У Брчком преминуле још три особе од вируса корона

У Брчком су од посљедица вируса корона преминуле три особе, док су потврђена четири нова случаја заразе од осморо тестираних у посљедња 24 часа, саопштено је из Штаба за заштиту и спасавање дистрикта.

Република Српска 23.11.2020 | 15:16
У Брчком преминуле још три особе од вируса корона

Број активних случајева заразе у дистрикту је 830, а резултате тестирања чека 195 лица.

На ковид одјељењу лијечи се 100 пацијената, од којих 36 има тешку клиничку слику, 55 их је са средње тешком, а девет пацијената има лакшу клиничку слику.

Старије животне доби је 63 пацијента, средње животне доби 35, док су два пацијента млађи.

На неинвазивној вентилацији налазе се три пацијента.

До сада је тестирано 8.069 особа, од чега је 1.507 било позитивних, од којих се 612 излијечило, а 65 преминуло.

Под здравственим надзором налази се 1.810 лица, наведено је у саопштењу.

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Гремлин

23.11.2020 14:40

Викендом 7-8 заразених, радних данима 70- 80 . Болница плаце за реновирањем (или јос боље изградњом потпуно нове) , особље се скупља по бироу и ко зна одакле све (са непотпуном документацијом) ,сколе затворене , полицијски цас уведен , затворени угоститељи (протест данас пред зградом Владе) . Али битно је да су избори просли, да су странке добиле гласове и да сад могу да контају како сто боље сатрати будзет Дистрикта на неке глупости, убацити брата од тетке или амидзица у јавну управу и гдје би се могла славити НГ. Супер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре гремлин

23.11.2020 15:48

Па пријатељу видиш да само хитне викендом тестирају информиши се и не лупај по порталу или отиђи у најближу ковид амбуланту и просетај без маске ако си од оних који причају о заверама.....

Name

Гремлин

23.11.2020 17:28

Не прицам ја ни о каквој завјери. Болнице јесу пуне пацијената. Ја прицам о неспособности власти у дистрикту или ако хоцес у цијелој земљи да направе несто како треба.

Name

Ре гремлин

23.11.2020 19:58

Па добро си рекао избори су прошли зато сада дневно у просјеку има седамдесет заражених а пред Владом протест( два конобара, педесет са Лончара љубитеља Светог Ђорђа, двадесет из Брчког истих билдерчића и још десетак чудних ликова) пет или шест особа са правом протествују а ови су наручени од локалних политичара ( сељаци у правом смислу), власника од три кафића који годинама добијају подстицај као и ови назови их хуманитарци са Лончара и један власник теретане. Када хоћеш да коментарисес требао би више знати или бар бити искрен, Брчко има једну лабараторију и једног доктора микробиологије који дневно истестира око три стотине пацијената из дана у дан , да и њега треба испљувати и реци “ викендом има само осам измишљају” толико ....

Name

боомеранг

23.11.2020 17:36

Са просјеком од 70 заразених дневно , за несто висе од три године, сви у Брцком цемо бити заразени. Да ли це онда све бити готово ? Или стизе Цовид - 23 ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре боомеранг

23.11.2020 20:03

За годину и по ће за Брцко бити готово а када си толико паметан изброј колико ће их умријети зато што нису могли примити јебену инфузију зато сто је сваки дан пред амбулантом двије стотине људи и зато сто је се политицарима јеб.... њима је битно да направе коалиције и да са пар стотина хиљада марака подигну ове тетовиране дебиле да скрену пажњу са битних ствари на четрдесетпет угоститељски пријављених радника у Брчком ( хотели , кафици и ресторани)