Ердоган најавио "затварање" Турске због короне

Турски председник изјавио је да ће влада те земље увести оштрије мере за спречавање ширења коронавируса и делимично затварање земље викендима.

Свијет 17.11.2020 | 20:17
Ердоган најавио "затварање" Турске због короне

Према писању турског портала Хуријет, то би могло да значи да ће током викенда грађанима бити дозвољено слободно кретање само од 10 сати пре подне до 20 часова увече.

Ердоган је после седнице владе рекао да ће школе остати затворене до краја године, а да ће ресторани храну само достављати, преноси Ројтерс.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

АЛПЕ АДРИА

17.11.2020 20:06

ТЕ МАСКЕ ЈЕ СТЕВАНДИЦЕВА СТРАНКА ДИЈЕКИЛА ПРЕД ИЗБОРЕ ПО ДВА КОМАДА И СПРЕЈ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈУ.ОСТАВЉАЛИ СУ НА ВРАТА СВАКОГ СТАНА.КРАТКЕ НЕМОГУ НИ ПОЛА ЛИЦА ПОКРИТИ.ДЗАБА ДОБИЛИ ПА НАРОДУ ДЈЕЛИЛИ,А ОВИ БАЦАЛИ ПОРЕД КОНТЕЈНЕРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Безимени

18.11.2020 06:59

Нико се не пита од цега це овај народ зивјети, ионако озбиљна привреда не постоји, а мале фирме се овако гусе. Социјални фактор је апсолутно занемарен, јер ста је зивот ако нема елементарне услове. Турцима је боље да врате мигранте у њихове земље и закљуцају врата кроз која их пустају овамо, без имена, без маски, без икаквог сазнања о идентитету тих ходајуцих, "опасних ликова".

ОДГОВОРИТЕ