Холендер: Од трагичара до јунака Партизана

Дошао је као велико појачање у нападу, али повреда коју је задобио током репрезентативне паузе са националном селекцијом Мађарске спријечила је Филипа Холендера да дебитује већ на вјечитом дербију.

Србија 22.11.2020 | 13:35
Холендер: Од трагичара до јунака Партизана

За три недјеље колико је провео у дресу црно-бијелих показао је да је неко ко зна да игра фудбал и ко ће моћи да помогне екипи у будућности.

Против Пролетера прошао је прави ролеркостер, пошто није успио прво да искористи пенал, да би онда на почетку надокнаде времена ипак донио тај један гол потребан Парном ваљку да узме три бода и настави трку за Црвеном звездом.

– Ово ми је трећа утакмица коју почињем и срећан сам због гола који сам постигао. А пенал, то мораш да заборавиш. То се дешава, али играч мора да издржи до краја, послије тога и мирне главе настави да тражи рјешење ка голу. Када се такве ствари десе, иако наравно није у том моменту пријатно ни екипи, тренерима, навијачима, цијела екипа мора да вјерује да ће погодак доћи. Тако је и било, вјеровали смо, момци су били сложни сви до једног и узели смо три бода – каже Холендер, а пренпси Моззартспорт.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар