Затворена бирачка мјеста гдје није било кашњења

Затворена бирачка мјеста, изузетак су они који су с радом почели са закашњењем.

Република Српска 15.11.2020 | 11:33
Затворена бирачка мјеста гдје није било кашњења

У 19 часова бирачка мјеста су затворена за локалне изборе. Изузетак су она мјеста која су отворена са закасњењем. 

Такође, на оним гласачким мјестима гдје су се затекли бирачи биће дозвољено да обаве своју грађанску дужност и након 19 часова.

Одмах по затварању гласачких мјеста у дијеловима општине Нови Град нестало електричне енергије.

Више бирачких мјеста је остало без струје, јавили су нам из те општине.

Према подацима Градске изборне комисије у Бањалуци је до 18 часова изашло 54% бирача.

Ухапшено је неколико активиста ДНС, чланови бирачких одбора се притишћу да одустану од својих позиција, намјерно се врше опструкције на бирачким мјестима гдје традиционално већину гласова добива ДНС, поручили су из ДНС Пале. 

Додају да су Специјалне снаге МУП окупирали просторије Изборног штаба и дословно нас држе под сталним надзором. И даље се налазе испред наших страначких просторија.

Александар Клачар из Пала изјавио је да му је дато 50 марака да гласа за одборничку листу Демоса у Палама. То је Клачар сам рекао у снимку који је објављен на друштвеним мрежама.

Већа излазност у Републици Српској него у Федерацији, подаци су ЦИК-а БиХ.

Према подацима ЦИК-а БиХ на нивоу БиХ до 16 сати изашло је 38,10 посто или 1.202.106 грађана БиХ. У Федерацији БиХ гласало је 35,65 посто или 1.907.718 грађана, а у Републици Српској 42,25 посто или 1.166.215 грађана. 

У Брчко Дистрикту БиХ гласало је 35,91 посто или 29.225 грађана. 

У 17 бх. општиина до 16 сати забиљежена је излазност више од 60 посто. 

Рекордер по излазности је општина Источни Дрвар у којем је до 16 сати гласало чак 91,44 посто бирача. 

Преко 60 посто излазности је забиљежено у Билећи, Љубињу, Берковићима, Стоцу.

Због кршења прописаних мјера изолације, полиција је данас у Невесињу са бирачког мјеста удаљила једну чланицу бирачког одбора, сазнаје "Директ".

Она се терети за кривично дјело "непоступања по здравственим прописима за вријеме епидемије", јер је прекршила мјеру самоизолације која јој је била прописана до 20. новембра ове године.

Незванично сазнајемо да је ријеч о особи иницијала С.Г.Б.

Иначе, у Требињу је због сумње да су починили кривично дјело "подмићивање при изборима или гласању", лицима која је јуче саслушала тамошња  полиција пријети новчана казна или казна затвора до три године, сазнаје "Директ".

"Кренула крађа и бугарски воз. Невенка Марковић гласала у Лазареву (034Б089), убацила у гласачки кутију два листа, а иза ње у кабини пронађен празан гласачки лист", написао ј Иван Бегић из ПДП  на свом фејзбук профилу.

Бегић је додао да предсједник бирачког одбора одбија унијети примједбу у записник. 

Подсјећамо "бугарски воз" примјетан је на сваком кораку, а и не чуди ако се зна да је око 100 активиста СНСД-а  прошле недјеље у Бијељини прошао обуку функционисања тзв. "бугарског воза"!?

Представници ДНС-а у Добоју одржали су ванредну прес конференцију за новинаре, на којој су тражили поништавање избора у том граду.

Посматрачи бацају акредитације Градског изборног штаба у Добоју.

У Добоју из изборног процеса због неправилности повукле су се опозиционе странке, као и неки независни кандидати. 

Изборни дан у Приједору је прошао без неких већих неправилности.

Како БН сазнаје, Дарко Бабаљ није ухапшен, него је у питању неспоразум. 

Инспектор са Пала Татомир Ћеранић привео је тројицу активиста ДНС-а у полицијску станицу. Прије тога наведени инспектор са значком узео је списак од посматрача са бирачког мјеста, сазнаје БН ТВ.

Накнадно се огласио и пуномоћник инспектора Ћеранића, који тврди да је он (Ћеранић) привео једну особу у полицијску станицу због одбијања наређења и вријеђања овлаштеног службеног лица. 

Тврди да није тачан навод да је са значком преузео списак од посматрача са бирачког мјеста.

 - Инспектор Татомир Черанић није уопште био упознат да су приведена лица активисти ДНС-а, нити се привођење истих може довести с тим у везу - наведно је у реакцији Ћеранићевог пуномоћника. 

Руководство општинског одбора ДНС-а Пале тврди и да, на очиглед полиције, чланови паљанског ДЕМОС-а у близини борачких мјеста отворено купују гласове бирача.

Полицијска управа Зворник тврди да у зворничкој мјесној заједници Роћевић нису дијељени попуњени гласачки листићи гласачима СНСД-а и Демоса, те да они нису нађени у возилу код одборника Бобана Танацковића и Александра Писића.

Подсјећамо, раније смо добили информацију да су попуњени гласачки листићи нађени код одборника Бобана Танацковића и Александра Писића, те да су дијељени гласачима СНСД-а и Демоса.

На бирачком мјесту Сухача у Новом Граду посматрачи и чланови бирачког одбора испред Српске демократске странке спријечили су изборну крађу и зауставили процес гласања.

На овом бирацком мјесту прекинут је изборни процес и неце бити настављен. Ради се о чисто бошњачкој средини. Како тврде на том бирачком мјесту је била отворена једна кутија са гласачким листићим.

Посматрачима опозиције у Добоју јутрос није дозвољен приступ бирачким мјестима због, како су истакли, наводних епидемиолошких мјера.

Како би о свему обавијестили јавност окупили су се да изразе мирни протест. 

Слична ситуација десила се и посматрачима опозиције у Зворнику, гдје је чак долазила полиција да их легитимише, јавио је за БН портал предсједник ГО СДС-а Драгомир Васић.

Свуда је хаос.  У Војковићима је права тензија.

И посматрачима опозиције у Бањалуци блокиран је приступ бирачким одборима.

Нека бирачка мјеста нису отворена на вријеме

У Бањалуци нису сва бирачка мјеста отворена тачно у 7.00. Закашњење је било на бирачком мјесту у ОШ "Ђура Јакшић", Шарговац.

Предсједник Општинске изборне комисији у Сребреници Љиљана Стевановић рекла је Срни да су бирачка мјеста у овој општини јутрос отворена, изузев биралишта у насељу Петрича, јер је предсједник бирачког одбора имао удес и није дошао на биралиште.

Нека бирачка мјеста отворена су неколико минута иза 7.00 часова због кашњења неких чланова бирачких одбора.

Она је навела да ће се биралишта која су касније отворена за толико минута вечерас касније затворити.

Испред неких биралишта већ су створени редови. Због кашњења у отварању бирачког мјеста у основној школи, велики број бирача је ушао у ходнике и тиме долази до нарушавања епидемилошких мјера.

Избори у Сребреници одржавају се на 30 бирачких мјеста у чијем саставу је биралиште за гласање на непотврђеним гласачким листићима, као и два мобилна тима од којих је један за бираче који су изолацији због симптома вируса корона.

На коначном бирачком списку у овој општини је 14.499 бирача од којих ће 10.133 гласати на редовним бирачким мјестима, 2.425 ће гласати путем поште, а остали на друге начине предвиђене изборним правилима.

За изборе у Сребреници кандидовао се 31 политички субјект.

На гласачком листићу за избор начелника ове општине налазе се имена четири кандидата иако су два одустала и бираче позвала да гласају за заједничког кандидата српских политичких странака Младена Грујичића, чији је противкандидат заједнички бошњачки кандидат Алија Табаковић. /крај/мп/мђ/фото

Нови Град: Једно бирачко мјесто није отворено у 7.00 часова

Предсједник Општинске изборне комисије /ОИК/ Нови Град Љубан Кнежевић рекао је Срни да у овој изборној јединици јутрос у 7.00 часова није отворено једно брачко мјесто, у Сухачи.

Кнежевић је рекао да су чланови ОИК-а на терену и утврђују разлог.

Он је навео да су остала мјеста, 51 редовно и једно мјесто за гласање у одсуству, јутрос отворена у 7.00 часова.

На редовном бирачком списку у основној изборној јединици Нови Град је 26.558 бирача, а за гласање изван БиХ пријављено је 565 лица.

Изборни процес прати 459 посматрача политичких субјеката. 

(БН ТВ)

Коментари / 137

Оставите коментар
Name

Аз

15.11.2020 07:34

У Шипово Центар нису могли да купе сијалицу, па се гласа у мраку. Иза гласацких кабина тотални мрак. Старије особе корају листице повлацити назад да би видјели цитати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЛЕ ИМБЕЦИЛ

15.11.2020 10:49

ДОСТА ЈЕ СУМСКА БАНДО. ИЦИ ЦЕС ТИ У ЦОРКУ СПАСЦЕ ОН СА ВЛАСТИ КАД ТАД.

Name

Трт

15.11.2020 10:56

Јадан смо ми народ СНСД це владати у РС до задњег србина док сви нестанемо а то це бити у року 10 г., задњи који напусти нек угаси свјетло , покраст це и ове изборе

Name

Рс

15.11.2020 10:58

Они су припремани у мраку. Сваки дан без струје. ??. И наредне 4 године биће мрак у сипову. Пола шипова у словенији.

Name

СДС ДОБОЈ

15.11.2020 11:44

У Добоју поново изборна крађа у режији обреновог пацова палексић ненада и безличних чланова градске изборне комисије.Да је добојско тужилаштво поднијело оптужнице против ових криминалаца (доказа има довољно и истрага је завршена)данас су се могли одржат фер избори у овом граду.Овако смо видјели циркус у њиховој режији а цех ће нажалост платити грађани

Name

Неправда

15.11.2020 12:02

У ДОБОЈУ ТРЕБА ОДУЗЕТИ ГЛАСАЦКИ МАТРИЈАЛ А ГЛАСЦКА МЈЕСТА ЗАТВОРИТИ И СВЕ ОБУСТАВИТИ И ПРОВЕСТИ ИСТРАГУ ПРОТИВ НАРУСИЛАЦА ГЛАСАЊА А СТРАНКЕ ЗА ТУ КРИВЊУ КАЗНИТИ.

Name

Ре

15.11.2020 13:15

СДС против СДС у Добоју па тамо СНСД није могао проћи ни прије па ни сада нажалост папци , прелетачи и СДС то је та борба, за двије године опет око Драшка и узимамо Српску а вас из ДНС и СДС и прелетаче нећемо

Name

Ре

15.11.2020 13:20

Бајо це вас опет све покрасти и позатварати

Name

ДОДИК ЦИРКУС

15.11.2020 13:58

ЛУДАЦКА ДРЗАВА.

Name

Милан

15.11.2020 14:10

Људи моји далеко смо ми од постених избора. Нај боље да су их одлозили за идуцу годину?

Name

ДОБУЈ?

15.11.2020 14:39

ТО ЈЕ СВЕ ЗАКУВАО , ВАСАРСКИ МЕДЈЕД , ???

Name

Последњи кинески цар

15.11.2020 15:28

Да ли се ДНС жалио на изборни процес у протеклих 20 година? Тада им је све било у реду? Папци. А папци су и ови из ПДП-а и СДС-а који се утркују ко ће им прије упутити добродошлицу?!

Name

Сретен

15.11.2020 15:34

ЦИК мора поништити изборе у Добоју и смјенити комплетан састав ГИК почев од највећег изборног манипулатора и лажова у Босни и Херцеговини.Затим именовати нову комисију и оставити им примјеран рок да организују изборе.Тужилаштво мора да подигне оптужнице у свим оним случајевима с прошлогодишњих избора како би грађани видјели да у овој држави постоје институције.Да су процесуирани чланови ГИК ДОБОЈ на вријеме ово данас се не би догодило.Одговорност лежи на Тужилаштву....

Name

Овца

15.11.2020 15:36

Ко је овдје луд? Казу нема података о излазности у Зворнику и јос негдје нисам запамтио. Треба бити прилицно глуп па не знати засто је то тако. Не знају људи колико су убацили листица. Све евидентирати и понистити изборе.

Name

Ре Трт

15.11.2020 16:29

Слазем се са Вама, покрасце изборе а опозиција це то да прихвати. Не знам сто треба да се деси па да се овај народ дигне. Сад разумијем како су Турци могли владати 500 година. Проблем је у насем кукавицком, поданицком менталитету.

Name

За посљедњи кинески цар

15.11.2020 17:22

Пријатељу, свака част за коментар! Сви се сад наложили на ДНС, а заборављају ко су они. Преварице их и овај пут.

Name

Посматрач

15.11.2020 17:36

Зна ли се ишта о Приједору? Питам за друга.

Name

Ана

15.11.2020 18:09

КОЈИ БАНДИТИ ЕЈ ЈЕСТЕЛИ ВИДЈЕЛИ У МЈЕСТО ДА ПОЛИЦИЈА СПРИЈЕЦИ ОВАКАВ ГЕСТ ОН СТАВЉА РУКУ ЦОВЈЕКУ НА КАМЕРУ И ОТИМА КАМЕРУ ДА СЕ НЕМОЗЕ СВИЈЕТУ ПОКАЗАТИ ДОКАЗАТИ КОЈА НЕПРАВИЛНОС СЕ РАДИ,ОВАКОГ СЛУЗБЕНИКА ПОЛИЦИЈЕ ТРЕБА ОДМА СМИЈЕНИТИ СА СЛУЗБЕ ЈЕР ДОК ЈЕ ОВАКИ КОЈИ УМЈЕСТО ДА СТИТЕ НАРОД ОНИГА НАПАДАЈУ НИКАДА НЕМА ПРАВНЕ ДРЗАВЕ.УМЈЕСТО ДА ПОЛИЦИЈА НЕКОГА ЗАСТИТИ ОНИ КРСЕ УСТАВ АКО У ОПСТЕ ЗНАЈУ СТА ЈЕ ТО УСТАВ И НАРОДНО ПРАВО..

Name

А јојј

15.11.2020 18:52

Потоп опозиције у БЛ и окрузењу.

Name

Воxпопули

15.11.2020 07:55

Опет су ово најважнији избори,па за двије године Јово на ново.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.11.2020 10:30

Бице ти тако све док су криминалци на власти и док се систем не поцне мијењат.

Name

Децко

15.11.2020 11:43

Рекао сам ја.... На тенковима су досли и једино це на тенковима отици!

Name

Посавка

15.11.2020 18:12

која срамота полиција стоји скрстени руку и јос оног камермана омета у послу ово је закон без застите људски права овим треба обавијестити све стране установе за заститу људски права ово нема ни у Африци ни у једној дрзави свијета употреба силе над народом.

Name

кики

15.11.2020 08:12

Мора да су касљали...???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

15.11.2020 08:13

Шта је секташи нема вам спаса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.11.2020 13:54

Тако је рашо.. Готови су. Јако само народе

Name

Роб

15.11.2020 08:13

Крадја је у току ако се не спријеци готово је

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робот

15.11.2020 10:28

Дали народе иста има да у овој дрзаби није покрадено од коалиције Милорада Додика највецег мафијаса у овој дрзави

Name

Добој

15.11.2020 08:15

Ко је ту опозиција????

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа

15.11.2020 08:17

Где нема на гласацким мјестима свих посматраца поновити изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.11.2020 15:00

О цему ви левати прицате??!!! Свако гласацко мјесто има свога цлана из партије био власт или опозиција. Немојте лагати народ и закувавати без потребе.

Name

Милана

15.11.2020 08:22

Ураво се вратила са гласања у Бањалуци. Велики број неправилности на гласацким мјестима у сколи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дипломац

15.11.2020 11:49

Које су то неправилности које сте Ви видјели?

Name

123

15.11.2020 13:33

И ја сам досла са гласања у БЛ ОС Георги Раковски ,све ок ,нормално.Обавила гласање за 5 мин,није било цекања иако је пуно људи изасло, јер се гласа у висе уционица.

Name

Мирко

15.11.2020 08:25

Наравно све је то смишљно али далеко је 19,00 сви ћемо изићи с Божијом помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овца

15.11.2020 08:28

Сада це се видјети вриједи ли опозиција или не. Ако се не успију изборити за присуство посматраца, онда боље да нису ни излазили на изборе. Требају блокирати одмах рад одбора или најмање тразити понављање избора на сваком бирацком мјесту гдје нису имали приступ. Ви сте ти који треба да заститите вољу народа. Преузмите одговорност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цињеница

15.11.2020 14:28

Не вриједи ниста ако им нису допустили улазак прије пецацења кутија, питање је само да ли су посматраци квалитетно обуцени и савјетовани, главни проблем је инаце цињеница да су посматраци и изборне комисије комсије, родјаци пријатељи, из исте МЗ. Да ли це ставити интерес добрих медјусобних односа испод интереса будуцности, воље градјана, Закона...

Name

Драган

15.11.2020 08:29

У напред покрадени избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

15.11.2020 08:32

Није ни поцело,а вец превара и утицај полиције по налогу сефа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серпа

15.11.2020 08:34

Дери Додик мајсторе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додикови НЕгативци

15.11.2020 08:35

Додик је и опозицију прогласио зараженом. А он је највећа зараза за читаво друштво. Додик је гори и од тифусара , еболе, птиције и свињске грипе, шуге, свраба , е јос се цека и на ХИВ , а мозда и не треба па КО БИ ГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2020 15:11

Стварно је бас нека ПИЦАЈЗЛА

Name

Наравно

15.11.2020 08:37

Овај сценарио је виђен на последњим изборима у Америци!!! Памет у главу мој народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

15.11.2020 08:38

Знаци неста се спрема,по обицају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјечити опозиционар

15.11.2020 08:40

Фукаре, без крађе не могу остати на власти, лопови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

15.11.2020 15:01

Види се да си глуп када си вјецити опозиционар!!

Name

Поново

15.11.2020 08:41

Ће милом или силом покрасти изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јорган

15.11.2020 08:42

СНСД криминалци већ кренули у изборне крађе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Манипулатиор СНСД

15.11.2020 08:47

Нико несме забранити посматрачима приступ у просторију за гласање. Гласање не може почети

ОДГОВОРИТЕ
Name

92

15.11.2020 08:47

На тим бирачким мјестима поништити гласање казнити одговорне затворским казнама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ух

15.11.2020 09:05

Свим бирацким мјестима којим није дозвољен свим посматрацима, сутра дан поновит са ЦИК-а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

15.11.2020 09:09

Какви то људи зиве у том Добоју?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифашиста

15.11.2020 09:09

Поново Л О П О В И “ НА ЗАДАТКУ” нису битне нијансе битан је циљ поручују они који “ВАС НАЈ ВИШЕ ВОЛЕ И БРИНУ О ВАМА РАДИ СЕБЕ А НЕ НАС ТО ТРЕБА ДА ЗНАШ “!РАЗМСЉАЈ ТРЕЗВЕНО ГЛАСАЈ ПОШТЕНО !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коначно

15.11.2020 09:14

Готови су то знају зато на све могуће нацине хоће да нас посвађају -ГАЛАС НАРОДА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Самy

15.11.2020 09:30

Празник демократије код нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доказ

15.11.2020 09:31

Ово је само доказ да су константно крали изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

15.11.2020 09:32

А ПРИЈАВА СА ДОКАЗИМА ЦИК БИХ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

кеш лова

15.11.2020 09:37

Свака част опозицији РС добро се припремила за изборе да не буду покрадени у било којем граду од бурлини на власти РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

михаил

15.11.2020 09:49

Опозиција мора да се повуце са избора у целој РС Покрадени су вец сада пре поцетка самих избора Зворник је хаос Ту нема.ни И од избора Крадја гласова и јавних будзетских средстава ненормална., али овдје нема опозиције. СДС је издао и присао СНСД у вец дузе година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

15.11.2020 15:03

Како то? Па нема онда опозиције!!!

Name

Фика

15.11.2020 09:51

Изгледа да Снсд неце мирно предати власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Фика

15.11.2020 13:06

Нема се шта предавати кад се већ види да СНСД убједљиво побјеђује , па чланови СНСД су још у 6 и 30 масовно на гласачким мјестима.Види се паника по изјавама о наводним крађама (????)

Name

Гледај

15.11.2020 10:00

Какви су сви хахахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

15.11.2020 10:01

Краду вас 15 година и данас це то је изборни нацин поједини странака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

15.11.2020 10:11

Тако се то ради.Идемо власт до побједе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

15.11.2020 12:22

Нека хапсе Обрена и Луку Петровића.

Name

мокронога

15.11.2020 10:15

Ови избори и сав овај циркус су само још један знак да овде живота нема

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како мислис

15.11.2020 15:04

Јеси ли ти примјетио несто да није уреду???? Па ако покраду опозицију сваки пут онда се они морају тапотати јесу ли нормални и ко их води.

Name

Др

15.11.2020 15:04

Тако несто.

Name

БЛ

15.11.2020 10:29

Бахато се краде без срама и стида... све се треба прозиват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

15.11.2020 10:31

У Зворнику испред Сшц Петар Кочић стоје тапкароши Зорана Стевановића дочекују и испраћају гласаче. По изласку показују на телефону за кога су гласали. Све ово треба под хитно треба забранити. На изборе изласе само они који су плаћени, а поштен народ испашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2020 17:50

Треба их ишамарати.

Name

Изненађење

15.11.2020 10:32

Обећали смо побједити и то “МОРАМО ИСПУНИТИ” пут до испуњења обећања је тежак понекад нас “упрате” виде нема везе побједа је наша ! Вас Милокрад -бурле-Ронхил!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А јој

15.11.2020 10:36

Краду нас. Хахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

15.11.2020 11:35

То је смијешно?

Name

Јест

15.11.2020 13:35

Зато сто је лаз.

Name

Д

15.11.2020 10:42

Нису се требали ни одржати. Користе епидемију за крађу као што су је користили за кампању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кејн

15.11.2020 10:46

Братунац,гласацко мјесто Вихор,одмах до канцеларије СНСД-а ција су стакла прелијпљења бијелим папиром како би се иста канцеларија замаскирала.Испред активиста СНСД-а лобира градјане и уводи их у исту канцеларију ,из које излазе са 50КМ у дзепу.На гласацко мјесто је досао и против кандидат захтјевајуци да се гласацко мјесто затвори. Краду наоциглед полиције и постених градјана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

15.11.2020 11:19

Најјаци смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

15.11.2020 11:32

У Бањалуци народ масовно пријављен у Србији и другим државама ван своје воље. Сад дошао са гласања. Избори су опљачкани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

15.11.2020 12:24

И у Брчком неколико хиљада људи пријављено да гласа у Србији.

Name

Гламоч

15.11.2020 11:40

Ето шта се дешава кад се дозволи мафији и криминалцима да владају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гламоч

15.11.2020 11:44

Они су научили красти, шта ће тек радити 2022г.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија

15.11.2020 11:57

Није грешка сигурно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

15.11.2020 11:58

Оцели Радојциц опирати Трампа.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

На Драгуљама увијек

15.11.2020 12:04

Прекрајају гласове криминални сектаси....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељко бл

15.11.2020 12:12

Бука јавља да у Б.луци на једном гласацком мјесту нефостаје 130 гласацких листица они ду то разнијелибпо војелој РС треба хватати ко плаца са попуњеним листицима испред гласачких мијеста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

15.11.2020 12:25

Ајмо народе сви на изборе само се тако секта може скинути

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

15.11.2020 12:30

Људи се пате овако и онако ту нема културе става вредности карактера мислим да би било боље кренути са острим демонстрацијама ,боље је унистити зграду предсијениства него надати се промијенама.ако неко зна и хоце боље за младост и будуцност ма мозе се договорити и у парку или било гдије а глумити уставни поредак у нуставности ,цинити добро свак свом,па боље неимати ниста од тог али имати слободу да те нико у име закона заобилази ,лазе, или брани сто ниси њихов припадник.слобода и систем јак ту су сви исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамис

15.11.2020 12:32

У Брцком по попису из 2013 год 83000 становника,званивно иселило 21000 за ових 7 година право гласа данас има 86000 становника и 5100 из иностранства ??? Нема малољетника код нас ,страсно дзаба излазимо не вриједи ово ниста а усмрдјени Инцко ни забринут није

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2020 15:05

Не рацунас мртве?Не гласају само живи.

Name

Посматрац

15.11.2020 12:57

Испред и око сколе "Кнез Иво од Семберије" у БН Роме довозе и одвозе појединци а нису Роми. Цудно? А народ гласа. Постено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

15.11.2020 13:01

Избори у Добоју су нерегуларни,посматрацима забрањен приступ бирацким мјестима док се у гласацке кутије не убаце лазњаци од гласаца који су добили пакете а дали ЈМБ и бр. ЛК. Обдје су нерегуларни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Комшија

15.11.2020 13:59

Обрен и распоп преносе искуства из ранијег периода

Name

Антифашиста

15.11.2020 13:07

Хајмооо навали народе свака добија ко не добије сад за 10-15 дана добиве КОРОНУ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пласирате

15.11.2020 13:09

лази и палите народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резимац

15.11.2020 13:34

Где дјеле сендвице пријави и мене мозда пастете са сликом или еуро кремиц јадјо

Name

Ре

15.11.2020 17:48

Видим, гориш.

Name

Славко

15.11.2020 13:31

Па ста ако бацају,ове две црне тоцке на степеницама су поп циро и поп спиро добице они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

15.11.2020 13:33

Ово није добро то је Додик и хтео е сад могу да краду увелико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ох бозе

15.11.2020 13:34

Додик па побиједи без крадје ако си цовјек идиоте мафијаски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

15.11.2020 13:46

Пикулу ухватили у лоповији..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

15.11.2020 13:59

Драги моји суградјани и народе,СНСД никад није могао без изборне крадје да освоји Власт и све дјеловање СНСДа је сво ово врихеме лаз,криминал и преваре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гдје су лазни

15.11.2020 14:08

А гдје прави гласацки спискови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

15.11.2020 14:17

Гдје сте рекли да је била крадја ту сте и изгубили .Ви би на вријеме да се осигурате. Када це те једном признати лоси смо поразени смо сто је то толико теско?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој ❤️

15.11.2020 14:18

У Добоју јуце, данас и сутра ништа се неће промијенити. Зао ми је сто и прије нисте писали о овом лоповлук, али тад су вам били добри. За мене ни тад, али ни сад нису добри. "Касно Марко на Косово стиже" Од мене толико хвала ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спалите

15.11.2020 14:21

До темеља бирацка мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

15.11.2020 14:27

Реално опозиција није имала никакве шансе у Добоју , ово скандалозно понашање је смишљено и планирано много прије .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ана

15.11.2020 15:37

Промијенити изборни закон,увести електронско гласање,могућности манипулације и изборног инжењеринга свести на минимум,довести све учеснике у изборима у равноправан положај,па да се онда "измјеримо" и видимо колике су чије шансе.А овако то је трка корњаче и зеца на 100 метара,гдје корњача (опозиција) улази у трку са стартне линије,а зец (СНСД) са 90-ог метра.

Name

ре Ана

15.11.2020 16:39

Колико неко мора да буде идиот као ти ,па откуд ти знас задовољство људи то се за дан промијени јер висте много попасни на све и народ неце висе вас подрзи а ви навалили као свиње на корито и оцете силом.Мантесе превара народа .

Name

ре

15.11.2020 16:42

Е МОЈА АНА И ТИ МЛАТИС ПРАЗНУ СЛАМУ ,ПА ЗАСТО НЕ ДОПУСТИТЕ ДА НАРОД ГЛАСА КАКО ЗЕЛИ ЗАСТО ПРАВИТЕ ПОМЕТЊЕ ,СТА ВИ ХОЦЕТЕ ОД ОВОГ ЈАДНОГ НАРОДА ДУСУ ДАМУ ИЗВАДИТЕ И ТЕРОР НАМЕТНЕТЕ,,СРАМ ДА ВАС БУДЕ .

Name

Ја

15.11.2020 14:37

Ово није реално, па да ли је могуће да не дозволе посматрачима улазак.Страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колика је излазност у Бања

15.11.2020 14:39

Колика је излазност до 14:00 часова у Бања Луци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

михаил

15.11.2020 14:51

Занимљиво , у Зворнику је данима највеца куповина гласова ,јавним десурсима, а сви цуте .Јос један доказ Саровицу и Бореновицу да немају СДС нити ПДП у овом граду Уосталом ни они сами никада нису досли у ово место .

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

15.11.2020 14:52

ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, броји баја последње дане. После Мила оде и мали мило.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемацка мајка

15.11.2020 15:00

А опозиција цека задњи дан па ста сте радили 4 године? Ако не мозете да се изворите са преваром и ви сте неспособни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овца

15.11.2020 16:24

Браво. Сустина рецена у мало ријеци.

Name

КОМУНИСТА

15.11.2020 18:26

Свака цаст, име ти не ваља ал бесједа циста.

Name

Гаја

15.11.2020 15:02

Брчко хаос тотално расуло треба поново гласање

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

15.11.2020 15:20

ЕУ независни посматраци јос у петак многи нису добили акредитације. Нису добили они који нису са СНСД и сателит странкама. Људи али се на изборима краде. Изборни процес треба скроз промјенити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Дрина

15.11.2020 15:20

Шизофреницар Гладанац инаце директор водовода у Висеграду забрањује новинарима да прате изборе!? Браца Фуртула и отац им Бошко те уцитељица Војка и брат јој потпомогнути косцима траве са ХЕ Изијем, Фигом и осталим црвеним бандитима спремају бугарски воз! Докторица Дјуревиц је у Црвеној апотеци подијелила јуце 55 апарата за мјерење сецера које није лицно платила вец СЕКТА тако купује гласове. Народ напацени мора сацувати своје гласове по цијену борбе прса у прса. Доље банда црвена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

15.11.2020 16:24

Поништити изборе због лоповлука

Name

Деx

15.11.2020 16:19

КО ГУБИ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЉУТИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.11.2020 16:36

Има право да се љути, али не и да краде гласове ?...

Name

Зути

15.11.2020 16:32

Прпааааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзони

15.11.2020 16:33

Ниста цудно властодрзци се боје. Ако изгубе ста це онда сви це отици на биро

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

15.11.2020 16:36

Мене на спуску није ни било а гласам годинама у парку Младен Стонановиц Бања лука. Узас казе ми дјевојка хајте на радницки универзитет тамо да гласате јер вас нема. Нисам ни отисла јер је тско залисно ста раде.ово само ума у овој оропслој приватниј дрзави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

15.11.2020 17:49

Око подне са својим укућанима сам фино гласала у ОШ Милош Црњански. Народ је био у реду у дворишту школе једно 200 људи, у школи је по мени било мало више људи но гласало се у више учионица но све у свему добро је било. Једино нам на улазу нису темпер. мЈерили. Не знам је ли то грешка. Још само да побједе кандидати за које сам гласала. А ако и не живјет ће овај народ.

Name

КОМУНИСТА

15.11.2020 16:38

Сваки пут исто, ја зато и не излазим вјерујте ми да це и СНСД накрају реци да су покрадени ако изгубе негдје. То су наса посла, зато вратити самоуправу строг и праведан резим. Па кад неко покиса неста незаконито њега на робију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цињеница

15.11.2020 16:48

Ако одбија унијети примједбу, немој потписати Записник вецерас, пријави Изборном стабу Странке нека одмах улозе приговор ЦИК-у, види да те подрзе цланови комисије из твоје и странака које подрзавају изборну вољу градјана и нису у дилу са криминалцима, односно смију се успротивити предсједнику Бирацког Одбора. Такодје трази и подрску осталих цланова посматраца, види да реагују и из Остре Нуле ако имају ту посматраца...знате ста се ради уколико предсједник самовољно измисља правила. У крајњем слуцају покусај и са полицијом, ту особу одмах морате пријавити да се приведе, уносење гласацког на бирацко је КД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

15.11.2020 17:11

Данас сам бас пријатно изненађен на једном бирацком мјесту у Бијељини. Вецина ангажованих су демобилисани, незапослени борци и РВИ. Хвала богу да се и њих неко сетио да постоје и да зараде ванредно који динар. До сада су све биле свалерке локалних гузоња и њихове другарице, и њима слични. Јесте аха, мало сутра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калиновик

15.11.2020 17:14

У Калиновику је кандидат СДС-а Мирослав Сладоје надомак побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масала

15.11.2020 17:21

Изасло нас висе него сто нас има хахаха... Камо среце да нас је толико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

15.11.2020 18:28

Како то...изасло 42% у РС-у или 1.160.000 тако неато ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјуро

15.11.2020 18:52

Радојичић побиједио у БЛ јер је мала излазност...

ОДГОВОРИТЕ
Name

На Жалост

15.11.2020 19:05

Излазност је мала да би се нешто промјенило. Ове ликове из стрипова ћемо гледати и наредне четири године. Омладино, чим попусти корона, фатај те се гране, ако останете, живот ће вам проћи узалуд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неx

16.11.2020 19:26

нека је досао дан да се јарам скида са врата браво драско никада висе да не доцекамо да полиција туце дјецу и немоцне у бањалуци а сада слиједи ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ