' i ko zna koliko ću još biti ovde.

Radosavljević priznaje da je sam kriv što se zarazio opasnim virusom.

- Nisam se čuvao, radio sam neku ogradu oko kuće, pa sam bio sa majstorima i kontaktirao sa dosta ljudi. Onda sam dobio temperaturu, ali sam mislio da je neka prehlada. Hteo sam da najpre sve završim sa majstorima, pa tek onda odem kod lekara. Međutim, virus me je pokosio i završio sam u bolnici u veoma teškom stanju. Rekli su da bih sigurno umro da sam stigao samo dan kasnije... - priča čuveni muzičar.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Kakvi majstori

25.11.2020 10:07

Pa jesu li ti majstori zaraženi što su radili ogradu?

ODGOVORITE
Name

Dragan

25.11.2020 10:25

Brz oporavak legendo narode muzike.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

25.11.2020 10:42

Samo muškarci...kakav je to virus¥????

ODGOVORITE