Још једно упразно обећање Миће Мићића грађанима

Политичке странке су и током ове предизборне кампање трошиле јавна средства за изградњу инфраструктуре, а све како би прикупили који глас више. Странка демократске Српске Семберије Миће Мићића у Бијељини нудила је разна обећања, али изгледа упразно. 

Република Српска 13.11.2020 | 21:30
Још једно упразно обећање Миће Мићића грађанима

Мјештани села Пучиле остали су и овај пут кратких рукава. Непуних 280 метара пута, дан пред изборе и даље је макадам препун ударних рупа, изрован током радова на насипу. 

“Прво су нам уништили пут, јер смо имали колико-толико добар пут. Сада су све рупе остале како су правили насипе, многи камиони су овуда прошли, нико се није мануо за џеп да наспе камион шљунка овдје”, прича мјештанин Пучила Мирко Петровић.

Функционери странке Миће Мићића обећали су да ће асфалтирати пут, али су поставили и услов, кажу мјештани.  

“Предсједник Мјесне заједнице Пучиле мени је рекао да гласам за Мићу Мићића и биће све у реду”, каже Александар Цигановић из Пучила. 

“Имате тамо 12 гласача и овдје седам, и мојих четири и њима је то мало. Мало им је гласова да сви гласамо за једну странку”, додаје Петровић.

Петровић каже да је погубно да се локални функционери, умјесто да раде за народ, поигравају са сиротињом.  

“Они гдје имају кућу на кућу они ураде нешто и ако је неко јак, неки политичар или неки бизнисмен, лопов, њима се ради све, а нама не може ништа. Тешко живимо, састављамо крај с крајем, планирао сам дићи кредит за овај пут да се то уради, да се асфалтира да више не једем прашину. Ја не знам шта да се ради, надам се да ће се овом криминалу и корупцији стати украј”, истиче Петровић.

Тражили смо одговор од градоначелника Миће Мићића, али шеф Одсјека за односе са јавношћу Града Бијељина Предраг Лопандић нам је рекао да Мићић није имао времена за разговор о овом проблему. 

БН ТВ

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

ЗИМА СТИЗЕ

13.11.2020 20:51

У СВИМ ОПСТИНАМА ГДЈЕ СУ НА ВКАСТИ СНСД.ЈЕ ТАКО.САМО ВОДАЈУ ОВУ ДЈЕЦУ КО МАГАРЦЕ А ЗАПОСЉАВАЈУ СВОЈЕ ПЕТО КОЉЕНО БЕЗ КОНКУРСА.ТО ЗНА И ПТИЦА НА ГРАНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

13.11.2020 21:29

Зар није куповина гласова забрањена? Јел закон није за све исти?

Name

Гале

13.11.2020 20:55

Цоркан и мицо трецина су обецавали фабрику матичних плоча и на крају ниста, гицко мицко је говорио о киселом поврцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никад ниста

13.11.2020 21:03

Немојете гласати за Мицица па макар по блату ходали јер послије избора он је нико и ниста у овом друству.Мицо пада као круска и предаје се зсбораву..мислум оде на рбију.тако народ вели овог краја..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

13.11.2020 21:33

ХАЛООО СЕМБЕРЦИ ДАЈТЕ СЕ У ПАМЕТ.НЕМОЈТЕ ПРОКОЦКАЛИ СВОЈУ САНШУ,СРУШИТЕ ТО ЂУБРЕ МИЋУ.ЖИВЈЕЛИ И НЕКА ВАМ ЈЕ СРЕЋНО!!!

Name

ре никад ништа

14.11.2020 06:15

Не пада ми на памет да гласам за њега из мнооооогооо разлога.

Name

БЛ

13.11.2020 21:50

АМА КО ЦЕ НОРМАЛАН ГЛАСАТИ ЗА МИЦУ МИЦИЦА СТАР ЦОВЈЕК ОСРАМОТИ СЕ ПРЕВЕСЛА ГА ДОДИК И ПАДЕ НА ДНО ИЗДА НАРОД КАЗНИ ЦЕ ГА НАРОД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антифашиста

13.11.2020 23:31

Тако и тако Мицица ногом у стражњицу нек иде у пензију имаце ваљда за мало ракије и чварака .Узпут му обезбедити стадо крмака и нек чува за бољег и није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

14.11.2020 09:54

А сто је толико покро, ником ниста. Није довољно да такви оду само са власти. Зато це сви исти бити, нико ни за ста не одговара.

Name

Огорцена

14.11.2020 08:53

МИЦОЦ ЦЕ ГОРЕ ПРОЦИ НЕГО ОВАЈ У БАЊАЛУЦИ НАРОД НЕЦЕ ВИСЕ ЛАЗИ ВИСЕ НАС ЈЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ ИЗАДЗИТЕ И МЈЕЊАКМО ОВО ЗЛО ЗАДУЗЕНОСТ КРИМИНАЛ НЕПОТИЗАМ БАХАТОСТ УПРАВЉАЊЕ ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА СА НАРОДОМ КОЈИ ЈЕ ИЗГУБИО КОМПАС ОНО ТРОЈЈЕ СИНОЦ НА СРТУ И АЛТЕРНАТИВНОЈ СУ ПОКАЗАЛИ ДА НЕМАЈУ СТА ПРЕДЛОЗИТИ РЕЦИ И ДА ТРЕБАЈУ ВЛАСТ ДАТИ МЛАДОСТИ А СРТ ЈЕ ИЗГЛЕДА ПŔИВАТИЗОВАН И НЕПЛАЦАМ ПТЕПЛАТУ ВИСЕ ИСТИ ПРОГРАМ АТВ ПРИВАТНА ТВ ДРАСКО ЈЕ СИНОЦ ДОБИО И ОНЕ СТО СИ СЕ ДВОУМИЛИ ЗА КАГА ЦЕ ГЛАСАТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберски берберин

14.11.2020 11:17

Није му лако. Ако не прође, а по свој прилици неће, иза недјеље га чека тет-а-тет суочавање са 'побјешњелим максом'.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

14.11.2020 12:10

Зафалило Мицицу трецини за улог на картању,ако не изгуби на коцкању мозда ста буде од обецаног

ОДГОВОРИТЕ