Zatvorena biračka mjesta gdje nije bilo kašnjenja

Zatvorena biračka mjesta, izuzetak su oni koji su s radom počeli sa zakašnjenjem.

Republika Srpska 15.11.2020 | 11:33
Zatvorena biračka mjesta gdje nije bilo kašnjenja

U 19 časova biračka mjesta su zatvorena za lokalne izbore. Izuzetak su ona mjesta koja su otvorena sa zakasnjenjem. 

Takođe, na onim glasačkim mjestima gdje su se zatekli birači biće dozvoljeno da obave svoju građansku dužnost i nakon 19 časova.

Odmah po zatvaranju glasačkih mjesta u dijelovima opštine Novi Grad nestalo električne energije.

Više biračkih mjesta je ostalo bez struje, javili su nam iz te opštine.

Prema podacima Gradske izborne komisije u Banjaluci je do 18 časova izašlo 54% birača.

Uhapšeno je nekoliko aktivista DNS, članovi biračkih odbora se pritišću da odustanu od svojih pozicija, namjerno se vrše opstrukcije na biračkim mjestima gdje tradicionalno većinu glasova dobiva DNS, poručili su iz DNS Pale. 

Dodaju da su Specijalne snage MUP okupirali prostorije Izbornog štaba i doslovno nas drže pod stalnim nadzorom. I dalje se nalaze ispred naših stranačkih prostorija.

Aleksandar Klačar iz Pala izjavio je da mu je dato 50 maraka da glasa za odborničku listu Demosa u Palama. To je Klačar sam rekao u snimku koji je objavljen na društvenim mrežama.

Veća izlaznost u Republici Srpskoj nego u Federaciji, podaci su CIK-a BiH.

Prema podacima CIK-a BiH na nivou BiH do 16 sati izašlo je 38,10 posto ili 1.202.106 građana BiH. U Federaciji BiH glasalo je 35,65 posto ili 1.907.718 građana, a u Republici Srpskoj 42,25 posto ili 1.166.215 građana. 

U Brčko Distriktu BiH glasalo je 35,91 posto ili 29.225 građana. 

U 17 bh. opštiina do 16 sati zabilježena je izlaznost više od 60 posto. 

Rekorder po izlaznosti je opština Istočni Drvar u kojem je do 16 sati glasalo čak 91,44 posto birača. 

Preko 60 posto izlaznosti je zabilježeno u Bileći, Ljubinju, Berkovićima, Stocu.

Zbog kršenja propisanih mjera izolacije, policija je danas u Nevesinju sa biračkog mjesta udaljila jednu članicu biračkog odbora, saznaje "Direkt".

Ona se tereti za krivično djelo "nepostupanja po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije", jer je prekršila mjeru samoizolacije koja joj je bila propisana do 20. novembra ove godine.

Nezvanično saznajemo da je riječ o osobi inicijala S.G.B.

Inače, u Trebinju je zbog sumnje da su počinili krivično djelo "podmićivanje pri izborima ili glasanju", licima koja je juče saslušala tamošnja  policija prijeti novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine, saznaje "Direkt".

"Krenula krađa i bugarski voz. Nevenka Marković glasala u Lazarevu (034B089), ubacila u glasački kutiju dva lista, a iza nje u kabini pronađen prazan glasački list", napisao j Ivan Begić iz PDP  na svom fejzbuk profilu.

Begić je dodao da predsjednik biračkog odbora odbija unijeti primjedbu u zapisnik. 

Podsjećamo "bugarski voz" primjetan je na svakom koraku, a i ne čudi ako se zna da je oko 100 aktivista SNSD-a  prošle nedjelje u Bijeljini prošao obuku funkcionisanja tzv. "bugarskog voza"!?

Predstavnici DNS-a u Doboju održali su vanrednu pres konferenciju za novinare, na kojoj su tražili poništavanje izbora u tom gradu.

Posmatrači bacaju akreditacije Gradskog izbornog štaba u Doboju.

U Doboju iz izbornog procesa zbog nepravilnosti povukle su se opozicione stranke, kao i neki nezavisni kandidati. 

Izborni dan u Prijedoru je prošao bez nekih većih nepravilnosti.

Kako BN saznaje, Darko Babalj nije uhapšen, nego je u pitanju nesporazum. 

Inspektor sa Pala Tatomir Ćeranić priveo je trojicu aktivista DNS-a u policijsku stanicu. Prije toga navedeni inspektor sa značkom uzeo je spisak od posmatrača sa biračkog mjesta, saznaje BN TV.

Naknadno se oglasio i punomoćnik inspektora Ćeranića, koji tvrdi da je on (Ćeranić) priveo jednu osobu u policijsku stanicu zbog odbijanja naređenja i vrijeđanja ovlaštenog službenog lica. 

Tvrdi da nije tačan navod da je sa značkom preuzeo spisak od posmatrača sa biračkog mjesta.

 - Inspektor Tatomir Čeranić nije uopšte bio upoznat da su privedena lica aktivisti DNS-a, niti se privođenje istih može dovesti s tim u vezu - navedno je u reakciji Ćeranićevog punomoćnika. 

Rukovodstvo opštinskog odbora DNS-a Pale tvrdi i da, na očigled policije, članovi paljanskog DEMOS-a u blizini boračkih mjesta otvoreno kupuju glasove birača.

Policijska uprava Zvornik tvrdi da u zvorničkoj mjesnoj zajednici Roćević nisu dijeljeni popunjeni glasački listići glasačima SNSD-a i Demosa, te da oni nisu nađeni u vozilu kod odbornika Bobana Tanackovića i Aleksandra Pisića.

Podsjećamo, ranije smo dobili informaciju da su popunjeni glasački listići nađeni kod odbornika Bobana Tanackovića i Aleksandra Pisića, te da su dijeljeni glasačima SNSD-a i Demosa.

Na biračkom mjestu Suhača u Novom Gradu posmatrači i članovi biračkog odbora ispred Srpske demokratske stranke spriječili su izbornu krađu i zaustavili proces glasanja.

Na ovom birackom mjestu prekinut je izborni proces i nece biti nastavljen. Radi se o čisto bošnjačkoj sredini. Kako tvrde na tom biračkom mjestu je bila otvorena jedna kutija sa glasačkim listićim.

Posmatračima opozicije u Doboju jutros nije dozvoljen pristup biračkim mjestima zbog, kako su istakli, navodnih epidemioloških mjera.

Kako bi o svemu obavijestili javnost okupili su se da izraze mirni protest. 

Slična situacija desila se i posmatračima opozicije u Zvorniku, gdje je čak dolazila policija da ih legitimiše, javio je za BN portal predsjednik GO SDS-a Dragomir Vasić.

Svuda je haos.  U Vojkovićima je prava tenzija.

I posmatračima opozicije u Banjaluci blokiran je pristup biračkim odborima.

Neka biračka mjesta nisu otvorena na vrijeme

U Banjaluci nisu sva biračka mjesta otvorena tačno u 7.00. Zakašnjenje je bilo na biračkom mjestu u OŠ "Đura Jakšić", Šargovac.

Predsjednik Opštinske izborne komisiji u Srebrenici Ljiljana Stevanović rekla je Srni da su biračka mjesta u ovoj opštini jutros otvorena, izuzev birališta u naselju Petriča, jer je predsjednik biračkog odbora imao udes i nije došao na biralište.

Neka biračka mjesta otvorena su nekoliko minuta iza 7.00 časova zbog kašnjenja nekih članova biračkih odbora.

Ona je navela da će se birališta koja su kasnije otvorena za toliko minuta večeras kasnije zatvoriti.

Ispred nekih birališta već su stvoreni redovi. Zbog kašnjenja u otvaranju biračkog mjesta u osnovnoj školi, veliki broj birača je ušao u hodnike i time dolazi do narušavanja epidemiloških mjera.

Izbori u Srebrenici održavaju se na 30 biračkih mjesta u čijem sastavu je biralište za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima, kao i dva mobilna tima od kojih je jedan za birače koji su izolaciji zbog simptoma virusa korona.

Na konačnom biračkom spisku u ovoj opštini je 14.499 birača od kojih će 10.133 glasati na redovnim biračkim mjestima, 2.425 će glasati putem pošte, a ostali na druge načine predviđene izbornim pravilima.

Za izbore u Srebrenici kandidovao se 31 politički subjekt.

Na glasačkom listiću za izbor načelnika ove opštine nalaze se imena četiri kandidata iako su dva odustala i birače pozvala da glasaju za zajedničkog kandidata srpskih političkih stranaka Mladena Grujičića, čiji je protivkandidat zajednički bošnjački kandidat Alija Tabaković. /kraj/mp/mđ/foto

Novi Grad: Jedno biračko mjesto nije otvoreno u 7.00 časova

Predsjednik Opštinske izborne komisije /OIК/ Novi Grad Ljuban Кnežević rekao je Srni da u ovoj izbornoj jedinici jutros u 7.00 časova nije otvoreno jedno bračko mjesto, u Suhači.

Кnežević je rekao da su članovi OIК-a na terenu i utvrđuju razlog.

On je naveo da su ostala mjesta, 51 redovno i jedno mjesto za glasanje u odsustvu, jutros otvorena u 7.00 časova.

Na redovnom biračkom spisku u osnovnoj izbornoj jedinici Novi Grad je 26.558 birača, a za glasanje izvan BiH prijavljeno je 565 lica.

Izborni proces prati 459 posmatrača političkih subjekata. 

(BN TV)

Komentari / 137

Ostavite komentar
Name

Az

15.11.2020 07:34

U Šipovo Centar nisu mogli da kupe sijalicu, pa se glasa u mraku. Iza glasackih kabina totalni mrak. Starije osobe koraju listice povlaciti nazad da bi vidjeli citati.

ODGOVORITE
Name

PALE IMBECIL

15.11.2020 10:49

DOSTA JE SUMSKA BANDO. ICI CES TI U CORKU SPASCE ON SA VLASTI KAD TAD.

Name

Trt

15.11.2020 10:56

Jadan smo mi narod SNSD ce vladati u RS do zadnjeg srbina dok svi nestanemo a to ce biti u roku 10 g., zadnji koji napusti nek ugasi svjetlo , pokrast ce i ove izbore

Name

Rs

15.11.2020 10:58

Oni su pripremani u mraku. Svaki dan bez struje. ??. I naredne 4 godine biće mrak u sipovu. Pola šipova u sloveniji.

Name

SDS DOBOJ

15.11.2020 11:44

U Doboju ponovo izborna krađa u režiji obrenovog pacova paleksić nenada i bezličnih članova gradske izborne komisije.Da je dobojsko tužilaštvo podnijelo optužnice protiv ovih kriminalaca (dokaza ima dovoljno i istraga je završena)danas su se mogli održat fer izbori u ovom gradu.Ovako smo vidjeli cirkus u njihovoj režiji a ceh će nažalost platiti građani

Name

Nepravda

15.11.2020 12:02

U DOBOJU TREBA ODUZETI GLASACKI MATRIJAL A GLASCKA MJESTA ZATVORITI I SVE OBUSTAVITI I PROVESTI ISTRAGU PROTIV NARUSILACA GLASANJA A STRANKE ZA TU KRIVNJU KAZNITI.

Name

Re

15.11.2020 13:15

SDS protiv SDS u Doboju pa tamo SNSD nije mogao proći ni prije pa ni sada nažalost papci , preletači i SDS to je ta borba, za dvije godine opet oko Draška i uzimamo Srpsku a vas iz DNS i SDS i preletače nećemo

Name

Re

15.11.2020 13:20

Bajo ce vas opet sve pokrasti i pozatvarati

Name

DODIK CIRKUS

15.11.2020 13:58

LUDACKA DRZAVA.

Name

Milan

15.11.2020 14:10

Ljudi moji daleko smo mi od postenih izbora. Naj bolje da su ih odlozili za iducu godinu?

Name

DOBUJ?

15.11.2020 14:39

TO JE SVE ZAKUVAO , VASARSKI MEDJED , ???

Name

Poslednji kineski car

15.11.2020 15:28

Da li se DNS žalio na izborni proces u proteklih 20 godina? Tada im je sve bilo u redu? Papci. A papci su i ovi iz PDP-a i SDS-a koji se utrkuju ko će im prije uputiti dobrodošlicu?!

Name

Sreten

15.11.2020 15:34

CIK mora poništiti izbore u Doboju i smjeniti kompletan sastav GIK počev od najvećeg izbornog manipulatora i lažova u Bosni i Hercegovini.Zatim imenovati novu komisiju i ostaviti im primjeran rok da organizuju izbore.Tužilaštvo mora da podigne optužnice u svim onim slučajevima s prošlogodišnjih izbora kako bi građani vidjeli da u ovoj državi postoje institucije.Da su procesuirani članovi GIK DOBOJ na vrijeme ovo danas se ne bi dogodilo.Odgovornost leži na Tužilaštvu....

Name

Ovca

15.11.2020 15:36

Ko je ovdje lud? Kazu nema podataka o izlaznosti u Zvorniku i jos negdje nisam zapamtio. Treba biti prilicno glup pa ne znati zasto je to tako. Ne znaju ljudi koliko su ubacili listica. Sve evidentirati i ponistiti izbore.

Name

Re Trt

15.11.2020 16:29

Slazem se sa Vama, pokrasce izbore a opozicija ce to da prihvati. Ne znam sto treba da se desi pa da se ovaj narod digne. Sad razumijem kako su Turci mogli vladati 500 godina. Problem je u nasem kukavickom, podanickom mentalitetu.

Name

Za posljednji kineski car

15.11.2020 17:22

Prijatelju, svaka čast za komentar! Svi se sad naložili na DNS, a zaboravljaju ko su oni. Prevarice ih i ovaj put.

Name

Посматрач

15.11.2020 17:36

Зна ли се ишта о Приједору? Питам за друга.

Name

Ana

15.11.2020 18:09

KOJI BANDITI EJ JESTELI VIDJELI U MJESTO DA POLICIJA SPRIJECI OVAKAV GEST ON STAVLJA RUKU COVJEKU NA KAMERU I OTIMA KAMERU DA SE NEMOZE SVIJETU POKAZATI DOKAZATI KOJA NEPRAVILNOS SE RADI,OVAKOG SLUZBENIKA POLICIJE TREBA ODMA SMIJENITI SA SLUZBE JER DOK JE OVAKI KOJI UMJESTO DA STITE NAROD ONIGA NAPADAJU NIKADA NEMA PRAVNE DRZAVE.UMJESTO DA POLICIJA NEKOGA ZASTITI ONI KRSE USTAV AKO U OPSTE ZNAJU STA JE TO USTAV I NARODNO PRAVO..

Name

A jojj

15.11.2020 18:52

Potop opozicije u BL i okruzenju.

Name

Voxpopuli

15.11.2020 07:55

Opet su ovo najvažniji izbori,pa za dvije godine Jovo na novo.

ODGOVORITE
Name

BL

15.11.2020 10:30

Bice ti tako sve dok su kriminalci na vlasti i dok se sistem ne pocne mijenjat.

Name

Decko

15.11.2020 11:43

Rekao sam ja.... Na tenkovima su dosli i jedino ce na tenkovima otici!

Name

Posavka

15.11.2020 18:12

koja sramota policija stoji skrsteni ruku i jos onog kamermana ometa u poslu ovo je zakon bez zastite ljudski prava ovim treba obavijestiti sve strane ustanove za zastitu ljudski prava ovo nema ni u Africi ni u jednoj drzavi svijeta upotreba sile nad narodom.

Name

kiki

15.11.2020 08:12

Mora da su kasljali...???

ODGOVORITE
Name

Radovan

15.11.2020 08:13

Šta je sektaši nema vam spasa.

ODGOVORITE
Name

Ja

15.11.2020 13:54

Tako je rašo.. Gotovi su. Jako samo narode

Name

Rob

15.11.2020 08:13

Kradja je u toku ako se ne sprijeci gotovo je

ODGOVORITE
Name

Robot

15.11.2020 10:28

Dali narode ista ima da u ovoj drzabi nije pokradeno od koalicije Milorada Dodika najveceg mafijasa u ovoj drzavi

Name

Doboj

15.11.2020 08:15

Ko je tu opozicija????

ODGOVORITE
Name

opa

15.11.2020 08:17

Gde nema na glasackim mjestima svih posmatraca ponoviti izbore

ODGOVORITE
Name

Ja

15.11.2020 15:00

O cemu vi levati pricate??!!! Svako glasacko mjesto ima svoga clana iz partije bio vlast ili opozicija. Nemojte lagati narod i zakuvavati bez potrebe.

Name

Milana

15.11.2020 08:22

Uravo se vratila sa glasanja u Banjaluci. Veliki broj nepravilnosti na glasackim mjestima u skoli.

ODGOVORITE
Name

Diplomac

15.11.2020 11:49

Koje su to nepravilnosti koje ste Vi vidjeli?

Name

123

15.11.2020 13:33

I ja sam dosla sa glasanja u BL OS Georgi Rakovski ,sve ok ,normalno.Obavila glasanje za 5 min,nije bilo cekanja iako je puno ljudi izaslo, jer se glasa u vise ucionica.

Name

Mirko

15.11.2020 08:25

Naravno sve je to smišljno ali daleko je 19,00 svi ćemo izići s Božijom pomoći.

ODGOVORITE
Name

Ovca

15.11.2020 08:28

Sada ce se vidjeti vrijedi li opozicija ili ne. Ako se ne uspiju izboriti za prisustvo posmatraca, onda bolje da nisu ni izlazili na izbore. Trebaju blokirati odmah rad odbora ili najmanje traziti ponavljanje izbora na svakom birackom mjestu gdje nisu imali pristup. Vi ste ti koji treba da zastitite volju naroda. Preuzmite odgovornost

ODGOVORITE
Name

Cinjenica

15.11.2020 14:28

Ne vrijedi nista ako im nisu dopustili ulazak prije pecacenja kutija, pitanje je samo da li su posmatraci kvalitetno obuceni i savjetovani, glavni problem je inace cinjenica da su posmatraci i izborne komisije komsije, rodjaci prijatelji, iz iste MZ. Da li ce staviti interes dobrih medjusobnih odnosa ispod interesa buducnosti, volje gradjana, Zakona...

Name

Dragan

15.11.2020 08:29

U napred pokradeni izbori.

ODGOVORITE
Name

Glas

15.11.2020 08:32

Nije ni pocelo,a vec prevara i uticaj policije po nalogu sefa.

ODGOVORITE
Name

Serpa

15.11.2020 08:34

Deri Dodik majstore!

ODGOVORITE
Name

Dodikovi NEgativci

15.11.2020 08:35

Dodik je i opoziciju proglasio zaraženom. A on je najveća zaraza za čitavo društvo. Dodik je gori i od tifusara , ebole, pticije i svinjske gripe, šuge, svraba , e jos se ceka i na HIV , a mozda i ne treba pa KO BI GA.

ODGOVORITE
Name

Re

15.11.2020 15:11

Stvarno je bas neka PICAJZLA

Name

Naravno

15.11.2020 08:37

Ovaj scenario je viđen na poslednjim izborima u Americi!!! Pamet u glavu moj narode!

ODGOVORITE
Name

Borac

15.11.2020 08:38

Znaci nesta se sprema,po obicaju.

ODGOVORITE
Name

Vječiti opozicionar

15.11.2020 08:40

Fukare, bez krađe ne mogu ostati na vlasti, lopovi.

ODGOVORITE
Name

Haha

15.11.2020 15:01

Vidi se da si glup kada si vjeciti opozicionar!!

Name

Ponovo

15.11.2020 08:41

Će milom ili silom pokrasti izbore!

ODGOVORITE
Name

Jorgan

15.11.2020 08:42

SNSD kriminalci već krenuli u izborne krađe.

ODGOVORITE
Name

Манипулатиор СНСД

15.11.2020 08:47

Нико несме забранити посматрачима приступ у просторију за гласање. Гласање не може почети

ODGOVORITE
Name

92

15.11.2020 08:47

Na tim biračkim mjestima poništiti glasanje kazniti odgovorne zatvorskim kaznama

ODGOVORITE
Name

Uh

15.11.2020 09:05

Svim birackim mjestima kojim nije dozvoljen svim posmatracima, sutra dan ponovit sa CIK-a

ODGOVORITE
Name

Pravda

15.11.2020 09:09

Kakvi to ljudi zive u tom Doboju?

ODGOVORITE
Name

Antifašista

15.11.2020 09:09

Ponovo L O P O V I “ NA ZADATKU” nisu bitne nijanse bitan je cilj poručuju oni koji “VAS NAJ VIŠE VOLE I BRINU O VAMA RADI SEBE A NE NAS TO TREBA DA ZNAŠ “!RAZMSLJAJ TREZVENO GLASAJ POŠTENO !!

ODGOVORITE
Name

Konačno

15.11.2020 09:14

Gotovi su to znaju zato na sve moguće nacine hoće da nas posvađaju -GALAS NARODA!!

ODGOVORITE
Name

Samy

15.11.2020 09:30

Praznik demokratije kod nas.

ODGOVORITE
Name

Dokaz

15.11.2020 09:31

Ovo je samo dokaz da su konstantno krali izbore.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

15.11.2020 09:32

A PRIJAVA SA DOKAZIMA CIK BIH?????

ODGOVORITE
Name

keš lova

15.11.2020 09:37

Svaka čast opoziciji RS dobro se pripremila za izbore da ne budu pokradeni u bilo kojem gradu od burlini na vlasti RS.

ODGOVORITE
Name

mihail

15.11.2020 09:49

Opozicija mora da se povuce sa izbora u celoj RS Pokradeni su vec sada pre pocetka samih izbora Zvornik je haos Tu nema.ni I od izbora Kradja glasova i javnih budzetskih sredstava nenormalna., ali ovdje nema opozicije. SDS je izdao i prisao SNSD u vec duze godina

ODGOVORITE
Name

Hm

15.11.2020 15:03

Kako to? Pa nema onda opozicije!!!

Name

Fika

15.11.2020 09:51

Izgleda da Snsd nece mirno predati vlast.

ODGOVORITE
Name

Re Fika

15.11.2020 13:06

Nema se šta predavati kad se već vidi da SNSD ubjedljivo pobjeđuje , pa članovi SNSD su još u 6 i 30 masovno na glasačkim mjestima.Vidi se panika po izjavama o navodnim krađama (????)

Name

Gledaj

15.11.2020 10:00

Kakvi su svi hahahha

ODGOVORITE
Name

borac

15.11.2020 10:01

Kradu vas 15 godina i danas ce to je izborni nacin pojedini stranaka.

ODGOVORITE
Name

Miki

15.11.2020 10:11

Tako se to radi.Idemo vlast do pobjede!!!

ODGOVORITE
Name

Direkt

15.11.2020 12:22

Neka hapse Obrena i Luku Petrovića.

Name

mokronoga

15.11.2020 10:15

Ovi izbori i sav ovaj cirkus su samo još jedan znak da ovde života nema

ODGOVORITE
Name

Kako mislis

15.11.2020 15:04

Jesi li ti primjetio nesto da nije uredu???? Pa ako pokradu opoziciju svaki put onda se oni moraju tapotati jesu li normalni i ko ih vodi.

Name

Dr

15.11.2020 15:04

Tako nesto.

Name

BL

15.11.2020 10:29

Bahato se krade bez srama i stida... sve se treba prozivat.

ODGOVORITE
Name

Joj

15.11.2020 10:31

U Zvorniku ispred Sšc Petar Kočić stoje tapkaroši Zorana Stevanovića dočekuju i ispraćaju glasače. Po izlasku pokazuju na telefonu za koga su glasali. Sve ovo treba pod hitno treba zabraniti. Na izbore izlase samo oni koji su plaćeni, a pošten narod ispašta.

ODGOVORITE
Name

Re

15.11.2020 17:50

Treba ih išamarati.

Name

Iznenađenje

15.11.2020 10:32

Obećali smo pobjediti i to “MORAMO ISPUNITI” put do ispunjenja obećanja je težak ponekad nas “uprate” vide nema veze pobjeda je naša ! Vas Milokrad -burle-Ronhil!

ODGOVORITE
Name

A joj

15.11.2020 10:36

Kradu nas. Hahahaha.

ODGOVORITE
Name

Direkt

15.11.2020 11:35

To je smiješno?

Name

Jest

15.11.2020 13:35

Zato sto je laz.

Name

D

15.11.2020 10:42

Nisu se trebali ni održati. Koriste epidemiju za krađu kao što su je koristili za kampanju.

ODGOVORITE
Name

Kejn

15.11.2020 10:46

Bratunac,glasacko mjesto Vihor,odmah do kancelarije SNSD-a cija su stakla prelijpljenja bijelim papirom kako bi se ista kancelarija zamaskirala.Ispred aktivista SNSD-a lobira gradjane i uvodi ih u istu kancelariju ,iz koje izlaze sa 50KM u dzepu.Na glasacko mjesto je dosao i protiv kandidat zahtjevajuci da se glasacko mjesto zatvori. Kradu naocigled policije i postenih gradjana.

ODGOVORITE
Name

Pale

15.11.2020 11:19

Najjaci smo

ODGOVORITE
Name

BL

15.11.2020 11:32

U Banjaluci narod masovno prijavljen u Srbiji i drugim državama van svoje volje. Sad došao sa glasanja. Izbori su opljačkani.

ODGOVORITE
Name

Direkt

15.11.2020 12:24

I u Brčkom nekoliko hiljada ljudi prijavljeno da glasa u Srbiji.

Name

Glamoč

15.11.2020 11:40

Eto šta se dešava kad se dozvoli mafiji i kriminalcima da vladaju!

ODGOVORITE
Name

Glamoč

15.11.2020 11:44

Oni su naučili krasti, šta će tek raditi 2022g.?

ODGOVORITE
Name

Сарајлија

15.11.2020 11:57

Није грешка сигурно!

ODGOVORITE
Name

borac

15.11.2020 11:58

Oceli Radojcic opirati Trampa.?

ODGOVORITE
Name

Na Draguljama uvijek

15.11.2020 12:04

Prekrajaju glasove kriminalni sektasi....

ODGOVORITE
Name

zeljko bl

15.11.2020 12:12

Buka javlja da u B.luci na jednom glasackom mjestu nefostaje 130 glasackih listica oni du to raznijelibpo vojeloj RS treba hvatati ko placa sa popunjenim listicima ispred glasačkih mijesta

ODGOVORITE
Name

Radovan

15.11.2020 12:25

Ajmo narode svi na izbore samo se tako sekta može skinuti

ODGOVORITE
Name

Dijaspora

15.11.2020 12:30

Ljudi se pate ovako i onako tu nema kulture stava vrednosti karaktera mislim da bi bilo bolje krenuti sa ostrim demonstracijama ,bolje je unistiti zgradu predsijenistva nego nadati se promijenama.ako neko zna i hoce bolje za mladost i buducnost ma moze se dogovoriti i u parku ili bilo gdije a glumiti ustavni poredak u nustavnosti ,ciniti dobro svak svom,pa bolje neimati nista od tog ali imati slobodu da te niko u ime zakona zaobilazi ,laze, ili brani sto nisi njihov pripadnik.sloboda i sistem jak tu su svi isti.

ODGOVORITE
Name

Hamis

15.11.2020 12:32

U Brckom po popisu iz 2013 god 83000 stanovnika,zvanivno iselilo 21000 za ovih 7 godina pravo glasa danas ima 86000 stanovnika i 5100 iz inostranstva ??? Nema maloljetnika kod nas ,strasno dzaba izlazimo ne vrijedi ovo nista a usmrdjeni Incko ni zabrinut nije

ODGOVORITE
Name

Re

15.11.2020 15:05

Ne racunas mrtve?Ne glasaju samo živi.

Name

Posmatrac

15.11.2020 12:57

Ispred i oko skole "Knez Ivo od Semberije" u BN Rome dovoze i odvoze pojedinci a nisu Romi. Cudno? A narod glasa. Posteno.

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

15.11.2020 13:01

Izbori u Doboju su neregularni,posmatracima zabranjen pristup birackim mjestima dok se u glasacke kutije ne ubace laznjaci od glasaca koji su dobili pakete a dali JMB i br. LK. Obdje su neregularni.

ODGOVORITE
Name

Komšija

15.11.2020 13:59

Obren i raspop prenose iskustva iz ranijeg perioda

Name

Antifašista

15.11.2020 13:07

Hajmooo navali narode svaka dobija ko ne dobije sad za 10-15 dana dobive KORONU!!

ODGOVORITE
Name

Plasirate

15.11.2020 13:09

lazi i palite narod

ODGOVORITE
Name

Rezimac

15.11.2020 13:34

Gde djele sendvice prijavi i mene mozda pastete sa slikom ili euro kremic jadjo

Name

Re

15.11.2020 17:48

Vidim, goriš.

Name

Slavko

15.11.2020 13:31

Pa sta ako bacaju,ove dve crne tocke na stepenicama su pop ciro i pop spiro dobice oni.

ODGOVORITE
Name

Dejan

15.11.2020 13:33

Ovo nije dobro to je Dodik i hteo e sad mogu da kradu uveliko

ODGOVORITE
Name

Oh boze

15.11.2020 13:34

Dodik pa pobijedi bez kradje ako si covjek idiote mafijaski

ODGOVORITE
Name

Radojica

15.11.2020 13:46

Pikulu uhvatili u lopoviji..

ODGOVORITE
Name

Zoki

15.11.2020 13:59

Dragi moji sugradjani i narode,SNSD nikad nije mogao bez izborne kradje da osvoji Vlast i sve djelovanje SNSDa je svo ovo vriheme laz,kriminal i prevare.

ODGOVORITE
Name

Gdje su lazni

15.11.2020 14:08

A gdje pravi glasacki spiskovi.

ODGOVORITE
Name

Brko

15.11.2020 14:17

Gdje ste rekli da je bila kradja tu ste i izgubili .Vi bi na vrijeme da se osigurate. Kada ce te jednom priznati losi smo porazeni smo sto je to toliko tesko?

ODGOVORITE
Name

Doboj ❤️

15.11.2020 14:18

U Doboju juce, danas i sutra ništa se neće promijeniti. Zao mi je sto i prije niste pisali o ovom lopovluk, ali tad su vam bili dobri. Za mene ni tad, ali ni sad nisu dobri. "Kasno Marko na Kosovo stiže" Od mene toliko hvala ?

ODGOVORITE
Name

Spalite

15.11.2020 14:21

Do temelja biracka mjesta.

ODGOVORITE
Name

Ana

15.11.2020 14:27

Realno opozicija nije imala nikakve šanse u Doboju , ovo skandalozno ponašanje je smišljeno i planirano mnogo prije .

ODGOVORITE
Name

Re Ana

15.11.2020 15:37

Promijeniti izborni zakon,uvesti elektronsko glasanje,mogućnosti manipulacije i izbornog inženjeringa svesti na minimum,dovesti sve učesnike u izborima u ravnopravan položaj,pa da se onda "izmjerimo" i vidimo kolike su čije šanse.A ovako to je trka kornjače i zeca na 100 metara,gdje kornjača (opozicija) ulazi u trku sa startne linije,a zec (SNSD) sa 90-og metra.

Name

re Ana

15.11.2020 16:39

Koliko neko mora da bude idiot kao ti ,pa otkud ti znas zadovoljstvo ljudi to se za dan promijeni jer viste mnogo popasni na sve i narod nece vise vas podrzi a vi navalili kao svinje na korito i ocete silom.Mantese prevara naroda .

Name

re

15.11.2020 16:42

E MOJA ANA I TI MLATIS PRAZNU SLAMU ,PA ZASTO NE DOPUSTITE DA NAROD GLASA KAKO ZELI ZASTO PRAVITE POMETNJE ,STA VI HOCETE OD OVOG JADNOG NARODA DUSU DAMU IZVADITE I TEROR NAMETNETE,,SRAM DA VAS BUDE .

Name

Ja

15.11.2020 14:37

Ovo nije realno, pa da li je moguće da ne dozvole posmatračima ulazak.Strašno

ODGOVORITE
Name

Kolika je izlaznost u Banja

15.11.2020 14:39

Kolika je izlaznost do 14:00 časova u Banja Luci?

ODGOVORITE
Name

mihail

15.11.2020 14:51

Zanimljivo , u Zvorniku je danima najveca kupovina glasova ,javnim desursima, a svi cute .Jos jedan dokaz Sarovicu i Borenovicu da nemaju SDS niti PDP u ovom gradu Uostalom ni oni sami nikada nisu dosli u ovo mesto .

ODGOVORITE
Name

kiza

15.11.2020 14:52

TIK-TAK, TIK-TAK, TIK-TAK, broji baja poslednje dane. Posle Mila ode i mali milo.....

ODGOVORITE
Name

Njemacka majka

15.11.2020 15:00

A opozicija ceka zadnji dan pa sta ste radili 4 godine? Ako ne mozete da se izvorite sa prevarom i vi ste nesposobni!

ODGOVORITE
Name

Ovca

15.11.2020 16:24

Bravo. Sustina recena u malo rijeci.

Name

KOMUNISTA

15.11.2020 18:26

Svaka cast, ime ti ne valja al besjeda cista.

Name

Gaja

15.11.2020 15:02

Brčko haos totalno rasulo treba ponovo glasanje

ODGOVORITE
Name

Mrgud

15.11.2020 15:20

EU nezavisni posmatraci jos u petak mnogi nisu dobili akreditacije. Nisu dobili oni koji nisu sa SNSD i satelit strankama. Ljudi ali se na izborima krade. Izborni proces treba skroz promjeniti.

ODGOVORITE
Name

SDS Drina

15.11.2020 15:20

Šizofrenicar Gladanac inace direktor vodovoda u Visegradu zabranjuje novinarima da prate izbore!? Braca Furtula i otac im Boško te uciteljica Vojka i brat joj potpomognuti koscima trave sa HE Izijem, Figom i ostalim crvenim banditima spremaju bugarski voz! Doktorica Djurevic je u Crvenoj apoteci podijelila juce 55 aparata za mjerenje secera koje nije licno platila vec SEKTA tako kupuje glasove. Narod napaceni mora sacuvati svoje glasove po cijenu borbe prsa u prsa. Dolje banda crvena!

ODGOVORITE
Name

Doboj

15.11.2020 16:24

Poništiti izbore zbog lopovluka

Name

Dex

15.11.2020 16:19

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI

ODGOVORITE
Name

Re

15.11.2020 16:36

Ima pravo da se ljuti, ali ne i da krade glasove ?...

Name

Zuti

15.11.2020 16:32

Prpaaaaa

ODGOVORITE
Name

Dzoni

15.11.2020 16:33

Nista cudno vlastodrzci se boje. Ako izgube sta ce onda svi ce otici na biro

ODGOVORITE
Name

Jelena

15.11.2020 16:36

Mene na spusku nije ni bilo a glasam godinama u parku Mladen Stonanovic Banja luka. Uzas kaze mi djevojka hajte na radnicki univerzitet tamo da glasate jer vas nema. Nisam ni otisla jer je tsko zalisno sta rade.ovo samo uma u ovoj oropsloj privatnij drzavi

ODGOVORITE
Name

Nada

15.11.2020 17:49

Oko podne sa svojim ukućanima sam fino glasala u OŠ Miloš Crnjanski. Narod je bio u redu u dvorištu škole jedno 200 ljudi, u školi je po meni bilo malo više ljudi no glasalo se u više učionica no sve u svemu dobro je bilo. Jedino nam na ulazu nisu temper. mJerili. Ne znam je li to greška. Još samo da pobjede kandidati za koje sam glasala. A ako i ne živjet će ovaj narod.

Name

KOMUNISTA

15.11.2020 16:38

Svaki put isto, ja zato i ne izlazim vjerujte mi da ce i SNSD nakraju reci da su pokradeni ako izgube negdje. To su nasa posla, zato vratiti samoupravu strog i pravedan rezim. Pa kad neko pokisa nesta nezakonito njega na robiju.

ODGOVORITE
Name

Cinjenica

15.11.2020 16:48

Ako odbija unijeti primjedbu, nemoj potpisati Zapisnik veceras, prijavi Izbornom stabu Stranke neka odmah uloze prigovor CIK-u, vidi da te podrze clanovi komisije iz tvoje i stranaka koje podrzavaju izbornu volju gradjana i nisu u dilu sa kriminalcima, odnosno smiju se usprotiviti predsjedniku Birackog Odbora. Takodje trazi i podrsku ostalih clanova posmatraca, vidi da reaguju i iz Ostre Nule ako imaju tu posmatraca...znate sta se radi ukoliko predsjednik samovoljno izmislja pravila. U krajnjem slucaju pokusaj i sa policijom, tu osobu odmah morate prijaviti da se privede, unosenje glasackog na biracko je KD...

ODGOVORITE
Name

Simo

15.11.2020 17:11

Danas sam bas prijatno iznenađen na jednom birackom mjestu u Bijeljini. Vecina angažovanih su demobilisani, nezaposleni borci i RVI. Hvala bogu da se i njih neko setio da postoje i da zarade vanredno koji dinar. Do sada su sve bile svalerke lokalnih guzonja i njihove drugarice, i njima slični. Jeste aha, malo sutra.

ODGOVORITE
Name

Kalinovik

15.11.2020 17:14

U Kalinoviku je kandidat SDS-a Miroslav Sladoje nadomak pobjede.

ODGOVORITE
Name

Masala

15.11.2020 17:21

Izaslo nas vise nego sto nas ima hahaha... Kamo srece da nas je toliko

ODGOVORITE
Name

Marko

15.11.2020 18:28

Kako to...izaslo 42% u RS-u ili 1.160.000 tako neato ????

ODGOVORITE
Name

Djuro

15.11.2020 18:52

Radojičić pobijedio u BL jer je mala izlaznost...

ODGOVORITE
Name

Na Žalost

15.11.2020 19:05

Izlaznost je mala da bi se nešto promjenilo. Ove likove iz stripova ćemo gledati i naredne četiri godine. Omladino, čim popusti korona, fataj te se grane, ako ostanete, život će vam proći uzalud.

ODGOVORITE
Name

nex

16.11.2020 19:26

neka je dosao dan da se jaram skida sa vrata bravo drasko nikada vise da ne docekamo da policija tuce djecu i nemocne u banjaluci a sada slijedi PRAVDA ZA DAVIDA

ODGOVORITE