Severina u vezi sa mladim vlasnikom vinarije!

U estradnim krugovima u Hrvatskoj uveliko se priča da je Severina Kojić (48) od letos navodno u vezi sa deset godina mlađim, razvedenim vlasnikom jedne vinarije Tomislavom Voštinićem iz Ivanić Grada.

Zabava 24.11.2020 | 20:44
Severina u vezi sa mladim vlasnikom vinarije!

Već duže vreme spekuliše se kako pevačica i njen suprug Igor Kojić nisu u dobrim odnosima i da je njihov razlaz definitivan. Tome u prilog govori i to što Seve u Srbiju nije kročila više od šest meseci. Uz sve te spekulacije o krahu braka, poslednjih meseci glavna tema među njenim kolegama u susednoj državi jesu pevačica i njen navodni novi dečko.

Nakon što smo čuli ovu informaciju, kontaktirali smo sa izvorom iz Hrvatske, koji nam je rekao da je to javna tajna i da niko niti iz pevačicinog tima, niti iz vinarije još uvek neće da se oglašava tim povodom. Mnogi veruju da je to iz razloga što je Seve još uvek udata za Kebinog sina. Naš sagovornik tvrdi da su se Kojićka i Voštinić upoznali početkom ovog leta posredstvom zajedničkih prijatelja i da su odmah sevnule varnice. Navodno, oni su nastavili da komuniciraju putem telefona i društvenih mreža i ubrzo su otpočeli vezu.

Ono što je interesantno jeste i to da Voštinić prati Severinu na Instagramu i da joj lajkuje gotovo sve objave, dok ona i dalje prati samo Igora, verovatno kako ne bi privukla pažnju javnosti, tvrdi izvor koji dobro poznaje pevačicu.

Ona je, navodno, veći deo leta provela na imanju svog partnera na Graberju Ivaničkom, gde osim 3,5 hektara vinograda Voštinić ima i vinariju. On se tamo nedavno i preselio iz Ivanić Grada, pretpostavlja se nakon razvoda od supruge, sa kojom ima dvoje dece. Kako dalje navodi izvor, Tomislav je pristojan, vredan i ambiciozan muškarac, a otkriva i da je sa bivšom ženom ostao u dobrim odnosima. O tome da je razveden, potvrdio je u nedavnom intervjuu za sajt Vinske priče, gde je, pričajući o svom biznisu, spomenuo bivšu suprugu.

Interesantno je da je Voštinić po profesiji optičar i da se sedam godina bavio tim poslom u okviru porodičnog biznisa. Međutim, uporedo sa tim je išao kod dede na Graberje Ivaničko, kada se rodila njegova ljubav prema vinu. Tada je batalio siguran posao i posvetio se ovoj umetnosti, u kojoj je danas veoma uspešan i dobro zarađuje.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicinim menadžerom, ali on nije odgovarao na naše pozive. I Voštiniću smo poslali poruku kako bismo dobili komentar, međutim, nije odgovorio, piše Kurir.

(Kurir.rs Foto:ATA images/printscreen)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

TEŠKO NAMA

24.11.2020 23:04

VRLO BITNA STVAR I VIJEST. KOLIKO IH JE DO SADA PROMIJENILA.

ODGOVORITE
Name

Seve

24.11.2020 23:12

Masala...samo udri

ODGOVORITE
Name

Igor

24.11.2020 23:22

Hahahahahahhahaah , za sinaaaa da nadjem majkuuuuu .

ODGOVORITE
Name

Haha

25.11.2020 06:50

Natasa Bekvalac na aparatima.

ODGOVORITE
Name

Hehehe

25.11.2020 06:59

Voli ona brodiće i talase jadranskog mora

ODGOVORITE