Што кркљаш? Знаш ли колико ме кошташ?

Осим избора, недељу иза нас су обележили и Вишковићев позив на аскетизам и страшни призор Баје у скафандеру. Колективно нам је биће задобило такав ударац да ће дани бити потребни да га амортизујемо.

Република Српска 16.11.2020 | 09:28
Што кркљаш? Знаш ли колико ме кошташ?

Пише: Миланка Ковачевић

Можемо да одахнемо. Синоћ је тачка стављена на период интензивне злоупотребе јавних превозних средстава, пара, институција- укратко свега, у предизборне сврхе. Сада се враћамо у мирније воде - личну и партијску злоупотребу поменутог.

Негде то упали, негде не, тек, све се учинило да се Мићић и Радојичић подупру да победе, што каналом, што макетом моста. Чак је Баја, како би подигао колективни рејтинг, ускочио у скафандер и кренуо ходницима клиничког центра праћен камерама.

“Шта је теби?”, питао је пацијента на респиратору. “Ајде, бога ти, дижи се, шта ми ту кркљаш?”, подвикнуо је. “Знаш ли ти да за тебе дајем и четири хиљаде дневно, а за те паре сам могао унуку још једну играоницу да изградим?”. Тако је болног соколио Баја обарајући сталке и колица дуж ходника док је директор (и доктор у слободно време) трчкарао за њим дивећи се емпатичним приступом највећег међу њима иствремено аплаудирајући.

Нажалост, грађани нису препознали вредност макете и канала, некако би нешто конкретније, рецимо стварни мост.  И, на пример, неку стварну реку и уређено корито. И једног поштеног и доследног човека који ће, чак и кад греши, отворено рећи са каквим се дилемама суочава и, чак повући се пред бољим. Овако, противкандидати нису били толико добри колико су Бајини адути били лоши. На крају, блеф није упалио. Велики градови су рекли да би мало да имају другачију власт од републичке. Чисто да се одморе од интензивног развоја.

Са друге стране, можда вам је промакло да су најновије студије показале да прележали од короне имају оштећење слуха. Наш премијер, истини за вољу, ни до сада није имао слуха за много тога, али је од кад се опоравио, по свему судећи, постао потпуно глув за основне потребе сваког човека.

Све се чини да нам је весели Радован наумио да добије Нобелову награду. Начуо је он (или му се у температурном бунилу јавило?!) да је Јошинори Осуми награђен за откриће механизма аутофагије. Укратко, ако гладујете одређени период дана, ваше ћелије ће да се ослобађају штетних материја.

Радован се, кренувши тим трагом, залутао у какофонији гласова у сопственој глави, запитао: "Ако прија да не једеш сатима, колико тек користи може бити ако не једеш данима"? Већ је израчунао колики би то био вишак у буџету. Људи који не једу и не пију и по месец и по! Човече, какво откриће! А сва храна нам остаје! Да је извеземо или, имајући на уму спосбности министра Кошарца, бацимо. Али, замислите, образлаже Радован, колико би то ђубре, пардон, колики би компост био! Нахранили би све оранице од Лијевча до Семберије и за наредну генерацију.

Срећа па су те генерације које долазе све мање иначе би се потпуно деморалисале кад би виделе шта им се као алтернатива нуди. Уместо Терминатора, или барем Елиота Неса који би изашао на крај са корупцијом која урнише друштво, нама се некакав Ненад промовише у човека који је донео промене читавој републици. Кажу да је, у холивудском стилу, од аутсајдера постао главни глумац који је задао кључни ударац Баји. А ми болно свесни да је обесхрабрујућа и сама чињеница да неко такав чак и статира на политичкој сцени.

Укратко, ако су изгубили велике, добили су мале, Сходно пракси да заобилазе градове у којима републичка и локална власт не дишу као један, очекујемо да се Додик (иако не републички, али свенародни човек), Жељка, Радован и остали дворјани демонстративно напусте Бања Луку и преселе се у Херцеговину. Требињу и Невесињу је одавно свануло, развијају се таком брзином да људско око не може да испрати. Сада се томе придружило и Гацко.

Бања Лука, Бијељина, па чак и Билећа, нека пате за љубављу републике пажњом буџета. Ако. За вероломство и треба да буду лишени својих пара које ће сад други да троше. Јербо, зна се ко паре дели, а ко мора да шени.

Све у свему, била је ово једна дуга недеља. Оно што је лоша вест је да зима долази. Неки ћемо имати да једемо и да се грејемо, а неки ћете да патите. Али, живот није праведан у земљи лептирица и медведа. Помирите се са тим или је напустите. Да знате да је на граници, и поред короне, велика гужва.

(Директпортал)

Коментари / 59

Оставите коментар
Name

ЛЕсник

16.11.2020 08:44

Па видите да цовјек има озбиљне симптоме дусевне патње, како је сам тврдио на суду. Морате схватити да је то озбиљно обољење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРКЉАМО МИ СВИ

16.11.2020 09:00

ОД ТЕБЕ МИ СВИ КРКЉАМО. КАКВА ТИ ЈЕ ВЛАСТ СВЕ НЕШТО МИСЛИМ ДА ЈЕ ОНА ЗУКОРЛИЋЕВА ТАЧНА - ШТА КУКАТЕ ВИ СРБИ СТАЛНО, ЖИВЈЕЛИ СТЕ У ТУРСКОМ ЦАРСТВУ КО БУБРЕГ У ЛОЈУ.

Name

Ниста ново

16.11.2020 09:01

Баја у свом изворном стилу

Name

ЈАО ИЗГУБИСМО

16.11.2020 09:06

Е ЈА НЕЋУ СПАВАТИ ПОСЛИЈЕ ОВИХ ИЗБОРА. СТВАРНО ТАЈ СТАНИВУКОВИЋ. БАШ..... У СРЦЕ МЕ ДИРЕКТНО ПОГОДИ МИЋКО. ШТА КАЖЕ, НАШЕ ЦВИЈЕЋЕ, НАША ЗОРА ЗА ИГОРА, НЕ ЗНАТЕ ВИ КОГА СТЕ ИЗГУБИЛИ, НЕ ЗНАТЕ ВИ КОЛИКО ЈЕ ОН ДАО ЗА ВАС. СТВАРНО ОП.ЧЕН ЈЕ МИЋКО НАШ. ЧУЈ ОН НАМА ДАО. ПА ОН ЈЕ СТВАРНО СМЕТНУО ДА ОН НАМА КАО НЕШТО ДАЈЕ. НИЈЕ МИЋКО. ТО ЈЕ НАШЕ. НИЈЕ ВАЉДА ТВОЈЕ. ТИ НАМА ДАЈЕШ САМО ОНО ШТО ЈЕСТЕ НАШЕ. АЛ НИКАД ТИ ТО НЕЋЕШ СХВАТИТИ. ЗАТО ТРЕБА ЧИТАТИ РУСОА, А НЕ ПРОДАВАТИ ПАПРИКЕ, КОЈИМА УСПУТ ДАЈЕШ ИЊЕКЦИЈЕ, ДА ИХ ОТЕЖАШ, НАРОДУ ПО ПИЈАЦАМА И БАЛКАНСКИМ ЗБОРОВИМА. АЈД ПОЗДРАВ.

Name

Радивоје

16.11.2020 09:43

Тога примитивца треба се одреци и близња родбина али теско једосад им је вјероватно добро зарадјивао и то неце дуго потрајати.Милораде Додик насем напаценом народу си највеце зло којега је могло задесити. Сад ти на терет паде и мицо мициц ста цес сс њим уцјене ти висе не пале

Name

Михајло

16.11.2020 10:10

Која је то будалетина, нема га на далеко, умислио будала да је све његово све у РС.

Name

Нострадамус

16.11.2020 10:13

У овом тексту би требало да стоји да Додик онима на респиратору пријети.Ако не гласате за мене и ако ја не побиједим заврнит цу вам кисик.Јер они који су га довезли на тенку су такодје заврнули кисик за 12 Бањалуцких беба.Неби било никакво цудо да је то урадио и да то приписе како он то казе Бакировцима.Познајуци њега из медија и вјерујте никада нисам имао зељу да га видим узиво док су се многи празноглавци сто реце мој комсија гурали као стока да му буду сто близи да га опипају или бар на некој мањој дистанци осјете његов мирис па макар био и онај из гаца када пусти онај прдез.Сада Додика би могао и да схватим па на неки нацин и да сазалијевам.Али никако немогу да схватим оне који његове слике каце и заборављају на друге људе па цак окрецуци главу и од своје фамилије.Назалост радеци све то из неке милостиње које би добили лицно од њега или оних коју су му близи тјелесно.

Name

РЕ

16.11.2020 10:45

Бурле свако се нормалан у РС изузев твоји болесни криминалаца заситио до гуше дуги 15 година од народа и бораца твојом криминалном кркљажом у РС.

Name

Луди Баја

16.11.2020 11:30

Бајцо ако те буде бог казњаво по заслуга кркљацес и ти нецес моци ни умријет ни зивјети..доце дјаво по својев кад тад..

Name

Браво Миланка

16.11.2020 08:55

Сјајан текст! Хвала Богу, одахнули смо бар ми у Бањалуци и Бијељини, што су и највећи градови у Српској! Доста више дводеценијског "јахања", бахаћења, трошења ресурса, убистава без судског епилога, доста више сиромаштва и самоубистава због истог! Доста више одљева мозгова и радне снаге, доста више криминала и безвлашћа! Надам се, и од Бога молим, да је ово почетак политичког краја Милорада Додика и његове банде, а овако физички, нек он живи још дуго, нек сије кромпир (што му и јесте старо и животно занимање) у Мрчајевцима, и нек одгаја унучиће- ко и сви остарјели и истрошени људи; а политиком и вођењем Државе сад треба да се баве неки други, млађи људи, са новим идејама, некорумпирани, патриоте! П.С. Надам се, да ће оно "чудо" од Директора болнице, које је, у слободно вријеме и доктор - сад да се извине нашем новом Градоначелнику Станивуковићу, за све оне увреде које изрече ономад на његов рачун! Још једном, срећна нам побједа драга браћо и сестре! НА МНОГАЈА ЉЕТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОМЈЕНЕ ДОЛАЗЕ

16.11.2020 09:15

ОВО ЈЕ СТРАСНО.ПА ЗАР УОЦИ ИЗБОРА ДА ИСКОРИСТИ ОВАЈ ЈАДНИ НСРОД И ДА НА ТАКАВ НАЦИН МИСЛИ ДА ПОБЈЕДИ.ОН ТРЕБА ДИБРО ДА РАЗМИСЛИ ДА У СВОЈ ТИМ СТАВИ МЛАДЕ ОБРАЗОВАНЕ ЉУДЕ.ОВИ ИЗА ЊЕГА СПИРИЦ,РАДМАМОВИЦ,МАЈКИЦКА ,ВИСКОВИЦ ,ЗЕЉКА СУ ТОЛИКО ОМРАЗЕНИ У НАРОДУ.ПОГОТОВУ СТО ИЗА ЛЕДЈА СТАЛНО ДРЗИ МИНИСТРА ЛУКАЦА СТО У СБИЈЕТУ ПРЕФСТАВЉА РС КАО ЗЕМЉУ ДИКТАТУРЕ.ДИДИК НЕ СМИЈЕ ДА УКЉУЦИ МЛАДЕ ЉУДЕ ЈЕР НИЈЕ ОН У ДТАЊУ ДА ПРАТИ ЊИХОВЕ ИДЕЈЕ И ЗА ТО ФОРСИРА ОВЕ МЕТУЗАЛЕМЕ.А МИЦУ ЈЕ ОН ИXИГРАО,ЈЕР СЕ БОЈАО ДА МИЦО НЕ ПОБЈЕДИ КСО КАДАР СДС ПА ИХ ПОЦЈЕПАО.КАЗУ ИДЕ МИЦО У РУДИЈУ ЗА АМБАСАДОРА.ТАМАН ДА ПОДИГНЕ УГЛЕФ КАД ПОКАЗЕ КОЛИКО МОЗЕ ДА ПОПИЈЕ И ПОТРОСИ ПАРА У КАСИНУ.

Name

Радојица

16.11.2020 09:20

Зар Мрчајевци нису у Србији?

Name

Ања

16.11.2020 09:21

Да сије кромпир и игра се са унуцима? Не мислите ли да би прво ипак требао на дузи одмор у неком затвору?

Name

Ре

16.11.2020 10:06

Тачно.Од ИИ ww веће биједе, неправде и присилног исељавања није било. НДХ му је изгледа узор.

Name

За Радојицу и Ању

16.11.2020 11:00

Постоји село Мрчајевци и у Лијевче пољу, између Лакташа и Градишке (ближе Градишци), е ту нам је рођен и одрастао, врли наш господин! А да ли треба у затвор, па то треба да утврде истражни органи; ал у сваком случају моја препорука је да се више не бави политиком, доста је било, цијели радни вијек је у политици, а и вријеме је за пензију (па ваљда је имао бенефициран радни стаж), па га пријатељски савјетујем, нек се бави нечим релаксирајућим, као што је садња кромпира и играње жмурке са унучићима!

Name

Михајло

16.11.2020 11:07

Миле је давно пролупао, надам се да се близи и његов крај.

Name

Значи

16.11.2020 08:58

Баљезгање се одмах наставља. Е то је оно управо што га држи све ове године на површини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Те

16.11.2020 10:30

Наравно,затворска казна да куца камен у Херцеговини. Имаћемо ручно израђен аеродром у Требињу. Маде бy Додик& фриендс & фамилy

Name

РЕ ЗНАЦИ

16.11.2020 11:53

ЊЕГА САМО ЛОПОВЛУК И ДРУГЕ НЕЉУДСКЕ ПРЉАВСТИНЕ ДРЗЕ НА ПОВРСИНИ. СВЕ СТО ИМА ЈЕ УКРАДЕНО И ОДГУЉЕНО ОД НАРОДА. ИЗБОРИ КУПЉЕНИ ИЛИ УКРАДЕНИ. ДА СИ БИО У СУБОТУ У ТРЕБИЊУ ДА ВИДС КАКО СЕ КУПОВИНОМ ДОБИВАЈУ ИЗБОРИ.

Name

Ас

16.11.2020 09:02

Просеравате се. Као да немате ниста друго писати. Напримјер о пропалим фирмама у Бијељини. За вријеме ције власти су пропале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лорд

16.11.2020 10:25

За вријеме Додикове. Покриј се по усима сектасу црвени.

Name

Зага

16.11.2020 09:07

Еееее,бурле,бурле,што не послуша оне народне"НИЧИЈА СИЛА,НИЈЕ БОГУ МИЛА",НИЧИЈА НИЈЕ ДО ЗОРЕ ГОРЈЕЛА"! "КАКВА СЈЕТВА,ТАКВА ЖЕТВА", "ДОБРО ЧИНИ И ДОБРУ СЕ НАДАЈ,ЗЛО ЧИНИ, СТИЋИ ЋЕ ТЕ ГОРЕ"...СТА УЧИНИ СЕБИ,ЛУДИ ЧОВЈЕЧЕ,ДА ТЕ ПОМЕТЕ НЕУСПЈЕЛИ ПОБАЧАЈ БЕЗ ОБИЦНЕ ФАКУЛТЕТСКЕ ДИПЛОМЕ???ПИХ,СТЕТА ТОЛИКИХ ПРИЈЕТЊИ И УЦЈЕНА,ДИЈЕЉЕЊА ТОЛИКО НАРОДНИХ НОВАЦА,МУЦЕЊА У ХЕЛИКОПТЕРУ,СВОЈАТАЊА ДРЗАВНИХ ПРЕДУЗЕЦА...МА НЕМОЈ ДА ТИ БУДЕ ТЕСКО НА ДУШИ,ЈЕР,МОРАС САЧУВАТИ СНАГУ ЈОС ДВИЈЕ ГОДИНЕ КАД ЦЕ УСЛИЈЕДИТИ ОНО НАЈГОРЕ.ВАЉДА СИ СЕ УВЈЕРИО ДА ЈЕ ДРАСКО ЦОВЈЕК ОД РИЈЕЧИ.МНОГО ТОГА ТИ ЈЕ ОБЕЦАО,ОСТАЈЕ ДА ЦЕКАС ИСПУЊЕЊЕ ОБЕЦАНОГ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Волим те Загорка

16.11.2020 09:54

Мислим да Додик плаце јер зна да мора да плати за све сто је скривио

Name

сека

16.11.2020 09:13

Диван текст, свака цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гаги

16.11.2020 09:25

Е сада цемо видјети како це се градити и зивјети и бл доста је било прице пљувања и сл и нарадо и њих, цекам за дјецу песплатан превоз удбенике и сл и све остало за то сам и гласао за драска..

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН...ЦЗ...

16.11.2020 11:18

ГАГИ... ТО ШТО ЈЕ ОБЕЋАВАО ПРЕД ИЗБОРЕ ВЈЕРОВАТНО ЋЕ ДОСТА СТВАРИ ИСПУНИТИ, АЛИ МИ ТАКО МОРАМО БИТИ СТРПЉИВИ, ЈЕР ГРАДСКА А РЕПУБЛИЧКА КАСА ЈЕ ПРАЗНА А КАО ШТО СВИ ЗНАМО ,,ПРАЗНА ПУШКА НЕПУЦА,, ДОЧЕКАЋЕМО СЕ БАР ПОЛА ОБЕЋАНИХ РИЈЕЧИ...АКО БОГ ДА,, ...

Name

легија

16.11.2020 09:30

Сјајно.Врхунска новинарка и текстови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

16.11.2020 09:30

Доле јебени Милорад, корумпирано дјубре! Јебао га Будо Станковиц! У затвор са криминалцима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема јагњића и прасића

16.11.2020 09:31

Штета. Забрекли и наказни снсд-овци и снсд-овке неће се омастити јагњићима и прасићима. Убједљиву најдебљи кандидати и кандидаткиње. Хајде мало Висковицу испричај им о аутофагији. Греота да умру пре него одробијају своја недјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

16.11.2020 10:30

Међед у одјелу-међед у скафандеру

Name

Маки

16.11.2020 09:33

ТО ТРЕБА ИСТЕРАТИ ИЗ ЗЕМЉЕ ИЛИ УТЕРАТИ У ЗЕМЉУ АЛ ОБАВЕЗНО БУРЛЕ У ПРАТЊИ БИСЕРКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пакета

16.11.2020 09:38

Подијељена предизборна пакета,људи се обезбедили, нема патње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

16.11.2020 11:02

И то џаба би!

Name

Приказа

16.11.2020 09:38

Остаје приказа.Сам од себе прави приказу

ОДГОВОРИТЕ
Name

заједно

16.11.2020 09:45

Да се осврнем на ДНС који је све успео да обједини у заједниство осим једног,а о томе касније. Као прво успео је да скупи прелетаце, криминалце, полтроне и ухљебе у једну партију. Затим да изадје из коалиције са позицијом и удје са опозицијом. Да ГО странке буде против коалиције,а опстински за коалицију. Да цланови ДНС гласају и за опозицију и за позицију. Да помогну својим гласовима да победе у БЛ и Бијељини и изгубе у свом Приједору. Да буду преко реда убацени у бирацке одборе (Висеград) и из истих избацени(Добој). Странка за све за алаве на новац за полтроне, за бољу економију. Ма за све... Е сад једино нису успели да привуку себи неког из реда Теслиних другара, јер покуповане дипломе и квази факултети не дају гаранцију да несто знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

16.11.2020 09:49

Мислим да Додика највише боли то што му је странка постала ,,сељачка".Ниједан град није добио већ само околица а ово по градовима што има то су све ухљеби,њихови рођаци,комшије,кумови...итд,што замоле хајде треба ми за посао дјетету да добије за стално,ради на одређено и сл. Однос снага је су градоначелничка мјеста и то Додик зна и зато је онакав никакав а помислио да је Путин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.11.2020 10:03

Нека иде у Бакинце . Уништио је сваки град јер сељачић има комплекс града. Зато покушава сваку иоле већу општину да посељачи. Погледајте му реторику, кандидате и кандидаткиње. Све “ часне “ доктор(е) ице. Од Сњежана Новаковић ( др за свадбе и сахране ) Ђајића ( др Цасх & Царрy УКЦ цомпанy) до чепиће Стевандића (др Менгеле ).

Name

Масала

16.11.2020 09:50

Немој сад да еуфорија надвлада здрав разум,не слажем се у дијелу,не готивим Мила али смањите страсти,то са кркљањем је фујјјјјј!!!!Мислим реално да си то слагао али добро,кажем још једном,обадвије ноге на земљу !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.11.2020 10:36

Кркљање, урликање, псовање, исмијавање, песничење, дизање у ваздух, гажење дјеце... да не набрајамо даље то је Додиков ријечник И манир. Ово је још ублажено, граматички коректно написано. Месар не зна ко јеВук Караџић, зна само овог другог газда ко И сам што је да га не помињем.

Name

Нострадамус

16.11.2020 10:47

@Масала.Рецимо у праву сте то са кркљањем је фујјјј.Да рецимо каземо оно културно како то нас водја казе"Е јебат цу ти матер"замислите да се тако изразавамо сви који ниво културе би подигли.

Name

Страниx00

16.11.2020 10:51

Исто мислим,неко је претјерао са кркљањем у Фрфљиној УКЦ .Драско треба да показе ниво долицан правог политицара а не да се спуста на ниво једног кркана Додика .Надам се да је ово поцетак краја једне секте ,али се надам и да це свако из секте и да одговара за поријекло имовине,шеф,Шпириц,Шкрбиц,Тегелтија,Ћуриц,Петровиц ..ииии ,нека се не осјецају сигурно они које нисам навео.Зивјела Република Српска .

Name

Нови ред летења хеликоптера

16.11.2020 09:59

Калиновик-Рогатица-Језеро-Забаљ-Гацко и на крају Соколац (болница за дусевне болеснике)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

16.11.2020 10:03

Бурле лопове и проклетијо то су народне паре нису твоје. Нико није желио да оболи од цовида. Како те није срамота фукаро лоповска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молба

16.11.2020 10:09

ОБЗИРОМ ДА ЈЕ ОСТАЛО ЈОШ ПОПРИЛИЧНО ВРЕМЕНА (опсти избори 2022године)М О Л И М О НАДЛЕЖНА ТУЖИЛАШТВА СУДСКА И ДРЖАВНА ТИЈЕЛА БиХ ДА ОБЕЗБЈЕДЕ ДОВОЉАН БРОЈ МЈЕСТА У НОВОТВОРЕНОМ ЗАТВОРУ ЗА ПОЧИНИОЦЕ ТЕШКИХ КРИВИЧНИХ ДЈЕЛА КАКВЕ СУ ПОЧИНИЛИ САРАДНИЦИ И ДИРЕКТНИ ИЗВРШИОЦИ ЛИДЕРА :МИЛОРАДА ДОДИКА (Бурлета)ДРАГАНА ЦОВИЦА И БАКРА ИЗЕТБЕГОВИЦА!!У НАДИ ДА ЋЕ МОЛБА БИТИ ПРИХВАЦЕНА СРДАЦНО ВАМ СЕ ЗАХВАЉУЈУ ГРАЂАНИ БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бол

16.11.2020 10:16

Додика највисе боли то сто це му одузети сто је опљацкао и сто це остати без новца ускоро. 2022-е године

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пореска

16.11.2020 10:16

Горе на слици човјеколики мајмун има заостала милионска дуговања да уплати на рачун пореске службе. Моле се старатељи ( снсд-овци) истог да му кркљанским знаковним и урликајуц језиком преведу сљедеће : Ово писмо схватите као последњу опомену. У случају да не измирите дуговања у року од 15 радних дана, бићемо присиљени да вама и вашој брачно и ванбрачно стеченој дјеци, одузмемо имовину. Срдачан поздрав Пореска служба Бања Лука 16-11-2020.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кројачица

16.11.2020 10:47

Готов је РУДОЊА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трг

16.11.2020 10:51

Сва машинерија и пропаганда није помогло да се народу затворе очи и одузме разум народе ово је прваци јединство и побједа слободне Републике Српске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

16.11.2020 11:06

Одузети покрадено и на робију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пд

16.11.2020 12:16

Свака цаст господји новинару, истина од ријеци до ријеци. Свако добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име моје

16.11.2020 13:09

О Боже, ко се све назива новинаром. Госпођо или госпођице, промијени професију, овај твој покушај интелигенције и духовитост је, у најмању руку, неуспјешан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле Ронхил

16.11.2020 13:09

Миле Купи Прње пребацуј лову покрадену Бирај локацију бјезања Јер 2022 нема ти спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

16.11.2020 15:30

Треба да одговарају за злоупотрбе и теска кривицна дјела, за злоцин против сопственог народа, све им одузети па нека из затвора доказују поријекло имовине, треба да одговарају за сву патњу овог народа а нарочито оних који су морали напустити своју земљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

16.11.2020 15:41

Морају се спријецити у намјери да уклоне све трагове криминала невидјених размјера, све по хијерархији позвати на одговорност. Нема опроста за све оне који су директно или индиректно уцествовали у злоцинима над својим народом тако сто су приватизовали и себи подредили све институције како би се обрацунали са неистомисљеницима, те индиректно дрзали заробљен народ у страху методама притисака, пријетњи, у јена! Смрт фасизму, слобода народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

16.11.2020 17:48

Питати пацојента сто кркљас знасли коликоко мане коста, дубе колико ту коста нас висе него два рата

Name

Владимир Радмиловиц

16.11.2020 18:04

Свака цаст Миланка

ОДГОВОРИТЕ
Name

смоки

16.11.2020 19:12

Дабогда и тебе неко исто питање питао у најкрацем року,тебе сто писес такве лази. Амин!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

16.11.2020 19:28

Човјек рекао "ајде богати дижи се ,шта ми ту кркљаш" у смислу да бодри болесника да психички не падне док се лијечи од тако озбиојне болести, а појединци то желе приказати као да је омаловажавао болест тог пацијента.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

16.11.2020 22:42

Драги Боже ,што нас казни ,казна нам је тешка ,мучна ,никако да се ријешимо овог примитивна . Молим Ти се Боже ,да нам слобода сване без чизме примитивца.

ОДГОВОРИТЕ