Zasukaćemo rukave i raditi u interesu građana

Novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović danas je, na konferenciji za novinare, rekao da se kandidovao za narod i da je ovo pobjeda naroda. Čestitao je budućim odbornicima Skupštine grada Bijeljina, napominjući da će svima ispružiti ruku i u tom duhu  nastupati, otvorenom saradnjom ići u smjeru dogovora koji će služiti da se gradi bolji život i napredak svih naših građana.

Republika Srpska 18.11.2020 | 16:25
Zasukaćemo rukave i raditi u interesu građana

Čim dobijemo zvanične rezultete Centralne izborne komisije, zasukaćemo rukave i raditi isključivo u interesu svih građana, rekao je novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

“Hvala svim ljudima u Bijeljini. Evo, izbori su završeni i hvala svim građanima Bijeljine što su izašli na izbore, hvala ljudima koji su me podržali i dali svoje povjerenje, svoj glas.

A isto tako hvala svim ljudima koji me nisu podržali,,jer i ranije kako sam se ponašao ponašaću se ubuduće i odgovorno poručiti sada i na svakom mjestu da ću biti gradonačelnih svih građana i od toga neću odstupiti.

Neću praviti nikakve podjele i razlike, uvažavaću svakog podjednako i pojedinačno i hoću da kažem to je koncept od kojeg nećemo odstupiti,” rekao je Petrović.

Čestitao je novoizabranim odbornicima za gradsku skupštinu, prema kojima će ići sa ispruženom rukom.

“Ovo je prilika i da čestitam svim izabranim odbornicima, narodnim odbornicima koji su dobili podršku svog glasačkog tijela, odnosno naroda, da u meni vide čovjeka koji će prevashodno ispružiti i uvijek ići sa ispruženom rukom i u tom duhu uvijek nastupati.

Opet, iz jednog prostog razloga, ne dozvoljavajući nikakve podjele, nego sa tom istom ispruženom rukom i otvorenom saradnjom uvijek ići u smjeru dogovora koji će se graditi za bolji život, za napredak svakog našeg građanina ovdje u Bijeljini,” dodaje novoizabrani gradonačelnik Bijeljine.

Ističe da se kandidovao za narod i da je ovo isključivo pobjeda naroda, a ne Ljubiše Petrovića.

“Ako vam kažem za pobjedu, ja kažem da je narod pobijedio i ostajem iza tih svojih riječi. To govore i izborni rezultati i vjerujte kada razgovaramo o tome ko je kome dao povjerenje,koja politička partija, ja bih bio onda natjeran da razgovaramo o podjelama, a ja ne želim nijednog trenutka da razgovaram o podjelama, ja hoću čvrsto i snažno da poručim da je ovdje narod u Bijeljini pobjedio,isključivo da je ovo narodna pobjeda,a ne pobjeda Ljubiše Petrovića,” naglasio je Petrović

Prije pres konferencije,Petrović se,kao što je i obećao,sreo i razgovarao sa poraženim protivkandidatom Mićom Mićićem.

“Evo da kažem,to je možda jedno od predizbornih obećanja,da nisam se kandidovao ni protiv koga i upravo ono obećanje koje sam i davao ,jeste da zajedno možemo piti prijateljske kafe sa svim protivkandidatima,to sam uradio u juče i danas u fer i korektnoj atmosferi.

Da porazgovaramo o onome što možemo objediniti i ono što se zovu interesi naših građana,ovdje u Bijeljini i da svi gledamo ka budućnosti. Da okrenemo da takva jedna atmosfera koja ovdje kod nas vlada u Bijeljini,upravo jeste okrenuta prema svakom pojedincu kako unaprediti njegov život. Od najmlađih,do najstarijih.”

Na pitanje,hoće li biti neke nove koalicije,Petrović odgovara.

“Pazite, ja ne bih zaista o tome. Centralna izborna komisija još nije potvrdila zvanične rezultate. Oni imaju svoje zakonske procedure po kojima rade, ja ću se pridržavati, ne samo ja nego svi kandidati koji su dobili povjerenje od naroda jer svako ima uporište u narodu, svoje glasačko tijelo i to je sasvim u redu.

Ja sam spreman svim tim kandidatima koji su izabrani od strane naroda da pružim ruku,” zaključio je novoizabrani gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Izjavu smo tražili i od poraženog protivkandidata Miće Mićića, ali on nije htio da se obraća javnosti. 

BN TV

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Re Bn

18.11.2020 16:34

Gospodin, čestitam !!

ODGOVORITE
Name

Čuj

18.11.2020 21:49

Ljudinooo Bog neka te čuva. Pozdrav iz oslobođene Bl. Osmjeh ovaj sa lica više neće moći narodu niko da skine. Slobodaaaaa!!!

Name

Mile I mico

19.11.2020 10:29

Osvajamo bijeljinu. ..Ali nam se plijen na žalost izmace. .

Name

re

18.11.2020 17:24

Šta ćeš uraditi sa šećeranom u Velikoj Obarskoj, i koliko ćeš novih fabrka izgraditi na opštini Bijeljina?

ODGOVORITE
Name

Taman toliko

18.11.2020 18:22

Koliko je pohlepna vlast ostavila u kasi....Ali kao prvo, STOP PLJACKI GRADSKE KASE u bezakonju.....

Name

Gale

18.11.2020 17:31

Cuvaj ti se Ljubisa , vidi se po licu da si posten i obrazovan čovjek ali corkan i slicni njemu niti su posteni niti obrazovani, doveo ih Dodik da kradu za njega cuvaj se pitara

ODGOVORITE
Name

Gojko

18.11.2020 17:40

Pozdrav druze ziv i zdrav bio ako sinko stvarno rijeci pretvoris u djelo cijeli narod Bijeljine i Semberijece da te voli i ti sa narodom a narod sa tobom niko vas nikad nece vise pobijediti ..Narodu treba ostvariti njegovu volju i zelju i pomoci svom narodu i svom gradu i drzavi i sve si izpostovao za svoj narod a ne kao predhodnici ugrozavaju zelju i volju naroda i sve unistili sto je narodno i drzavno ,bitno da je samo pojedincima dobro a vecina neka crkava ..sinko ne uci se od lopova budi posten covjek ,kao sto i jesi.

ODGOVORITE
Name

Milan

18.11.2020 19:19

Ne zna on u šta je upao. On misli da je to ići od sela do sela i mlatiti praznu slamu. E moj momče kad vidiš koji je to posao ima da ti se život ogadi. Nisi bio u tome pa ne znaš ali uskoro ćeš vidjeti. Pogotovo kada ti budu dolazili da im se odužis oni koji su glasali za tebe.

ODGOVORITE
Name

Re

18.11.2020 20:25

E,ti znas. Gde si to bio ti gradonacelnik? Jel kod rudonje na vocnjaku?

Name

Milos

18.11.2020 19:32

Samo ne pustaj nikog iz SNSD blizu sebe a sve druge odbornike pokupi i napravi skupstinsku vecinu

ODGOVORITE
Name

Di

19.11.2020 06:56

Ovaj čovjek me oduševljava svojim ponašanjem.Odavno nije bilo čovjeka sa čvrstim stavom i ovolikom ozbiljnošću. Puna podrška.

ODGOVORITE