"Orlovi" uz pomoć Mađarske ostali u Ligi B

Fudbaler Srbije pobedili su Rusiju 5:0 u poslednjem meču Lige nacija B.

Fudbal 18.11.2020 | 22:44
"Orlovi" uz pomoć Mađarske ostali u Ligi B

Izabranici Ljubiše Tumbakovića odigrali su jednu od najboljih utakmica u novijoj istoriju i zahvaljujući trijumfu Mađarske nad Turskom ostali su u drugom rangu Lige nacija.

Naši fudbaleri briljirali protiv "zbornaje komande" postigavši čak pet golova, od čega četiri u prvom poluvremenu.

Igra je izgledala lepo, tečno i "orlovi" su nas još jednom naveli da se zapitamo zašto na svakom meču nemaju sličan pristup kao na ovom.

Dva gola je postigao Jović, a jednom u listu strelaca upisali su se Radonjić, Vlahović i Mladenović, koji je uz to imao dve asistencije.

Srbija nije dobro otvorila utakmicu pošto je Rusija već u 40. sekundi imala stopostotnu šansu. Zolobotnji se našao u prilici, a Rajković je sjajnom intervencijom sprečio vođstvo gostiju.

Usledio je nešto mirniji period i onda bum – gol Nemanje Radonjića. Srpski fudbaler lepo je prošao, uputio jak udarac, koji je zakačio igrača "zbornaje komande", lopta je promanila putanju i završila iza leđa Giljermea.

Petnaest minuta kasnije naši fudbaleri postigli su jedan od lepših golova u novijoj istoriji. Lopta je išla tečno u napadu, od noge do noge, a Jović ju je glavom smestio u gol.

(B92)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mrkela

18.11.2020 21:51

Slaba utjeha bez evropskog prvenstva je Srbija,Kolarov i Tadic nece da igraju,o Tubakovicu ne treba trositi rijeci.

ODGOVORITE
Name

Bane

19.11.2020 07:36

Ma OTJERATI prvo rukovodstvo FS zajedno sa trenerom a onda ove manekenke. Činjenica je da se u FS umiješala politika