Милица Милша након борбе са корона вирусом послала снажну поруку!

Глумица Милица Милша открила је у јутарњем програму на "Првој" открила је како су она и супруг Жарко Јокановић успели да победе корона вирус.

Магазин 19.11.2020 | 18:24
Милица Милша након борбе са корона вирусом послала снажну поруку!

Како она истиче, обоје су прошли кроз голготу.

- Хвала Богу изашао је жив и читав из болнице, сад следи период опоравка. Пресрећна сам и први пут сам спавала спокојно крај њега. Изашли смо живи из ове опаке болести. Не знам како народ не схвата шта се дешава. Волела бих да ти који не верују у корону никад не добију овај вирус. Заиста је сумануто да неко не верује да ова болест постоји и да је ово само пропаганда. Лекари су са маскама, заштитном одећом, међусобно себе не могу да препознају. Они не спавају, боре се и јунаци су - рекла је Милица и додала:

- Хвала свима који су опоравили Жарка, јер у једном моменту било веома критично. Ова болест је чудна. Можете да прођете са лаким последицама, али и тежим. Добила сам корону од колеге, колега од другог колеге и то је био тај ланац. Иван Бекјарев је нажалост преминуо од колеге - каже она.

- Схватам да смо сви једнаки и могућност постоји. Нисам мислила да неће мене, поштовала сам све мере, али нисам успела. Мени је било јасно да ако колега има корону, морам имати и ја. Док ова болест не изађе из вашег тела, не знате шта ће бити са вама. Жарку се догодило да је 12 дана било најгоре, а већ 16. дана је једва преживео, спасли су му лекари живот. Нема правила, док је уљез у вашем телу. Болнице су пребукиране, немојте да завршите тамо! - закључује глумица.

Извор: Ало.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар