Dodikov savjetnik za medije Pero Simić demolirao Mićića i Radojičića

Savjetnk Milorada Dodika za medije Pero Simić je preko režimskih medija RTRS-a i SRNA demolirao poražene kandidate svog šefa na lokalnim izborima u Banjaluci Igora Radojičića i Bijeljini Mića Mićića.

Republika Srpska 16.11.2020 | 21:33
Dodikov savjetnik za medije Pero Simić demolirao Mićića i Radojičića

Ageresivnom kampanjom u korist Radojičića u Banjaluci, a protiv nesvršenog studenta i ekonomski emancipovanog Draška Stanivukovića, i humaniste i bijeljinskog ljekara Ljubiše Petrovića, ozloglašeni medijski guru Pero Simić je preko režimskih medija RTRS-a, a potom i preko Agencije SRNA ustvari napravio kontra efekat i poslao Dodikove favorite u političku prošlost.

I dok je Draško mlad, simpatičan sa potpuno novom političkom građanskom retorikom osvajo simpatije glasača u Banjaluci, Pero Simić, Dodikov medijski mag, je od Radojičića pravio čudovište koje je ličilo na sve sem na kandidata za gradonačelnika grada koji se kandidovao za kulturnu prijestonicu Evrope.

Udarao je Simić svojim instrukcijama na RTRS i njenih urednika i šefova izbornih štabova SNSD u toj medijskoj kući, ali izgleda da se sve vratilo kao bumerang, ali ne Simiću i Radojičiću, nego direktno šefu Miloradu Dodiku, koji je sinoć raspamećeno vikao da je izgubio Banjaluku sa najboljim svojim kandidatom, što Radojičić to i jeste.

Zaboravio je Dodik da je glavni krivac za poraz upravo lik iz njegovog najbližeg okruženja kojem je dao na tajno upravljanje i RTRS-om i Agencijom SRNA.

Da tragedija Milorada Dodika bude veće, čovjek poput nekada Vojislava Koštunice, nije obaviješten da je po diktatu Pere Simića Agencija SRNA i njeno uredništvo čitave izborne kampanje punih mjesec dana bilo na strani svima znanog Nenada Nešića, koji je dan pred izboru tišinu zabio Dodiku ne nož, nego koplje u leža , što se tiče Banjaluke, Bijeljine i Istočnog Sarajeva.

Dodikov čovjek od punog povjerenja kada je u pitanju RTRS, a pogotovo Agencija SRNA Pero Simić je rasturio Dodikovog kandidata za gradonačelnika Bijeljine.

Osvetio mu se za sve poraze koje je Mićić, od 2008.godine do sinoć priredio kandidatima SNSD od Gavrila Bata Bobara, Miška Milovanovića, doktora Maksimovića.

Najveće iznenađenje za medijskog gurua Milorada Dodika, Peru Simića je bio ljekar humanista , prepametni Ljubiša Petrović, koji je u zadnji čas ušao i u politiku i izbornu kampanju i gle čuda pobijedio.

Simić je bio zbunjen, ne zanjući kako na doktora Petrovića.

Pa nikako. Kako nekadašnji konobar sa autobuske stanice u BN da parira najboljem studentu Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Sa Centralom Agencije SRNA u Bijeljini sa čijim urednicima je bio na stalnoj vezi, Pero Simić je smatrao da će pobjeda Mićića doći po difoltu sama od sebe.

Međutim, ne leži vraže, građanska, humana, topla ljudska riječ doktora Ljubiše nasuprot Mićićevoj izdaji, pokazala se kao pobjednička formula.

Ulje na vatru da izgori medijski plan Pere Simića je bila sjajna urednica RTV BN Suzana Todorić Rađen, koja je objavljivala najvatrenije govore Mića Mićića, sa kojima je pobjeđivao, ali kada je bio kandidat SDS i naroda Semberije.

Suzana, školovani novinar, objavljivala je sve ono što je Mićić od 2008 do 2016.govorio o Dodiku i SNSD-u u Republici Srpskoj i Bijeljini. I nastao je haos na terenu, ali i kod Simića, jer nije znao kako odgovoriti, a šta on ustvari i zna o novinarstvu, koju to školu ima, koje obrazovanje...

Katastrofa je bilo slušati kako je "ljuti" Dodikov protivnik Mićo Mićić naprasno postao jadni mali sluga, koji je potučen do nogu, kako reče doktor Ljubiša Petrović, ne od njega "nego od naroda".

Sada Dodik ima vremna da razmišlja kako su mu izgubljeni centri poput Banjaluke, Bijeljine i Istočnog Sarajeva, baš oni centri gdje je Pero Simić imao svoja najjača medijska uporišta u RTRS-u i Agenciji SRNA.

Poraz ne samo Dodika, SNSD-a i Radojičića i Mićića, nego i medijskih centara moći Pere Simića, RTRS u sva tri grada i agencije Srna sa centralom u Bijeljini i najjačim dopisništvima u Banjaluci i Istočnom Sarajevu.

Možda već od danas Dodik bude oprezniji kada režimske medije RTRS i Agencija SRNA bude davao na bezrezevnu kontrolu i upravljanje svom guruu Peri Simiću.

Dodik sada ganja neke političke vještice da bi sanirao poraze, ali bi mu bilo bolje da poganja malo i to šta mu je radio i uradio Pero Simić na lokalnim izborima i protiv koga mu je sve pričao iz jegovog najbližeg političkog okruženja.

Mladi Stanivuković, humanista bijeljinski doktor Petrović između ostalog za pobjedu pored naroda, jednim dijelom mogu da zahvale RTRS-u i Agencija SRNA i njihovom uredjivaču iz potaje Peri Simiću.

Neka ti je nazdravlje Pero Simiću pobjeda i Draška i Ljubiše, pomogo su koliko si mogao ..., nisu Igor i Mićo jedini koje si polomio na izborima, tu su i Gavrilo Bato Bobar, Miško Milovanović, doktor Maksimović...

Putuj Milorade i ne brini za režimske medije RTRS i Agencija SRNA...dok ih Pera Simić kontroliše... 

(Infomedia Balkan - Beograd)

Komentari / 47

Ostavite komentar
Name

Dragan

16.11.2020 20:57

Mile je oko sebe okupio najveci olos i sljam i oni ce ga kostati karijere a i slobode ako bog da

ODGOVORITE
Name

Josipa Lisa

16.11.2020 21:26

Maaaglllaaa svuuuddda , maglllaaa okooo nasss u daljini jedva cuujjjno dooopire Perrrin glas I KAZE , MILE.... GOTOVO JE.... PROPALI SMOOO. JA ZAJE... OPROSTI MILE.

Name

Re

16.11.2020 22:16

Ološ i može okupiti oko sebe jedino ološ

Name

Re ja

17.11.2020 06:31

Ma nije on okupio nego i sam pripada tom krugu . Slično privlači slično . Vrijeme mu je da ode sa političke scene

Name

Re Dragan

17.11.2020 07:09

Od svih ti šljam ova al nezna se koje gori od goreg najgori je STEVANDIĆ baja uvjerljivo prvo mjesto a cimentiran na 2 mjestu STEVANDIĆ. Šta reći dalje za Majkičku Biserku Viškovića idr političke karikature kvazi političare.

Name

Gebels

17.11.2020 09:53

Eto im kad hoce da me kopiraju

Name

Milan B.

16.11.2020 20:58

Ovo duduk ako pročita,ovaj simić na ražanj ode!

ODGOVORITE
Name

lola

16.11.2020 21:28

Ma ljudi ko može da gleda taj RTRS taj nema mozga ili su mu isprali mozak,tu lakrdiju već 12 i više god. ne gledam.

Name

Је л

16.11.2020 21:08

То почела кампања за 2022 годину?

ODGOVORITE
Name

16.11.2020 21:17

Pero Simić i Mićo Mićić, sta jos reći? Papakland.

Name

Kekec

16.11.2020 21:17

Valjo nam je Pero ko niko?

Name

vanja

20.01.2021 15:05

nema se tu sta gledati

Name

BABA U CAKSIRE ????

16.11.2020 21:11

?????????????

ODGOVORITE
Name

Novinar

16.11.2020 21:18

Dodik brzrezervno veruje Peri Simiću i ovaj se toliko osilio da direktno postavlja urednike u Srni i RTRS. Naravno, ne bira ih po kvalitetu nego po poslušnosti. Pa, njegov proizvod je konzul Siniša Mihailović, zatim Milan Trbojević, Nada Arlov, Nada Veletić i mnogi drugi, a u Srni Milica Džepina i Tatjana Parađina. Takođe je savetovao Milu da Škoru stavi za direktora ATV itd.itd. Skupo će Dodik jednog dana platiti njegovu "lojalnost"

ODGOVORITE
Name

Re

16.11.2020 22:30

Već plaća

Name

Rajka

16.11.2020 21:24

Auuu kakav tekst!!!

ODGOVORITE
Name

Bane

16.11.2020 21:54

Bravo za tekst. Pogodili ste suštinu. Da sam ja kojim slučajem nedaj bože bio član snsd-a, i da sam 10 dana gledao rtrs i atv, promenio bi stranku. Dno dna od novinarstva, Gebelsovske tv a znamo kako Hitler završi...

ODGOVORITE
Name

re

16.11.2020 23:10

Znamo kako zavrsi..! Lijepo doceka starost u Argentini....! Jedino mi nemamo pojma o istini u II sv ratu.

Name

Natalija Jović

16.11.2020 21:56

Kakvu je elitu i pamet okupio Dodo...sve dr mr..meni ovaj Pero lici na jednog sto je citao dnevnik. A danas je pun ko brod!?

ODGOVORITE
Name

Mladen Petrović

16.11.2020 21:57

Respet za autora teksta

ODGOVORITE
Name

!

16.11.2020 22:11

Vrhunski tekst! Svaka čast!

ODGOVORITE
Name

M

16.11.2020 22:13

RTRS nikako nije mogao uticati na poraz Miće i Igora te pobjedu Draška i doktora, jer prosto neznam ko gleda to smeće od TV.

ODGOVORITE
Name

Vlasenica

16.11.2020 22:15

Nemojte da im dajete smjernice gdje nije valjalo kod SNSD. Ne pomazete ostalim koji se bore protiv njih. Oni su kao hobotnica sto pipaka imaju. Neka tumaraju u svom mraku.

ODGOVORITE
Name

Ninoslav Ninčić

16.11.2020 22:32

Pero Simic, prvi bot RS pod nazivom Ustav Srpske na twiter-u koji se za svoju platu od nekoliko hiljada KM bavi time da blati Suzanu bez ikakvog argumenta.

ODGOVORITE
Name

PROMJENE DOLAZE

16.11.2020 22:38

ZACUDJUJE CINJENICA DA HEPI TV CUTI OD IZBORA.NINJEDNOM RJECJU DA KAZU KAKO IM MILJENIK GUBI.CUJ 26 POSTO I BUSA SE U PRSA O VECINI.I PLUS IZGUBIO MJESTO GRADONACELNIKA.VJEFOVATNO CE DOCI ONAJ KEZAVI SRDJAN,DIDIKOV SAVJETNIK JEDNO JUTRO DA NABLJUJE KAKO JE DODIK JEDINI SRBIN U RS.

ODGOVORITE
Name

dragan

16.11.2020 22:46

PERO SIMIC JE JEDNA ISKOMPLEKSIRANA BEDASTOCA OD COVJEKA KOJI JE TAKVA LJIGA DA JE TO NEOPISIVO ,NE POSTOJE PRAVE RIJECI ZA TU SPODOBU KOJA GLUMI SA KUBANSKO CIGAROM U RUCI KAO ON JE FACA ,CAK I KUSTURICA TO KAZE

ODGOVORITE
Name

Nbkl

16.11.2020 22:55

Pero Simic je ogromne pare pokupio od drzave. Posle Mice Micica on je drugi glavni lopov Semberije sto je milione oprao od drzave. Taj je samo mjenjao stranke i letio u vladajuce. Dok se nije ugurao kod Dodika u cumezu je zivio, sad ima vilu i 7 nekretnina. Dodik je zlo i mora da ide. Pare uzima od bijede, sirotinje i obicnog naroda i milione daje svojim savjetnicima i pijunima. Mjenjati vlast i sve ih redom procesuirati.

ODGOVORITE
Name

Dijasporac Semberski

16.11.2020 23:11

Gospođa Suzana Rađen Todorić je izmislila novinarstvo i novinarski je Golijat u poređenju na fićfirića, pisarčića i novinara u pokušaju Peru Simića. Pero Simić je bolesni kompleksaš koji nikada ne može da prihvati uspjeh gospodina Vladimira Trišića koji je od BN TV napravio najuspješniju medijsku kuću ne samo u Republici Srpskoj nego i u BiH. Šta može jedan bolesni iskompleksirani pisarčić podvrnutih nogavica sa šarenim čarapama, koji sipa besplatno benzin na Nestro pumpama, da uradi protiv medijskog Titana naše BN TV. Kakav Dodik takav mu i savjetnik... Politički i medijski pobačaji...

ODGOVORITE
Name

Bnrsbn

16.11.2020 23:11

Zbog takvih kao sto su Pero Simic, Nedeljko Coric, Danijela Djukin, Vojin Mitrovic, Zoran Maletic, dr Lovric.... propadamo. Izabrani za narodne poslanike, za odbornike, imaju izmisljene funkcije u elektrodistribuciji, bolnicama, ministarstvima, fakultetima. Eee ljudi istovremeno i narodni poslanici i odbornici 3000km+600km+*****km u drzavnim institucijama i preduzecima+odbori i kojekuda. To je politika snsda i dodika 20god da njegovi "rade" na 5 mjesta a posteni ljudi sa fakultetima da idu kod takvih tajkuna da konobarisu i sluze.

ODGOVORITE
Name

re Bnrsbn

17.11.2020 07:12

Fantastičan komentar.

Name

Bane

16.11.2020 23:31

Pogodak u sred srijede! Polupismeni Pero Simić je kad - tad morao dovesti Dodika do poraza. Naravno, stradaće urednici i novinari, Pero će vješto objasniti ko je kriv!

ODGOVORITE
Name

Ma

17.11.2020 01:37

Je li moguće da covjek (ako je to) bez fakulteta bude toliko moćan i da takav savjetuje Dodika,RTRS, Biserku, Dispečera. Da li je moguće to? Šta smo mi to bogu zgriješili da nam ovako vraća. Dole bagro bezobrazna i nepismena, korumpirana i pokvarena. Ne vredi čekati izbore mora se skidati ovaj šljam koji se nakotio u RS. Ova bahatost, ovaj lopovluk i kriminal prešao je sve granice normalnog. Narod se malo osvijestio pa im oduzeo gradove ali ostale su im skupstine opstina i to je dalja agonija za gradjane. Podrzati Gradonacelnike u BL i BN pa i u SA jer biće im teško da vladaju.

Name

L

16.11.2020 23:42

Semberci, je li istina da ovo skrabalo i trecerazredni novinarcic u cetvrtom srednje nije znao ni citati ni pisati, a da je od njegove hanume brat dobitnik zlatnog ljiljana? Pa zar on nije bio I Karadzicev savjetnik? Ljudina, nema sta!

ODGOVORITE
Name

Banjalučanin

17.11.2020 03:00

Da nije bilo Pere, još bi mi, bar 4 godine živjeli u mraku. Hvala ti Pero, gdje čuo i ne čuo.

ODGOVORITE
Name

Ha ha

17.11.2020 04:49

Pjan covjek ko i cicic

ODGOVORITE
Name

mislim

17.11.2020 06:10

Ko god nevalja nadje utocisste u SNSD-eu nasto lici ta stranka to je klan a ne neka stranka.

ODGOVORITE
Name

Zoki

17.11.2020 06:12

Uopste se u mojoj kući RTS ne gleda, niko nikom nije zabranio, ali ukućani je obavezno preskaču...otkud znam zašto...

ODGOVORITE
Name

Mirkan

17.11.2020 06:39

Dodik može da ,,zahvali"RTRS,ATV,Peri Semiću,Pugeru,Budi Stankoviću,Škrbiću,Špiriću,Majkićki,Vulićki...itd...itd,ima ih dosta,radi takvih igrača je izgubio BL,BIJELJINU,DERVENTU i sve će da izgubi a pored ovakve opozicije mogao je doživotno da vlada i sve svom Igoru(ne Radojčiću) da ostavi.

ODGOVORITE
Name

Јела12

17.11.2020 06:59

Сличан се сличном радује!

ODGOVORITE
Name

Borac R SRPSKE

17.11.2020 07:20

GLEDAM JUTROS NA TV HEPI MARIC DOVEO DODIKOVOG DUPELIZCA SAMOZVANOG ANALITICARA ANDJELKOVICA DA BRANI FUKARE PERU SIMICAI DODIKA. BAS JE SMIJESAN I JADAN.

ODGOVORITE
Name

Ko

17.11.2020 07:54

OKO DODIKA SU SAMO POLTRONI BEZ STAVY MISLJENJA STA IM VRIJEDI SKOLA KA NEZNAJU MISLITI SVOJOM GLAVOM SAMO JE BITNO UHLJEBITI SE I KAD POGLEDATE ONI SVI SU NA PO DVA TRI MJESTA ALI DODIK POD HITNO MORA DA SE ZAUSTAVI OVA NJEGOVA SILA IZGUBIO SI I KRAJ NAROD JE TAKO HTIO

ODGOVORITE
Name

ha ha,

17.11.2020 10:14

Okrece se kolo srece.....Mile je drasku govorio da nije efektan nego defektan..a gle cuda sad OBRATNO.

ODGOVORITE
Name

Komentator

17.11.2020 10:16

Najveca mrlja ostavljena u RS je Milo Dodik.Sta ce biti za 3 god.????

ODGOVORITE
Name

CIK

17.11.2020 11:27

I volja gradjana i niko drugi, bar donekle ispostovana. To je istina, pored svih strahota koje je hobotnica decenijama razradila.....

ODGOVORITE
Name

Laki je nervozan

17.11.2020 12:26

E TO JE TO,????

ODGOVORITE
Name

Profesor

17.11.2020 17:03

Rekoh vam da je Igora srušio šef. Zbog čega? Na to pitanje treba odgovoriti Igor!!!!

ODGOVORITE
Name

novinar

26.12.2021 11:00

ne dirajte Dodu neka pliva uzvodno.

ODGOVORITE