Додиков савјетник за медије Перо Симић демолирао Мићића и Радојичића

Савјетнк Милорада Додика за медије Перо Симић је преко режимских медија РТРС-а и СРНА демолирао поражене кандидате свог шефа на локалним изборима у Бањалуци Игора Радојичића и Бијељини Мића Мићића.

Република Српска 16.11.2020 | 21:33
Додиков савјетник за медије Перо Симић демолирао Мићића и Радојичића

Агересивном кампањом у корист Радојичића у Бањалуци, а против несвршеног студента и економски еманципованог Драшка Станивуковића, и хуманисте и бијељинског љекара Љубише Петровића, озлоглашени медијски гуру Перо Симић је преко режимских медија РТРС-а, а потом и преко Агенције СРНА уствари направио контра ефекат и послао Додикове фаворите у политичку прошлост.

И док је Драшко млад, симпатичан са потпуно новом политичком грађанском реториком освајо симпатије гласача у Бањалуци, Перо Симић, Додиков медијски маг, је од Радојичића правио чудовиште које је личило на све сем на кандидата за градоначелника града који се кандидовао за културну пријестоницу Европе.

Ударао је Симић својим инструкцијама на РТРС и њених уредника и шефова изборних штабова СНСД у тој медијској кући, али изгледа да се све вратило као бумеранг, али не Симићу и Радојичићу, него директно шефу Милораду Додику, који је синоћ распамећено викао да је изгубио Бањалуку са најбољим својим кандидатом, што Радојичић то и јесте.

Заборавио је Додик да је главни кривац за пораз управо лик из његовог најближег окружења којем је дао на тајно управљање и РТРС-ом и Агенцијом СРНА.

Да трагедија Милорада Додика буде веће, човјек попут некада Војислава Коштунице, није обавијештен да је по диктату Пере Симића Агенција СРНА и њено уредништво читаве изборне кампање пуних мјесец дана било на страни свима знаног Ненада Нешића, који је дан пред избору тишину забио Додику не нож, него копље у лежа , што се тиче Бањалуке, Бијељине и Источног Сарајева.

Додиков човјек од пуног повјерења када је у питању РТРС, а поготово Агенција СРНА Перо Симић је растурио Додиковог кандидата за градоначелника Бијељине.

Осветио му се за све поразе које је Мићић, од 2008.године до синоћ приредио кандидатима СНСД од Гаврила Бата Бобара, Мишка Миловановића, доктора Максимовића.

Највеће изненађење за медијског гуруа Милорада Додика, Перу Симића је био љекар хуманиста , препаметни Љубиша Петровић, који је у задњи час ушао и у политику и изборну кампању и гле чуда побиједио.

Симић је био збуњен, не зањући како на доктора Петровића.

Па никако. Како некадашњи конобар са аутобуске станице у БН да парира најбољем студенту Медицинског факултета у Београду.

Са Централом Агенције СРНА у Бијељини са чијим уредницима је био на сталној вези, Перо Симић је сматрао да ће побједа Мићића доћи по дифолту сама од себе.

Међутим, не лежи враже, грађанска, хумана, топла људска ријеч доктора Љубише насупрот Мићићевој издаји, показала се као побједничка формула.

Уље на ватру да изгори медијски план Пере Симића је била сјајна уредница РТВ БН Сузана Тодорић Рађен, која је објављивала најватреније говоре Мића Мићића, са којима је побјеђивао, али када је био кандидат СДС и народа Семберије.

Сузана, школовани новинар, објављивала је све оно што је Мићић од 2008 до 2016.говорио о Додику и СНСД-у у Републици Српској и Бијељини. И настао је хаос на терену, али и код Симића, јер није знао како одговорити, а шта он уствари и зна о новинарству, коју то школу има, које образовање...

Катастрофа је било слушати како је "љути" Додиков противник Мићо Мићић напрасно постао јадни мали слуга, који је потучен до ногу, како рече доктор Љубиша Петровић, не од њега "него од народа".

Сада Додик има времна да размишља како су му изгубљени центри попут Бањалуке, Бијељине и Источног Сарајева, баш они центри гдје је Перо Симић имао своја најјача медијска упоришта у РТРС-у и Агенцији СРНА.

Пораз не само Додика, СНСД-а и Радојичића и Мићића, него и медијских центара моћи Пере Симића, РТРС у сва три града и агенције Срна са централом у Бијељини и најјачим дописништвима у Бањалуци и Источном Сарајеву.

Можда већ од данас Додик буде опрезнији када режимске медије РТРС и Агенција СРНА буде давао на безрезевну контролу и управљање свом гуруу Пери Симићу.

Додик сада гања неке политичке вјештице да би санирао поразе, али би му било боље да погања мало и то шта му је радио и урадио Перо Симић на локалним изборима и против кога му је све причао из јеговог најближег политичког окружења.

Млади Станивуковић, хуманиста бијељински доктор Петровић између осталог за побједу поред народа, једним дијелом могу да захвале РТРС-у и Агенција СРНА и њиховом уредјивачу из потаје Пери Симићу.

Нека ти је наздравље Перо Симићу побједа и Драшка и Љубише, помого су колико си могао ..., нису Игор и Мићо једини које си поломио на изборима, ту су и Гаврило Бато Бобар, Мишко Миловановић, доктор Максимовић...

Путуј Милораде и не брини за режимске медије РТРС и Агенција СРНА...док их Пера Симић контролише... 

(Инфомедиа Балкан - Београд)

Коментари / 47

Оставите коментар
Name

Драган

16.11.2020 20:57

Миле је око себе окупио највеци олос и сљам и они це га костати каријере а и слободе ако бог да

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јосипа Лиса

16.11.2020 21:26

Маааглллааа свуууддда , маглллааа окооо нассс у даљини једва цуујјјно дооопире Перррин глас И КАЗЕ , МИЛЕ.... ГОТОВО ЈЕ.... ПРОПАЛИ СМООО. ЈА ЗАЈЕ... ОПРОСТИ МИЛЕ.

Name

Ре

16.11.2020 22:16

Олош и може окупити око себе једино олош

Name

Ре ја

17.11.2020 06:31

Ма није он окупио него и сам припада том кругу . Слично привлачи слично . Вријеме му је да оде са политичке сцене

Name

Ре Драган

17.11.2020 07:09

Од свих ти шљам ова ал незна се које гори од горег најгори је СТЕВАНДИЋ баја увјерљиво прво мјесто а циментиран на 2 мјесту СТЕВАНДИЋ. Шта рећи даље за Мајкичку Бисерку Вишковића идр политичке карикатуре квази политичаре.

Name

Гебелс

17.11.2020 09:53

Ето им кад хоце да ме копирају

Name

Милан Б.

16.11.2020 20:58

Ово дудук ако прочита,овај симић на ражањ оде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лола

16.11.2020 21:28

Ма људи ко може да гледа тај РТРС тај нема мозга или су му испрали мозак,ту лакрдију већ 12 и више год. не гледам.

Name

Је л

16.11.2020 21:08

То почела кампања за 2022 годину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

16.11.2020 21:17

Перо Симић и Мићо Мићић, ста јос рећи? Папакланд.

Name

Кекец

16.11.2020 21:17

Ваљо нам је Перо ко нико?

Name

вања

20.01.2021 15:05

нема се ту ста гледати

Name

БАБА У ЦАКСИРЕ ????

16.11.2020 21:11

?????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новинар

16.11.2020 21:18

Додик брзрезервно верује Пери Симићу и овај се толико осилио да директно поставља уреднике у Срни и РТРС. Наравно, не бира их по квалитету него по послушности. Па, његов производ је конзул Синиша Михаиловић, затим Милан Трбојевић, Нада Арлов, Нада Велетић и многи други, а у Срни Милица Џепина и Татјана Парађина. Такође је саветовао Милу да Шкору стави за директора АТВ итд.итд. Скупо ће Додик једног дана платити његову "лојалност"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.11.2020 22:30

Већ плаћа

Name

Рајка

16.11.2020 21:24

Аууу какав текст!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

16.11.2020 21:54

Браво за текст. Погодили сте суштину. Да сам ја којим случајем недај боже био члан снсд-а, и да сам 10 дана гледао ртрс и атв, променио би странку. Дно дна од новинарства, Гебелсовске тв а знамо како Хитлер заврши...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.11.2020 23:10

Знамо како заврси..! Лијепо доцека старост у Аргентини....! Једино ми немамо појма о истини у ИИ св рату.

Name

Наталија Јовић

16.11.2020 21:56

Какву је елиту и памет окупио Додо...све др мр..мени овај Перо лици на једног сто је цитао дневник. А данас је пун ко брод!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен Петровић

16.11.2020 21:57

Респет за аутора текста

ОДГОВОРИТЕ
Name

!

16.11.2020 22:11

Врхунски текст! Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

16.11.2020 22:13

РТРС никако није могао утицати на пораз Миће и Игора те побједу Драшка и доктора, јер просто незнам ко гледа то смеће од ТВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

16.11.2020 22:15

Немојте да им дајете смјернице гдје није ваљало код СНСД. Не помазете осталим који се боре против њих. Они су као хоботница сто пипака имају. Нека тумарају у свом мраку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинослав Нинчић

16.11.2020 22:32

Перо Симиц, први бот РС под називом Устав Српске на тwитер-у који се за своју плату од неколико хиљада КМ бави тиме да блати Сузану без икаквог аргумента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОМЈЕНЕ ДОЛАЗЕ

16.11.2020 22:38

ЗАЦУДЈУЈЕ ЦИЊЕНИЦА ДА ХЕПИ ТВ ЦУТИ ОД ИЗБОРА.НИЊЕДНОМ РЈЕЦЈУ ДА КАЗУ КАКО ИМ МИЉЕНИК ГУБИ.ЦУЈ 26 ПОСТО И БУСА СЕ У ПРСА О ВЕЦИНИ.И ПЛУС ИЗГУБИО МЈЕСТО ГРАДОНАЦЕЛНИКА.ВЈЕФОВАТНО ЦЕ ДОЦИ ОНАЈ КЕЗАВИ СРДЈАН,ДИДИКОВ САВЈЕТНИК ЈЕДНО ЈУТРО ДА НАБЉУЈЕ КАКО ЈЕ ДОДИК ЈЕДИНИ СРБИН У РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

16.11.2020 22:46

ПЕРО СИМИЦ ЈЕ ЈЕДНА ИСКОМПЛЕКСИРАНА БЕДАСТОЦА ОД ЦОВЈЕКА КОЈИ ЈЕ ТАКВА ЉИГА ДА ЈЕ ТО НЕОПИСИВО ,НЕ ПОСТОЈЕ ПРАВЕ РИЈЕЦИ ЗА ТУ СПОДОБУ КОЈА ГЛУМИ СА КУБАНСКО ЦИГАРОМ У РУЦИ КАО ОН ЈЕ ФАЦА ,ЦАК И КУСТУРИЦА ТО КАЗЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нбкл

16.11.2020 22:55

Перо Симиц је огромне паре покупио од дрзаве. После Мице Мицица он је други главни лопов Семберије сто је милионе опрао од дрзаве. Тај је само мјењао странке и летио у владајуце. Док се није угурао код Додика у цумезу је зивио, сад има вилу и 7 некретнина. Додик је зло и мора да иде. Паре узима од биједе, сиротиње и обицног народа и милионе даје својим савјетницима и пијунима. Мјењати власт и све их редом процесуирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспорац Семберски

16.11.2020 23:11

Госпођа Сузана Рађен Тодорић је измислила новинарство и новинарски је Голијат у поређењу на фићфирића, писарчића и новинара у покушају Перу Симића. Перо Симић је болесни комплексаш који никада не може да прихвати успјех господина Владимира Тришића који је од БН ТВ направио најуспјешнију медијску кућу не само у Републици Српској него и у БиХ. Шта може један болесни искомплексирани писарчић подврнутих ногавица са шареним чарапама, који сипа бесплатно бензин на Нестро пумпама, да уради против медијског Титана наше БН ТВ. Какав Додик такав му и савјетник... Политички и медијски побачаји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бнрсбн

16.11.2020 23:11

Због таквих као сто су Перо Симиц, Недељко Цориц, Данијела Дјукин, Војин Митровиц, Зоран Малетиц, др Ловриц.... пропадамо. Изабрани за народне посланике, за одборнике, имају измисљене функције у електродистрибуцији, болницама, министарствима, факултетима. Еее људи истовремено и народни посланици и одборници 3000км+600км+*****км у дрзавним институцијама и предузецима+одбори и којекуда. То је политика снсда и додика 20год да његови "раде" на 5 мјеста а постени људи са факултетима да иду код таквих тајкуна да конобарису и слузе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Бнрсбн

17.11.2020 07:12

Фантастичан коментар.

Name

Бане

16.11.2020 23:31

Погодак у сред сриједе! Полуписмени Перо Симић је кад - тад морао довести Додика до пораза. Наравно, страдаће уредници и новинари, Перо ће вјешто објаснити ко је крив!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

17.11.2020 01:37

Је ли могуће да цовјек (ако је то) без факултета буде толико моћан и да такав савјетује Додика,РТРС, Бисерку, Диспечера. Да ли је могуће то? Шта смо ми то богу згријешили да нам овако враћа. Доле багро безобразна и неписмена, корумпирана и покварена. Не вреди чекати изборе мора се скидати овај шљам који се накотио у РС. Ова бахатост, овај лоповлук и криминал прешао је све границе нормалног. Народ се мало освијестио па им одузео градове али остале су им скупстине опстина и то је даља агонија за градјане. Подрзати Градонацелнике у БЛ и БН па и у СА јер биће им тешко да владају.

Name

Л

16.11.2020 23:42

Семберци, је ли истина да ово скрабало и трецеразредни новинарциц у цетвртом средње није знао ни цитати ни писати, а да је од његове хануме брат добитник златног љиљана? Па зар он није био И Карадзицев савјетник? Људина, нема ста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучанин

17.11.2020 03:00

Да није било Пере, још би ми, бар 4 године живјели у мраку. Хвала ти Перо, гдје чуо и не чуо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

17.11.2020 04:49

Пјан цовјек ко и цициц

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

17.11.2020 06:10

Ко год неваља надје утоциссте у СНСД-еу насто лици та странка то је клан а не нека странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

17.11.2020 06:12

Уопсте се у мојој кући РТС не гледа, нико ником није забранио, али укућани је обавезно прескачу...откуд знам зашто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

17.11.2020 06:39

Додик може да ,,захвали"РТРС,АТВ,Пери Семићу,Пугеру,Буди Станковићу,Шкрбићу,Шпирићу,Мајкићки,Вулићки...итд...итд,има их доста,ради таквих играча је изгубио БЛ,БИЈЕЉИНУ,ДЕРВЕНТУ и све ће да изгуби а поред овакве опозиције могао је доживотно да влада и све свом Игору(не Радојчићу) да остави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јела12

17.11.2020 06:59

Сличан се сличном радује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Р СРПСКЕ

17.11.2020 07:20

ГЛЕДАМ ЈУТРОС НА ТВ ХЕПИ МАРИЦ ДОВЕО ДОДИКОВОГ ДУПЕЛИЗЦА САМОЗВАНОГ АНАЛИТИЦАРА АНДЈЕЛКОВИЦА ДА БРАНИ ФУКАРЕ ПЕРУ СИМИЦАИ ДОДИКА. БАС ЈЕ СМИЈЕСАН И ЈАДАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

17.11.2020 07:54

ОКО ДОДИКА СУ САМО ПОЛТРОНИ БЕЗ СТАВY МИСЉЕЊА СТА ИМ ВРИЈЕДИ СКОЛА КА НЕЗНАЈУ МИСЛИТИ СВОЈОМ ГЛАВОМ САМО ЈЕ БИТНО УХЉЕБИТИ СЕ И КАД ПОГЛЕДАТЕ ОНИ СВИ СУ НА ПО ДВА ТРИ МЈЕСТА АЛИ ДОДИК ПОД ХИТНО МОРА ДА СЕ ЗАУСТАВИ ОВА ЊЕГОВА СИЛА ИЗГУБИО СИ И КРАЈ НАРОД ЈЕ ТАКО ХТИО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха ха,

17.11.2020 10:14

Окреце се коло среце.....Миле је драску говорио да није ефектан него дефектан..а гле цуда сад ОБРАТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментатор

17.11.2020 10:16

Највеца мрља остављена у РС је Мило Додик.Ста це бити за 3 год.????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИК

17.11.2020 11:27

И воља градјана и нико други, бар донекле испостована. То је истина, поред свих страхота које је хоботница деценијама разрадила.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки је нервозан

17.11.2020 12:26

Е ТО ЈЕ ТО,????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор

17.11.2020 17:03

Рекох вам да је Игора срушио шеф. Због чега? На то питање треба одговорити Игор!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

новинар

26.12.2021 11:00

не дирајте Доду нека плива узводно.

ОДГОВОРИТЕ