Моззарт обезбједио освјежење за медицинаре у Грачаници

Од самог почетка епидемије вируса ЦОВИД-19, компанија Моззарт се кроз разне друштвено-одговорне акције труди да пружи подршку љекарима. Овога пута, донација је стигла у Општу  болницу “Др. Мустафа Бегановић”, а директор ове установе др. Јусуф Хоџић захвалио се у име цијелог особља на витаминским пакетима са воћем и природним соковима.

Србија 21.11.2020 | 13:38
Моззарт обезбједио освјежење за медицинаре у Грачаници

- Упознати смо са акцијом и свака част компанији Моззарт на томе што мисли на здравствене раднике у овим тешким тренуцима. Драго нам је да је и наша болница постала дио ове велике кампање, свака донација нам много значи - рекао је Окановић.

Циљ акције је да се здравственим радницима побољшају услови рада и да осјете подршку заједнице.

- Ови храбри људи ризикују своје здравље. Желимо да им пошаљемо поруку да мислимо на њих и да им се захвалимо на свим напорима које улажу током тешких и исцрпљујућих смјена – поручили су из компаније Моззарт.

Подсјетимо, акција подјеле витаминских пакета широм земље је наставак друштвено-одговорних активности регионалног лидера у области игара на срећу, који је претходно и финансијски помогао многе болнице, у укупном износи од око 112.000 КМ.

(БН)