Milica Milša nakon borbe sa korona virusom poslala snažnu poruku!

Glumica Milica Milša otkrila je u jutarnjem programu na "Prvoj" otkrila je kako su ona i suprug Žarko Jokanović uspeli da pobede korona virus.

Magazin 19.11.2020 | 18:24
Milica Milša nakon borbe sa korona virusom poslala snažnu poruku!

Kako ona ističe, oboje su prošli kroz golgotu.

- Hvala Bogu izašao je živ i čitav iz bolnice, sad sledi period oporavka. Presrećna sam i prvi put sam spavala spokojno kraj njega. Izašli smo živi iz ove opake bolesti. Ne znam kako narod ne shvata šta se dešava. Volela bih da ti koji ne veruju u koronu nikad ne dobiju ovaj virus. Zaista je sumanuto da neko ne veruje da ova bolest postoji i da je ovo samo propaganda. Lekari su sa maskama, zaštitnom odećom, međusobno sebe ne mogu da prepoznaju. Oni ne spavaju, bore se i junaci su - rekla je Milica i dodala:

- Hvala svima koji su oporavili Žarka, jer u jednom momentu bilo veoma kritično. Ova bolest je čudna. Možete da prođete sa lakim posledicama, ali i težim. Dobila sam koronu od kolege, kolega od drugog kolege i to je bio taj lanac. Ivan Bekjarev je nažalost preminuo od kolege - kaže ona.

- Shvatam da smo svi jednaki i mogućnost postoji. Nisam mislila da neće mene, poštovala sam sve mere, ali nisam uspela. Meni je bilo jasno da ako kolega ima koronu, moram imati i ja. Dok ova bolest ne izađe iz vašeg tela, ne znate šta će biti sa vama. Žarku se dogodilo da je 12 dana bilo najgore, a već 16. dana je jedva preživeo, spasli su mu lekari život. Nema pravila, dok je uljez u vašem telu. Bolnice su prebukirane, nemojte da završite tamo! - zaključuje glumica.

Izvor: Alo.rs foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar