Što krkljaš? Znaš li koliko me koštaš?

Osim izbora, nedelju iza nas su obeležili i Viškovićev poziv na asketizam i strašni prizor Baje u skafanderu. Kolektivno nam je biće zadobilo takav udarac da će dani biti potrebni da ga amortizujemo.

Republika Srpska 16.11.2020 | 09:28
Što krkljaš? Znaš li koliko me koštaš?

Piše: Milanka Kovačević

Možemo da odahnemo. Sinoć je tačka stavljena na period intenzivne zloupotrebe javnih prevoznih sredstava, para, institucija- ukratko svega, u predizborne svrhe. Sada se vraćamo u mirnije vode - ličnu i partijsku zloupotrebu pomenutog.

Negde to upali, negde ne, tek, sve se učinilo da se Mićić i Radojičić podupru da pobede, što kanalom, što maketom mosta. Čak je Baja, kako bi podigao kolektivni rejting, uskočio u skafander i krenuo hodnicima kliničkog centra praćen kamerama.

“Šta je tebi?”, pitao je pacijenta na respiratoru. “Ajde, boga ti, diži se, šta mi tu krkljaš?”, podviknuo je. “Znaš li ti da za tebe dajem i četiri hiljade dnevno, a za te pare sam mogao unuku još jednu igraonicu da izgradim?”. Tako je bolnog sokolio Baja obarajući stalke i kolica duž hodnika dok je direktor (i doktor u slobodno vreme) trčkarao za njim diveći se empatičnim pristupom najvećeg među njima istvremeno aplaudirajući.

Nažalost, građani nisu prepoznali vrednost makete i kanala, nekako bi nešto konkretnije, recimo stvarni most.  I, na primer, neku stvarnu reku i uređeno korito. I jednog poštenog i doslednog čoveka koji će, čak i kad greši, otvoreno reći sa kakvim se dilemama suočava i, čak povući se pred boljim. Ovako, protivkandidati nisu bili toliko dobri koliko su Bajini aduti bili loši. Na kraju, blef nije upalio. Veliki gradovi su rekli da bi malo da imaju drugačiju vlast od republičke. Čisto da se odmore od intenzivnog razvoja.

Sa druge strane, možda vam je promaklo da su najnovije studije pokazale da preležali od korone imaju oštećenje sluha. Naš premijer, istini za volju, ni do sada nije imao sluha za mnogo toga, ali je od kad se oporavio, po svemu sudeći, postao potpuno gluv za osnovne potrebe svakog čoveka.

Sve se čini da nam je veseli Radovan naumio da dobije Nobelovu nagradu. Načuo je on (ili mu se u temperaturnom bunilu javilo?!) da je Jošinori Osumi nagrađen za otkriće mehanizma autofagije. Ukratko, ako gladujete određeni period dana, vaše ćelije će da se oslobađaju štetnih materija.

Radovan se, krenuvši tim tragom, zalutao u kakofoniji glasova u sopstvenoj glavi, zapitao: "Ako prija da ne jedeš satima, koliko tek koristi može biti ako ne jedeš danima"? Već je izračunao koliki bi to bio višak u budžetu. Ljudi koji ne jedu i ne piju i po mesec i po! Čoveče, kakvo otkriće! A sva hrana nam ostaje! Da je izvezemo ili, imajući na umu sposbnosti ministra Košarca, bacimo. Ali, zamislite, obrazlaže Radovan, koliko bi to đubre, pardon, koliki bi kompost bio! Nahranili bi sve oranice od Lijevča do Semberije i za narednu generaciju.

Sreća pa su te generacije koje dolaze sve manje inače bi se potpuno demoralisale kad bi videle šta im se kao alternativa nudi. Umesto Terminatora, ili barem Eliota Nesa koji bi izašao na kraj sa korupcijom koja urniše društvo, nama se nekakav Nenad promoviše u čoveka koji je doneo promene čitavoj republici. Kažu da je, u holivudskom stilu, od autsajdera postao glavni glumac koji je zadao ključni udarac Baji. A mi bolno svesni da je obeshrabrujuća i sama činjenica da neko takav čak i statira na političkoj sceni.

Ukratko, ako su izgubili velike, dobili su male, Shodno praksi da zaobilaze gradove u kojima republička i lokalna vlast ne dišu kao jedan, očekujemo da se Dodik (iako ne republički, ali svenarodni čovek), Željka, Radovan i ostali dvorjani demonstrativno napuste Banja Luku i presele se u Hercegovinu. Trebinju i Nevesinju je odavno svanulo, razvijaju se takom brzinom da ljudsko oko ne može da isprati. Sada se tome pridružilo i Gacko.

Banja Luka, Bijeljina, pa čak i Bileća, neka pate za ljubavlju republike pažnjom budžeta. Ako. Za verolomstvo i treba da budu lišeni svojih para koje će sad drugi da troše. Jerbo, zna se ko pare deli, a ko mora da šeni.

Sve u svemu, bila je ovo jedna duga nedelja. Ono što je loša vest je da zima dolazi. Neki ćemo imati da jedemo i da se grejemo, a neki ćete da patite. Ali, život nije pravedan u zemlji leptirica i medveda. Pomirite se sa tim ili je napustite. Da znate da je na granici, i pored korone, velika gužva.

(Direktportal)

Komentari / 59

Ostavite komentar
Name

LEsnik

16.11.2020 08:44

Pa vidite da covjek ima ozbiljne simptome dusevne patnje, kako je sam tvrdio na sudu. Morate shvatiti da je to ozbiljno oboljenje.

ODGOVORITE
Name

KRKLJAMO MI SVI

16.11.2020 09:00

OD TEBE MI SVI KRKLJAMO. KAKVA TI JE VLAST SVE NEŠTO MISLIM DA JE ONA ZUKORLIĆEVA TAČNA - ŠTA KUKATE VI SRBI STALNO, ŽIVJELI STE U TURSKOM CARSTVU KO BUBREG U LOJU.

Name

Nista novo

16.11.2020 09:01

Baja u svom izvornom stilu

Name

JAO IZGUBISMO

16.11.2020 09:06

E JA NEĆU SPAVATI POSLIJE OVIH IZBORA. STVARNO TAJ STANIVUKOVIĆ. BAŠ..... U SRCE ME DIREKTNO POGODI MIĆKO. ŠTA KAŽE, NAŠE CVIJEĆE, NAŠA ZORA ZA IGORA, NE ZNATE VI KOGA STE IZGUBILI, NE ZNATE VI KOLIKO JE ON DAO ZA VAS. STVARNO OP.ČEN JE MIĆKO NAŠ. ČUJ ON NAMA DAO. PA ON JE STVARNO SMETNUO DA ON NAMA KAO NEŠTO DAJE. NIJE MIĆKO. TO JE NAŠE. NIJE VALJDA TVOJE. TI NAMA DAJEŠ SAMO ONO ŠTO JESTE NAŠE. AL NIKAD TI TO NEĆEŠ SHVATITI. ZATO TREBA ČITATI RUSOA, A NE PRODAVATI PAPRIKE, KOJIMA USPUT DAJEŠ INJEKCIJE, DA IH OTEŽAŠ, NARODU PO PIJACAMA I BALKANSKIM ZBOROVIMA. AJD POZDRAV.

Name

Radivoje

16.11.2020 09:43

Toga primitivca treba se odreci i bliznja rodbina ali tesko jedosad im je vjerovatno dobro zaradjivao i to nece dugo potrajati.Milorade Dodik nasem napacenom narodu si najvece zlo kojega je moglo zadesiti. Sad ti na teret pade i mico micic sta ces ss njim ucjene ti vise ne pale

Name

Mihajlo

16.11.2020 10:10

Koja je to budaletina, nema ga na daleko, umislio budala da je sve njegovo sve u RS.

Name

Nostradamus

16.11.2020 10:13

U ovom tekstu bi trebalo da stoji da Dodik onima na respiratoru prijeti.Ako ne glasate za mene i ako ja ne pobijedim zavrnit cu vam kisik.Jer oni koji su ga dovezli na tenku su takodje zavrnuli kisik za 12 Banjaluckih beba.Nebi bilo nikakvo cudo da je to uradio i da to pripise kako on to kaze Bakirovcima.Poznajuci njega iz medija i vjerujte nikada nisam imao zelju da ga vidim uzivo dok su se mnogi praznoglavci sto rece moj komsija gurali kao stoka da mu budu sto blizi da ga opipaju ili bar na nekoj manjoj distanci osjete njegov miris pa makar bio i onaj iz gaca kada pusti onaj prdez.Sada Dodika bi mogao i da shvatim pa na neki nacin i da sazalijevam.Ali nikako nemogu da shvatim one koji njegove slike kace i zaboravljaju na druge ljude pa cak okrecuci glavu i od svoje familije.Nazalost radeci sve to iz neke milostinje koje bi dobili licno od njega ili onih koju su mu blizi tjelesno.

Name

RE

16.11.2020 10:45

Burle svako se normalan u RS izuzev tvoji bolesni kriminalaca zasitio do guše dugi 15 godina od naroda i boraca tvojom kriminalnom krkljažom u RS.

Name

Ludi Baja

16.11.2020 11:30

Bajco ako te bude bog kaznjavo po zasluga krkljaces i ti neces moci ni umrijet ni zivjeti..doce djavo po svojev kad tad..

Name

Bravo Milanka

16.11.2020 08:55

Sjajan tekst! Hvala Bogu, odahnuli smo bar mi u Banjaluci i Bijeljini, što su i najveći gradovi u Srpskoj! Dosta više dvodecenijskog "jahanja", bahaćenja, trošenja resursa, ubistava bez sudskog epiloga, dosta više siromaštva i samoubistava zbog istog! Dosta više odljeva mozgova i radne snage, dosta više kriminala i bezvlašća! Nadam se, i od Boga molim, da je ovo početak političkog kraja Milorada Dodika i njegove bande, a ovako fizički, nek on živi još dugo, nek sije krompir (što mu i jeste staro i životno zanimanje) u Mrčajevcima, i nek odgaja unučiće- ko i svi ostarjeli i istrošeni ljudi; a politikom i vođenjem Države sad treba da se bave neki drugi, mlađi ljudi, sa novim idejama, nekorumpirani, patriote! P.S. Nadam se, da će ono "čudo" od Direktora bolnice, koje je, u slobodno vrijeme i doktor - sad da se izvine našem novom Gradonačelniku Stanivukoviću, za sve one uvrede koje izreče onomad na njegov račun! Još jednom, srećna nam pobjeda draga braćo i sestre! NA MNOGAJA LJETA!

ODGOVORITE
Name

PROMJENE DOLAZE

16.11.2020 09:15

OVO JE STRASNO.PA ZAR UOCI IZBORA DA ISKORISTI OVAJ JADNI NSROD I DA NA TAKAV NACIN MISLI DA POBJEDI.ON TREBA DIBRO DA RAZMISLI DA U SVOJ TIM STAVI MLADE OBRAZOVANE LJUDE.OVI IZA NJEGA SPIRIC,RADMAMOVIC,MAJKICKA ,VISKOVIC ,ZELJKA SU TOLIKO OMRAZENI U NARODU.POGOTOVU STO IZA LEDJA STALNO DRZI MINISTRA LUKACA STO U SBIJETU PREFSTAVLJA RS KAO ZEMLJU DIKTATURE.DIDIK NE SMIJE DA UKLJUCI MLADE LJUDE JER NIJE ON U DTANJU DA PRATI NJIHOVE IDEJE I ZA TO FORSIRA OVE METUZALEME.A MICU JE ON IXIGRAO,JER SE BOJAO DA MICO NE POBJEDI KSO KADAR SDS PA IH POCJEPAO.KAZU IDE MICO U RUDIJU ZA AMBASADORA.TAMAN DA PODIGNE UGLEF KAD POKAZE KOLIKO MOZE DA POPIJE I POTROSI PARA U KASINU.

Name

Radojica

16.11.2020 09:20

Zar Mrčajevci nisu u Srbiji?

Name

Anja

16.11.2020 09:21

Da sije krompir i igra se sa unucima? Ne mislite li da bi prvo ipak trebao na duzi odmor u nekom zatvoru?

Name

Re

16.11.2020 10:06

Tačno.Od II ww veće bijede, nepravde i prisilnog iseljavanja nije bilo. NDH mu je izgleda uzor.

Name

Za Radojicu i Anju

16.11.2020 11:00

Postoji selo Mrčajevci i u Lijevče polju, između Laktaša i Gradiške (bliže Gradišci), e tu nam je rođen i odrastao, vrli naš gospodin! A da li treba u zatvor, pa to treba da utvrde istražni organi; al u svakom slučaju moja preporuka je da se više ne bavi politikom, dosta je bilo, cijeli radni vijek je u politici, a i vrijeme je za penziju (pa valjda je imao beneficiran radni staž), pa ga prijateljski savjetujem, nek se bavi nečim relaksirajućim, kao što je sadnja krompira i igranje žmurke sa unučićima!

Name

Mihajlo

16.11.2020 11:07

Mile je davno prolupao, nadam se da se blizi i njegov kraj.

Name

Значи

16.11.2020 08:58

Баљезгање се одмах наставља. Е то је оно управо што га држи све ове године на површини.

ODGOVORITE
Name

Te

16.11.2020 10:30

Naravno,zatvorska kazna da kuca kamen u Hercegovini. Imaćemo ručno izrađen aerodrom u Trebinju. Made by Dodik& friends & family

Name

RE ZNACI

16.11.2020 11:53

NJEGA SAMO LOPOVLUK I DRUGE NELJUDSKE PRLJAVSTINE DRZE NA POVRSINI. SVE STO IMA JE UKRADENO I ODGULJENO OD NARODA. IZBORI KUPLJENI ILI UKRADENI. DA SI BIO U SUBOTU U TREBINJU DA VIDS KAKO SE KUPOVINOM DOBIVAJU IZBORI.

Name

As

16.11.2020 09:02

Proseravate se. Kao da nemate nista drugo pisati. Naprimjer o propalim firmama u Bijeljini. Za vrijeme cije vlasti su propale.

ODGOVORITE
Name

Lord

16.11.2020 10:25

Za vrijeme Dodikove. Pokrij se po usima sektasu crveni.

Name

Zaga

16.11.2020 09:07

Eeeee,burle,burle,što ne posluša one narodne"NIČIJA SILA,NIJE BOGU MILA",NIČIJA NIJE DO ZORE GORJELA"! "KAKVA SJETVA,TAKVA ŽETVA", "DOBRO ČINI I DOBRU SE NADAJ,ZLO ČINI, STIĆI ĆE TE GORE"...STA UČINI SEBI,LUDI ČOVJEČE,DA TE POMETE NEUSPJELI POBAČAJ BEZ OBICNE FAKULTETSKE DIPLOME???PIH,STETA TOLIKIH PRIJETNJI I UCJENA,DIJELJENJA TOLIKO NARODNIH NOVACA,MUCENJA U HELIKOPTERU,SVOJATANJA DRZAVNIH PREDUZECA...MA NEMOJ DA TI BUDE TESKO NA DUŠI,JER,MORAS SAČUVATI SNAGU JOS DVIJE GODINE KAD CE USLIJEDITI ONO NAJGORE.VALJDA SI SE UVJERIO DA JE DRASKO COVJEK OD RIJEČI.MNOGO TOGA TI JE OBECAO,OSTAJE DA CEKAS ISPUNJENJE OBECANOG...

ODGOVORITE
Name

Volim te Zagorka

16.11.2020 09:54

Mislim da Dodik place jer zna da mora da plati za sve sto je skrivio

Name

seka

16.11.2020 09:13

Divan tekst, svaka cast

ODGOVORITE
Name

Gagi

16.11.2020 09:25

E sada cemo vidjeti kako ce se graditi i zivjeti i bl dosta je bilo price pljuvanja i sl i narado i njih, cekam za djecu pesplatan prevoz udbenike i sl i sve ostalo za to sam i glasao za draska..

ODGOVORITE
Name

BANJALUČANIN...CZ...

16.11.2020 11:18

GAGI... TO ŠTO JE OBEĆAVAO PRED IZBORE VJEROVATNO ĆE DOSTA STVARI ISPUNITI, ALI MI TAKO MORAMO BITI STRPLJIVI, JER GRADSKA A REPUBLIČKA KASA JE PRAZNA A KAO ŠTO SVI ZNAMO ,,PRAZNA PUŠKA NEPUCA,, DOČEKAĆEMO SE BAR POLA OBEĆANIH RIJEČI...AKO BOG DA,, ...

Name

legija

16.11.2020 09:30

Sjajno.Vrhunska novinarka i tekstovi.

ODGOVORITE
Name

Marko

16.11.2020 09:30

Dole jebeni Milorad, korumpirano djubre! Jebao ga Budo Stankovic! U zatvor sa kriminalcima!

ODGOVORITE
Name

Nema jagnjića i prasića

16.11.2020 09:31

Šteta. Zabrekli i nakazni snsd-ovci i snsd-ovke neće se omastiti jagnjićima i prasićima. Ubjedljivu najdeblji kandidati i kandidatkinje. Hajde malo Viskovicu ispričaj im o autofagiji. Greota da umru pre nego odrobijaju svoja nedjela.

ODGOVORITE
Name

xx

16.11.2020 10:30

Međed u odjelu-međed u skafanderu

Name

Maki

16.11.2020 09:33

TO TREBA ISTERATI IZ ZEMLJE ILI UTERATI U ZEMLJU AL OBAVEZNO BURLE U PRATNJI BISERKE

ODGOVORITE
Name

Paketa

16.11.2020 09:38

Podijeljena predizborna paketa,ljudi se obezbedili, nema patnje.

ODGOVORITE
Name

Eto

16.11.2020 11:02

I to džaba bi!

Name

Приказа

16.11.2020 09:38

Остаје приказа.Сам од себе прави приказу

ODGOVORITE
Name

zajedno

16.11.2020 09:45

Da se osvrnem na DNS koji je sve uspeo da objedini u zajednistvo osim jednog,a o tome kasnije. Kao prvo uspeo je da skupi preletace, kriminalce, poltrone i uhljebe u jednu partiju. Zatim da izadje iz koalicije sa pozicijom i udje sa opozicijom. Da GO stranke bude protiv koalicije,a opstinski za koaliciju. Da clanovi DNS glasaju i za opoziciju i za poziciju. Da pomognu svojim glasovima da pobede u BL i Bijeljini i izgube u svom Prijedoru. Da budu preko reda ubaceni u biracke odbore (Visegrad) i iz istih izbaceni(Doboj). Stranka za sve za alave na novac za poltrone, za bolju ekonomiju. Ma za sve... E sad jedino nisu uspeli da privuku sebi nekog iz reda Teslinih drugara, jer pokupovane diplome i kvazi fakulteti ne daju garanciju da nesto znaju.

ODGOVORITE
Name

Mirkan

16.11.2020 09:49

Mislim da Dodika najviše boli to što mu je stranka postala ,,seljačka".Nijedan grad nije dobio već samo okolica a ovo po gradovima što ima to su sve uhljebi,njihovi rođaci,komšije,kumovi...itd,što zamole hajde treba mi za posao djetetu da dobije za stalno,radi na određeno i sl. Odnos snaga je su gradonačelnička mjesta i to Dodik zna i zato je onakav nikakav a pomislio da je Putin.

ODGOVORITE
Name

Re

16.11.2020 10:03

Neka ide u Bakince . Uništio je svaki grad jer seljačić ima kompleks grada. Zato pokušava svaku iole veću opštinu da poseljači. Pogledajte mu retoriku, kandidate i kandidatkinje. Sve “ časne “ doktor(e) ice. Od Snježana Novaković ( dr za svadbe i sahrane ) Đajića ( dr Cash & Carry UKC company) do čepiće Stevandića (dr Mengele ).

Name

Masala

16.11.2020 09:50

Nemoj sad da euforija nadvlada zdrav razum,ne slažem se u dijelu,ne gotivim Mila ali smanjite strasti,to sa krkljanjem je fujjjjjj!!!!Mislim realno da si to slagao ali dobro,kažem još jednom,obadvije noge na zemlju !!!

ODGOVORITE
Name

Re

16.11.2020 10:36

Krkljanje, urlikanje, psovanje, ismijavanje, pesničenje, dizanje u vazduh, gaženje djece... da ne nabrajamo dalje to je Dodikov riječnik I manir. Ovo je još ublaženo, gramatički korektno napisano. Mesar ne zna ko jeVuk Karadžić, zna samo ovog drugog gazda ko I sam što je da ga ne pominjem.

Name

Nostradamus

16.11.2020 10:47

@Masala.Recimo u pravu ste to sa krkljanjem je fujjjj.Da recimo kazemo ono kulturno kako to nas vodja kaze"E jebat cu ti mater"zamislite da se tako izrazavamo svi koji nivo kulture bi podigli.

Name

Stranix00

16.11.2020 10:51

Isto mislim,neko je pretjerao sa krkljanjem u Frfljinoj UKC .Drasko treba da pokaze nivo dolican pravog politicara a ne da se spusta na nivo jednog krkana Dodika .Nadam se da je ovo pocetak kraja jedne sekte ,ali se nadam i da ce svako iz sekte i da odgovara za porijeklo imovine,šef,Špiric,Škrbic,Tegeltija,Ćuric,Petrovic ..iiii ,neka se ne osjecaju sigurno oni koje nisam naveo.Zivjela Republika Srpska .

Name

Novi red letenja helikoptera

16.11.2020 09:59

Kalinovik-Rogatica-Jezero-Zabalj-Gacko i na kraju Sokolac (bolnica za dusevne bolesnike)

ODGOVORITE
Name

Boki

16.11.2020 10:03

Burle lopove i prokletijo to su narodne pare nisu tvoje. Niko nije želio da oboli od covida. Kako te nije sramota fukaro lopovska.

ODGOVORITE
Name

Molba

16.11.2020 10:09

OBZIROM DA JE OSTALO JOŠ POPRILIČNO VREMENA (opsti izbori 2022godine)M O L I M O NADLEŽNA TUŽILAŠTVA SUDSKA I DRŽAVNA TIJELA BiH DA OBEZBJEDE DOVOLJAN BROJ MJESTA U NOVOTVORENOM ZATVORU ZA POČINIOCE TEŠKIH KRIVIČNIH DJELA KAKVE SU POČINILI SARADNICI I DIREKTNI IZVRŠIOCI LIDERA :MILORADA DODIKA (Burleta)DRAGANA COVICA I BAKRA IZETBEGOVICA!!U NADI DA ĆE MOLBA BITI PRIHVACENA SRDACNO VAM SE ZAHVALJUJU GRAĐANI BiH!

ODGOVORITE
Name

bol

16.11.2020 10:16

Dodika najvise boli to sto ce mu oduzeti sto je opljackao i sto ce ostati bez novca uskoro. 2022-e godine

ODGOVORITE
Name

Poreska

16.11.2020 10:16

Gore na slici čovjekoliki majmun ima zaostala milionska dugovanja da uplati na račun poreske službe. Mole se staratelji ( snsd-ovci) istog da mu krkljanskim znakovnim i urlikajuc jezikom prevedu sljedeće : Ovo pismo shvatite kao poslednju opomenu. U slučaju da ne izmirite dugovanja u roku od 15 radnih dana, bićemo prisiljeni da vama i vašoj bračno i vanbračno stečenoj djeci, oduzmemo imovinu. Srdačan pozdrav Poreska služba Banja Luka 16-11-2020.

ODGOVORITE
Name

Krojačica

16.11.2020 10:47

Gotov je RUDONJA.

ODGOVORITE
Name

Trg

16.11.2020 10:51

Sva mašinerija i propaganda nije pomoglo da se narodu zatvore oči i oduzme razum narode ovo je prvaci jedinstvo i pobjeda slobodne Republike Srpske!

ODGOVORITE
Name

Samo

16.11.2020 11:06

Oduzeti pokradeno i na robiju

ODGOVORITE
Name

Pd

16.11.2020 12:16

Svaka cast gospodji novinaru, istina od rijeci do rijeci. Svako dobro.

ODGOVORITE
Name

Ime moje

16.11.2020 13:09

O Bože, ko se sve naziva novinarom. Gospođo ili gospođice, promijeni profesiju, ovaj tvoj pokušaj inteligencije i duhovitost je, u najmanju ruku, neuspješan.

ODGOVORITE
Name

Mile Ronhil

16.11.2020 13:09

Mile Kupi Prnje prebacuj lovu pokradenu Biraj lokaciju bjezanja Jer 2022 nema ti spasa.

ODGOVORITE
Name

Borac

16.11.2020 15:30

Treba da odgovaraju za zloupotrbe i teska krivicna djela, za zlocin protiv sopstvenog naroda, sve im oduzeti pa neka iz zatvora dokazuju porijeklo imovine, treba da odgovaraju za svu patnju ovog naroda a naročito onih koji su morali napustiti svoju zemlju

ODGOVORITE
Name

Mile

16.11.2020 15:41

Moraju se sprijeciti u namjeri da uklone sve tragove kriminala nevidjenih razmjera, sve po hijerarhiji pozvati na odgovornost. Nema oprosta za sve one koji su direktno ili indirektno ucestvovali u zlocinima nad svojim narodom tako sto su privatizovali i sebi podredili sve institucije kako bi se obracunali sa neistomisljenicima, te indirektno drzali zarobljen narod u strahu metodama pritisaka, prijetnji, u jena! Smrt fasizmu, sloboda narodu!

ODGOVORITE
Name

Pero

16.11.2020 17:48

Pitati pacojenta sto krkljas znasli kolikoko mane kosta, dube koliko tu kosta nas vise nego dva rata

Name

Vladimir Radmilovic

16.11.2020 18:04

Svaka cast Milanka

ODGOVORITE
Name

smoki

16.11.2020 19:12

Dabogda i tebe neko isto pitanje pitao u najkracem roku,tebe sto pises takve lazi. Amin!!!

ODGOVORITE
Name

Milan

16.11.2020 19:28

Čovjek rekao "ajde bogati diži se ,šta mi tu krkljaš" u smislu da bodri bolesnika da psihički ne padne dok se liječi od tako ozbiojne bolesti, a pojedinci to žele prikazati kao da je omalovažavao bolest tog pacijenta.

ODGOVORITE
Name

Istina

16.11.2020 22:42

Dragi Bože ,što nas kazni ,kazna nam je teška ,mučna ,nikako da se riješimo ovog primitivna . Molim Ti se Bože ,da nam sloboda svane bez čizme primitivca.

ODGOVORITE