Erdogan najavio "zatvaranje" Turske zbog korone

Turski predsednik izjavio je da će vlada te zemlje uvesti oštrije mere za sprečavanje širenja koronavirusa i delimično zatvaranje zemlje vikendima.

Svijet 17.11.2020 | 20:17
Erdogan najavio "zatvaranje" Turske zbog korone

Prema pisanju turskog portala Hurijet, to bi moglo da znači da će tokom vikenda građanima biti dozvoljeno slobodno kretanje samo od 10 sati pre podne do 20 časova uveče.

Erdogan je posle sednice vlade rekao da će škole ostati zatvorene do kraja godine, a da će restorani hranu samo dostavljati, prenosi Rojters.

(Tanjug)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ALPE ADRIA

17.11.2020 20:06

TE MASKE JE STEVANDICEVA STRANKA DIJEKILA PRED IZBORE PO DVA KOMADA I SPREJ ZA DEZINFEKCIJU.OSTAVLJALI SU NA VRATA SVAKOG STANA.KRATKE NEMOGU NI POLA LICA POKRITI.DZABA DOBILI PA NARODU DJELILI,A OVI BACALI PORED KONTEJNERA.

ODGOVORITE
Name

Bezimeni

18.11.2020 06:59

Niko se ne pita od cega ce ovaj narod zivjeti, ionako ozbiljna privreda ne postoji, a male firme se ovako guse. Socijalni faktor je apsolutno zanemaren, jer sta je zivot ako nema elementarne uslove. Turcima je bolje da vrate migrante u njihove zemlje i zakljucaju vrata kroz koja ih pustaju ovamo, bez imena, bez maski, bez ikakvog saznanja o identitetu tih hodajucih, "opasnih likova".

ODGOVORITE