Северина у вези са младим власником винарије!

У естрадним круговима у Хрватској увелико се прича да је Северина Којић (48) од летос наводно у вези са десет година млађим, разведеним власником једне винарије Томиславом Воштинићем из Иванић Града.

Забава 24.11.2020 | 20:44
Северина у вези са младим власником винарије!

Већ дуже време спекулише се како певачица и њен супруг Игор Којић нису у добрим односима и да је њихов разлаз дефинитиван. Томе у прилог говори и то што Севе у Србију није крочила више од шест месеци. Уз све те спекулације о краху брака, последњих месеци главна тема међу њеним колегама у суседној држави јесу певачица и њен наводни нови дечко.

Након што смо чули ову информацију, контактирали смо са извором из Хрватске, који нам је рекао да је то јавна тајна и да нико нити из певачициног тима, нити из винарије још увек неће да се оглашава тим поводом. Многи верују да је то из разлога што је Севе још увек удата за Кебиног сина. Наш саговорник тврди да су се Којићка и Воштинић упознали почетком овог лета посредством заједничких пријатеља и да су одмах севнуле варнице. Наводно, они су наставили да комуницирају путем телефона и друштвених мрежа и убрзо су отпочели везу.

Оно што је интересантно јесте и то да Воштинић прати Северину на Инстаграму и да јој лајкује готово све објаве, док она и даље прати само Игора, вероватно како не би привукла пажњу јавности, тврди извор који добро познаје певачицу.

Она је, наводно, већи део лета провела на имању свог партнера на Граберју Иваничком, где осим 3,5 хектара винограда Воштинић има и винарију. Он се тамо недавно и преселио из Иванић Града, претпоставља се након развода од супруге, са којом има двоје деце. Како даље наводи извор, Томислав је пристојан, вредан и амбициозан мушкарац, а открива и да је са бившом женом остао у добрим односима. О томе да је разведен, потврдио је у недавном интервјуу за сајт Винске приче, где је, причајући о свом бизнису, споменуо бившу супругу.

Интересантно је да је Воштинић по професији оптичар и да се седам година бавио тим послом у оквиру породичног бизниса. Међутим, упоредо са тим је ишао код деде на Граберје Иваничко, када се родила његова љубав према вину. Тада је баталио сигуран посао и посветио се овој уметности, у којој је данас веома успешан и добро зарађује.

Покушали смо да ступимо у контакт са певачициним менаџером, али он није одговарао на наше позиве. И Воштинићу смо послали поруку како бисмо добили коментар, међутим, није одговорио, пише Курир.

(Курир.рс Фото:АТА имагес/принтсцреен)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

24.11.2020 22:04

ВРЛО БИТНА СТВАР И ВИЈЕСТ. КОЛИКО ИХ ЈЕ ДО САДА ПРОМИЈЕНИЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Севе

24.11.2020 22:12

Масала...само удри

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

24.11.2020 22:22

Хахахахахаххахаах , за синаааа да надјем мајкууууу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

25.11.2020 05:50

Натаса Беквалац на апаратима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехехе

25.11.2020 05:59

Воли она бродиће и таласе јадранског мора

ОДГОВОРИТЕ