Još jedno uprazno obećanje Miće Mićića građanima

Političke stranke su i tokom ove predizborne kampanje trošile javna sredstva za izgradnju infrastrukture, a sve kako bi prikupili koji glas više. Stranka demokratske Srpske Semberije Miće Mićića u Bijeljini nudila je razna obećanja, ali izgleda uprazno. 

Republika Srpska 13.11.2020 | 21:30
Još jedno uprazno obećanje Miće Mićića građanima

Mještani sela Pučile ostali su i ovaj put kratkih rukava. Nepunih 280 metara puta, dan pred izbore i dalje je makadam prepun udarnih rupa, izrovan tokom radova na nasipu. 

“Prvo su nam uništili put, jer smo imali koliko-toliko dobar put. Sada su sve rupe ostale kako su pravili nasipe, mnogi kamioni su ovuda prošli, niko se nije manuo za džep da naspe kamion šljunka ovdje”, priča mještanin Pučila Mirko Petrović.

Funkcioneri stranke Miće Mićića obećali su da će asfaltirati put, ali su postavili i uslov, kažu mještani.  

“Predsjednik Mjesne zajednice Pučile meni je rekao da glasam za Miću Mićića i biće sve u redu”, kaže Aleksandar Ciganović iz Pučila. 

“Imate tamo 12 glasača i ovdje sedam, i mojih četiri i njima je to malo. Malo im je glasova da svi glasamo za jednu stranku”, dodaje Petrović.

Petrović kaže da je pogubno da se lokalni funkcioneri, umjesto da rade za narod, poigravaju sa sirotinjom.  

“Oni gdje imaju kuću na kuću oni urade nešto i ako je neko jak, neki političar ili neki biznismen, lopov, njima se radi sve, a nama ne može ništa. Teško živimo, sastavljamo kraj s krajem, planirao sam dići kredit za ovaj put da se to uradi, da se asfaltira da više ne jedem prašinu. Ja ne znam šta da se radi, nadam se da će se ovom kriminalu i korupciji stati ukraj”, ističe Petrović.

Tražili smo odgovor od gradonačelnika Miće Mićića, ali šef Odsjeka za odnose sa javnošću Grada Bijeljina Predrag Lopandić nam je rekao da Mićić nije imao vremena za razgovor o ovom problemu. 

BN TV

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

ZIMA STIZE

13.11.2020 20:51

U SVIM OPSTINAMA GDJE SU NA VKASTI SNSD.JE TAKO.SAMO VODAJU OVU DJECU KO MAGARCE A ZAPOSLJAVAJU SVOJE PETO KOLJENO BEZ KONKURSA.TO ZNA I PTICA NA GRANI.

ODGOVORITE
Name

Borac

13.11.2020 21:29

Zar nije kupovina glasova zabranjena? Jel zakon nije za sve isti?

Name

Gale

13.11.2020 20:55

Corkan i mico trecina su obecavali fabriku matičnih ploča i na kraju nista, gicko micko je govorio o kiselom povrcu

ODGOVORITE
Name

Nikad nista

13.11.2020 21:03

Nemojete glasati za Micica pa makar po blatu hodali jer poslije izbora on je niko i nista u ovom drustvu.Mico pada kao kruska i predaje se zsboravu..mislum ode na rbiju.tako narod veli ovog kraja..

ODGOVORITE
Name

Mirko

13.11.2020 21:33

HALOOO SEMBERCI DAJTE SE U PAMET.NEMOJTE PROKOCKALI SVOJU SANŠU,SRUŠITE TO ĐUBRE MIĆU.ŽIVJELI I NEKA VAM JE SREĆNO!!!

Name

re nikad ništa

14.11.2020 06:15

Ne pada mi na pamet da glasam za njega iz mnooooogooo razloga.

Name

BL

13.11.2020 21:50

AMA KO CE NORMALAN GLASATI ZA MICU MICICA STAR COVJEK OSRAMOTI SE PREVESLA GA DODIK I PADE NA DNO IZDA NAROD KAZNI CE GA NAROD

ODGOVORITE
Name

Antifašista

13.11.2020 23:31

Tako i tako Micica nogom u stražnjicu nek ide u penziju imace valjda za malo rakije i čvaraka .Uzput mu obezbediti stado krmaka i nek čuva za boljeg i nije.

ODGOVORITE
Name

Semberac

14.11.2020 09:54

A sto je toliko pokro, nikom nista. Nije dovoljno da takvi odu samo sa vlasti. Zato ce svi isti biti, niko ni za sta ne odgovara.

Name

Ogorcena

14.11.2020 08:53

MICOC CE GORE PROCI NEGO OVAJ U BANJALUCI NAROD NECE VISE LAZI VISE NAS JE ZA PROMJENE IZADZITE I MJENJAKMO OVO ZLO ZADUZENOST KRIMINAL NEPOTIZAM BAHATOST UPRAVLJANJE JEDNOG COVJEKA SA NARODOM KOJI JE IZGUBIO KOMPAS ONO TROJJE SINOC NA SRTU I ALTERNATIVNOJ SU POKAZALI DA NEMAJU STA PREDLOZITI RECI I DA TREBAJU VLAST DATI MLADOSTI A SRT JE IZGLEDA PŔIVATIZOVAN I NEPLACAM PTEPLATU VISE ISTI PROGRAM ATV PRIVATNA TV DRASKO JE SINOC DOBIO I ONE STO SI SE DVOUMILI ZA KAGA CE GLASAT

ODGOVORITE
Name

Semberski berberin

14.11.2020 11:17

Nije mu lako. Ako ne prođe, a po svoj prilici neće, iza nedjelje ga čeka tet-a-tet suočavanje sa 'pobješnjelim maksom'.

ODGOVORITE
Name

dado

14.11.2020 12:10

Zafalilo Micicu trecini za ulog na kartanju,ako ne izgubi na kockanju mozda sta bude od obecanog

ODGOVORITE