Порука из Бинга: И даље ћемо бити заједно

Највећи трговачки ланац у БиХ, Бинго д.о.о. је и ове године припремио лијепу, топлу празничну кампању под називом "И даље ћемо бити заједно". Циљ ове кампање је подсјетити људе да нису сами. Колико год се усамљено осјећали, у Бинго су увијек добродошли.

Босна и Херцеговина 19.11.2020 | 09:48
Порука из Бинга: И даље ћемо бити заједно

Празници су вријеме за породична окупљања, за заједништво, за љубав и дијељење. У сваком том сегменту живота Бинго се труди бити уз своје купце. Тако су кроз нови ТВ спот за ову кампању приказали да су свима нама многе ствари недостајале ове године и да је све било другачије, али да смо ипак успјели превазићи све препреке које су се нашле пред нама.

Постојали су тренуци када нисте били сигурни да ће све бити у реду, када сте мислили да се никада неће вратити на старо, путовања, утакмице, свадбе и концерти, али, увијек сте знали гдје ћете пронаћи оно што требате. Гдје ћете се осјећати своји на своме. Бинго је увијек био мјесто гдје сте могли доћи по оно што вам је недостајало. Потреба да се бринемо једни о другима, да се чувамо и будемо заједно.

Из компаније Бинго поручују: „Можда су тешки дани иза нас, можда нам тек долазе, али једно је сигурно: и даље ћемо бити заједно."

(БН)