Засукаћемо рукаве и радити у интересу грађана

Новоизабрани градоначелник Бијељине Љубиша Петровић данас је, на конференцији за новинаре, рекао да се кандидовао за народ и да је ово побједа народа. Честитао је будућим одборницима Скупштине града Бијељина, напомињући да ће свима испружити руку и у том духу  наступати, отвореном сарадњом ићи у смјеру договора који ће служити да се гради бољи живот и напредак свих наших грађана.

Република Српска 18.11.2020 | 16:25
Засукаћемо рукаве и радити у интересу грађана

Чим добијемо званичне резултете Централне изборне комисије, засукаћемо рукаве и радити искључиво у интересу свих грађана, рекао је новоизабрани градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

“Хвала свим људима у Бијељини. Ево, избори су завршени и хвала свим грађанима Бијељине што су изашли на изборе, хвала људима који су ме подржали и дали своје повјерење, свој глас.

А исто тако хвала свим људима који ме нису подржали,,јер и раније како сам се понашао понашаћу се убудуће и одговорно поручити сада и на сваком мјесту да ћу бити градоначелних свих грађана и од тога нећу одступити.

Нећу правити никакве подјеле и разлике, уважаваћу сваког подједнако и појединачно и хоћу да кажем то је концепт од којег нећемо одступити,” рекао је Петровић.

Честитао је новоизабраним одборницима за градску скупштину, према којима ће ићи са испруженом руком.

“Ово је прилика и да честитам свим изабраним одборницима, народним одборницима који су добили подршку свог гласачког тијела, односно народа, да у мени виде човјека који ће превасходно испружити и увијек ићи са испруженом руком и у том духу увијек наступати.

Опет, из једног простог разлога, не дозвољавајући никакве подјеле, него са том истом испруженом руком и отвореном сарадњом увијек ићи у смјеру договора који ће се градити за бољи живот, за напредак сваког нашег грађанина овдје у Бијељини,” додаје новоизабрани градоначелник Бијељине.

Истиче да се кандидовао за народ и да је ово искључиво побједа народа, а не Љубише Петровића.

“Ако вам кажем за побједу, ја кажем да је народ побиједио и остајем иза тих својих ријечи. То говоре и изборни резултати и вјерујте када разговарамо о томе ко је коме дао повјерење,која политичка партија, ја бих био онда натјеран да разговарамо о подјелама, а ја не желим ниједног тренутка да разговарам о подјелама, ја хоћу чврсто и снажно да поручим да је овдје народ у Бијељини побједио,искључиво да је ово народна побједа,а не побједа Љубише Петровића,” нагласио је Петровић

Прије прес конференције,Петровић се,као што је и обећао,срео и разговарао са пораженим противкандидатом Мићом Мићићем.

“Ево да кажем,то је можда једно од предизборних обећања,да нисам се кандидовао ни против кога и управо оно обећање које сам и давао ,јесте да заједно можемо пити пријатељске кафе са свим противкандидатима,то сам урадио у јуче и данас у фер и коректној атмосфери.

Да поразговарамо о ономе што можемо објединити и оно што се зову интереси наших грађана,овдје у Бијељини и да сви гледамо ка будућности. Да окренемо да таква једна атмосфера која овдје код нас влада у Бијељини,управо јесте окренута према сваком појединцу како унапредити његов живот. Од најмлађих,до најстаријих.”

На питање,хоће ли бити неке нове коалиције,Петровић одговара.

“Пазите, ја не бих заиста о томе. Централна изборна комисија још није потврдила званичне резултате. Они имају своје законске процедуре по којима раде, ја ћу се придржавати, не само ја него сви кандидати који су добили повјерење од народа јер свако има упориште у народу, своје гласачко тијело и то је сасвим у реду.

Ја сам спреман свим тим кандидатима који су изабрани од стране народа да пружим руку,” закључио је новоизабрани градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Изјаву смо тражили и од пораженог противкандидата Миће Мићића, али он није хтио да се обраћа јавности. 

БН ТВ

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Ре Бн

18.11.2020 16:34

Господин, честитам !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј

18.11.2020 21:49

Људинооо Бог нека те чува. Поздрав из ослобођене Бл. Осмјех овај са лица више неће моћи народу нико да скине. Слободааааа!!!

Name

Миле И мицо

19.11.2020 10:29

Освајамо бијељину. ..Али нам се плијен на жалост измаце. .

Name

ре

18.11.2020 17:24

Шта ћеш урадити са шећераном у Великој Обарској, и колико ћеш нових фабрка изградити на општини Бијељина?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таман толико

18.11.2020 18:22

Колико је похлепна власт оставила у каси....Али као прво, СТОП ПЉАЦКИ ГРАДСКЕ КАСЕ у безакоњу.....

Name

Гале

18.11.2020 17:31

Цувај ти се Љубиса , види се по лицу да си постен и образован човјек али цоркан и слицни њему нити су постени нити образовани, довео их Додик да краду за њега цувај се питара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

18.11.2020 17:40

Поздрав друзе зив и здрав био ако синко стварно ријеци претворис у дјело цијели народ Бијељине и Семберијеце да те воли и ти са народом а народ са тобом нико вас никад неце висе побиједити ..Народу треба остварити његову вољу и зељу и помоци свом народу и свом граду и дрзави и све си изпостовао за свој народ а не као предходници угрозавају зељу и вољу народа и све унистили сто је народно и дрзавно ,битно да је само појединцима добро а вецина нека цркава ..синко не уци се од лопова буди постен цовјек ,као сто и јеси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

18.11.2020 19:19

Не зна он у шта је упао. Он мисли да је то ићи од села до села и млатити празну сламу. Е мој момче кад видиш који је то посао има да ти се живот огади. Ниси био у томе па не знаш али ускоро ћеш видјети. Поготово када ти буду долазили да им се одужис они који су гласали за тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.11.2020 20:25

Е,ти знас. Где си то био ти градонацелник? Јел код рудоње на воцњаку?

Name

Милос

18.11.2020 19:32

Само не пустај никог из СНСД близу себе а све друге одборнике покупи и направи скупстинску вецину

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ди

19.11.2020 06:56

Овај човјек ме одушевљава својим понашањем.Одавно није било човјека са чврстим ставом и оволиком озбиљношћу. Пуна подршка.

ОДГОВОРИТЕ