"Орлови" уз помоћ Мађарске остали у Лиги Б

Фудбалер Србије победили су Русију 5:0 у последњем мечу Лиге нација Б.

Фудбал 18.11.2020 | 22:44
"Орлови" уз помоћ Мађарске остали у Лиги Б

Изабраници Љубише Тумбаковића одиграли су једну од најбољих утакмица у новијој историју и захваљујући тријумфу Мађарске над Турском остали су у другом рангу Лиге нација.

Наши фудбалери бриљирали против "зборнаје команде" постигавши чак пет голова, од чега четири у првом полувремену.

Игра је изгледала лепо, течно и "орлови" су нас још једном навели да се запитамо зашто на сваком мечу немају сличан приступ као на овом.

Два гола је постигао Јовић, а једном у листу стрелаца уписали су се Радоњић, Влаховић и Младеновић, који је уз то имао две асистенције.

Србија није добро отворила утакмицу пошто је Русија већ у 40. секунди имала стопостотну шансу. Золоботњи се нашао у прилици, а Рајковић је сјајном интервенцијом спречио вођство гостију.

Уследио је нешто мирнији период и онда бум – гол Немање Радоњића. Српски фудбалер лепо је прошао, упутио јак ударац, који је закачио играча "зборнаје команде", лопта је проманила путању и завршила иза леђа Гиљермеа.

Петнаест минута касније наши фудбалери постигли су један од лепших голова у новијој историји. Лопта је ишла течно у нападу, од ноге до ноге, а Јовић ју је главом сместио у гол.

(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мркела

18.11.2020 21:51

Слаба утјеха без европског првенства је Србија,Коларов и Тадиц неце да играју,о Тубаковицу не треба тросити ријеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

19.11.2020 07:36

Ма ОТЈЕРАТИ прво руководство ФС заједно са тренером а онда ове манекенке. Чињеница је да се у ФС умијешала политика