Водили смо честиту и поштену кампању, тако ћемо и град

„На два дана смо до циља. Створили смо лијепу атмосферу и у читавом предизборном процесу показали смо љубав и достојанство. Водили смо поштену и честиту кампању у којој смо показали разумијевање, да се може радити часно и вриједно. Обишли смо сваког човјека, сваки дом, сваку улицу, сваки дио нашег града и показали да се и на овај начин може водити кампања. А како смо водили кампању, тако ћемо сутра и град."

Република Српска 13.11.2020 | 21:11
Водили смо честиту и поштену кампању, тако ћемо и град

Ово је поручио  Драшко Станивуковић, кандидат за градоначелника Бањлуке на вечерашњој завршној ауто-трибини, која је на тај начин организована због епидемиолошких услова. 

„Ја сам спреман на то - да преузмем одговорност, да градимо наш град, да Бањалука буде слободна, увијек помало пркосна, да увијек хоће боље и више и да увијек буде бањалучка, а не било које странке. Само бањалучка“, рекао је Станивуковић. 

Истакао је да Бањалука више неће припадати ниједном појединцу: 

„Због свих оних који су створили ову земљу, радићемо поштено. Створићемо предуслове да сваки човјек буде једнак, да има своју шансу, да сваки трг буде слободан, да свака улица буде слободна, да сваки човјек у нашем граду има прилику да ради и живи достојанствено. Изашао сам из своје зоне комфора у зону борбе. Јер суштина није да један човјек успије. Суштина је да сви имају шансу да успију и да сви успијемо. Ово је град свих нас!“, истакао је Станивуковић. 

Носилац листе ПДП-а за Скупштину града Бањалука, Јелена Тривић, подсјетила је да је кандидат опозиције прије двије године побиједио кандидата власти у Бањалуци и то за 10% изашлог бирачког тијела. 

„“То је чињеница и с том чињеницом ми дочекујемо недељу. Вјерујем да смо од тада до данас тај резултат потврдили и подигли“, каже Тривић. 

Тривић је навела примјер посланика ПДП-а и СДС-а који у Народној скупштини Републике Српске који имају одличан однос: 

„Ако смо ми могли изградити такав однос и сваку разлику оставити по страни, због боље Републике Српске, онда ћемо то моћи урадити и у цијелом нашем народу. Наши политички опоненти су народ подијелили, а ми ћемо ујединити“, рекла је Тривић, истакавши да ће промјене у недељу кренути из Бањалуке кроз читаву Републику Српску. 

Милко Грмуша, генерални секретар ПДП-а и кандидат за Скупштину града Бањалука, рекао је да када је политичка побједа удаљена тек неких тридесет часова, нико није ту да би се светио било коме. 

„Овдје смо да покажемо да смо истински другачији од оних који су се двадесет година светили и према нама испољавали личне и друге комплексе. Сви они који су запошљавали све своје да би побјегли од глади, а остали гладни - они су се светили. Сви они који су отјерали дјецу ове земље да буду надничари у неком другом свијету – они су се светили двије деценије. Ми вечерас шаљемо јасну поруку – доста је било освета у Бањалуци, побиједићемо не због било које странке, него због наше дјеце, због Бањалуке, због Крајине. Побиједићемо јер смо дјеца Петра Кочића, јер се никада нисмо сагињали, колико год неки јазавци мислили да су нас савладали“, рекао је Грмуша. 

Истакао је да ће се бањалучка дјеца враћати у свој град, имати шансу да се запосле, а да никога не моле, јер „када им Драшко Станивуковић обећа да ће то да буде, он ће то да уради, јер нас је скупио све, без мржње, конфликта и подјела, са поруком – какав си човјек то ти је улазница за Бањалуку 21. вијека“. 

Потпредсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука и кандидат за Скупштину града Драган Милановић, подсјетио је на циљеве програма Нова Бањалука – транспарентна професионална и стручна градска управа, искоријењавање непотизма и корупције, транспарентно трошење буџетских средстава, принцип „један политичар – једно буџетско примање“, законит конкурс при запошљавању, смањивање броја функционера у Граду: 

„Најбитније, породица и човјек ће бити окосница нашег дјеловања. Не смије квадрат асфалта, тротоар или кружни ток бити важнији од човјека и потреба једне породице. Најгоре што нам се може десити јесте да побиједимо, а да ништа не промијенимо. Али стојимо пред вама и гарантујемо да се то неће десити“, рекао је Милановић. 

Вечерас је у Бањалуку с југа Српске, из Требиња, да пружи подршку дошао и народни посланик Небојша Вукановић: 

„Доле ланци и окови, не вежу се соколови. Тим ријечима сам испратио Драшка Станивуковића из Црне Горе када га је тадашњи режим протјерао. Та недеља, 30. август, у Црној Гори је била историјска, а знам да ће 15. новембар бити историјски за Републику Српску, када ћемо прославити велику побједу“, рекао је Вукановић. 

(БН)

Коментари / 35

Оставите коментар
Name

ајмооо

13.11.2020 20:24

идемооо за Драска до побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

13.11.2020 21:31

Стетно Драско! Скинимо ове лопове са власти.

Name

Посматрач

13.11.2020 21:41

И онда је дабар завио чоколаду...

Name

Овца

13.11.2020 22:39

Памет у главу. Не дозволите да бројаци одлуце изборе. Бугарски возици, прасици, јањици не могу да однесу превагу, али вреце гласова и бројаци могу. Само јако са посматрацима. Имао сам прилике радити у одбору за изборе прије 2 године у коме ниједан папириц није могао да промакне. Један цлан, предсједник броји док су сви остали око њега и цланови и посматраци. Прегледати сваки споран папир висе пута, а бројање да буде на глас. Плаве хемијске баците прије поцетка бројања, само црвене нека остану у оптицају. Обратити пазњу на тзв хемијске писи бриси. Са срецом.

Name

Бањалучанин

13.11.2020 22:49

Више нас је Драшко сигурно побјеђује браво браво млади човјече!

Name

Подрска

14.11.2020 06:31

Висе нас је, конацно!!!! Вјерујем у побједу и поцетак промјена.

Name

Директ

14.11.2020 13:51

Дабар је кренуо у правцу кружних токова и одсвирао своје. Вријеме је за промјене. Драшко до побједе!

Name

Драско,Драско

13.11.2020 20:29

ТО ЛЕГЕНДО САМО ЈАКО,ЈАКО СВИСМО УЗ ТЕБЕ САМО ДО ПОБЈЕДЕ СКИНИМО ЈАРАМ СА ВРАТА И НЕКА ОВАЈ НАРОД УЗ ВАС ЈЕДНОМ ВИДИ СВЕЈТЛОСТ СВОЈЕ БУДУЦНОСТИ ,,,САММММО НННАААПППРЕД..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.11.2020 22:50

Јесил извадио Корона тест у Словенију морас имат тај тест требат це ти

Name

Посматрач

13.11.2020 22:51

Секта је у паници губе Бања Луку са Драшком до слободе...

Name

Борис

13.11.2020 20:36

Свака цаст, бит це ми драго да неко тако млад додје до изразаја. Свака цаст. Идемо сви уз тебе. Зивио....

ОДГОВОРИТЕ
Name

В

13.11.2020 20:49

Сретно Драско!!!!! БАЊА ЛУКА је уз тебе!!! Ти си нас градонацелник!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИМА СТИЗЕ

13.11.2020 20:55

СТИЗЕ СЛОБОДА,ЗАР ТРЕБА СТА ВИСЕ РЕЦИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДАШИН

13.11.2020 21:00

ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА КО ГОД ДА ЈЕ ПОСТЕН И ХОЋЕ ДА РАДИ БИЋЕ ПОДРЖАН ОД СТРАНЕ НАРОДА. ОНИ КОЈИ СУ КОРИСТИЛИ ОПРОБАНУ ТАКТИКУ ''ЗАВАДИ ПА ВЛАДАЈ'', ДРУГЕ НАЗИВАЛИ ИЗДАЈНИЦИМА А ЧИНИЛИ ИЗДАЈУ, КОНАЧНО ЋЕ СЕ УДАВИТИ У СВОЈИМ БЕЗОБЗИРНИМ ЛАЖИМА. ПРОЦЕС ПРОМЈЕНА ЈЕ ПОЧЕО, МОЖЕ ТЕЋИ БРЖЕ ИЛИ СПОРИЈЕ АЛИ СЕ СИГУРНО НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ. ВИШЕ НАС ЈЕ ПА МОРА СВАНУТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микула

13.11.2020 21:06

Ста је ово днс ко фол у опозицији а на терену гласа за снсд кандидате

ОДГОВОРИТЕ
Name

идемоо

13.11.2020 21:08

то легенде само тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретно

13.11.2020 23:52

Млади добри човјече ,подршка ?

Name

ДОБОЈ

13.11.2020 21:25

Да нам једном сване. СРЕТНО. ВИСЕ НАС ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пешикан

13.11.2020 22:49

СРЕТНО ДРАШКО.

Name

Богами

13.11.2020 22:14

Мени нико нити је долазио нити се обраћао. Сад не знам да ли и да излазим на изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миливоје Ватрогасац

13.11.2020 22:15

Драшко у Бања Луци Саша у Српцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

13.11.2020 22:30

СРЕЋНО ДРАШКО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

13.11.2020 22:40

Сретно млади поштени човјече бог ти помогао јуначе.Више нас је.Секта доле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арабелла и Фамилијае

14.11.2020 01:17

Драско ЛЕГЕНДО досли СМО да гласамо за постеног политицара који це Бања Луку да води у Боље СУТРА. ПОЗИВАМО СВЕ ПОСТЕНЕ ГРАДЈАНЕ БАЊА ЛУКЕ КОЈИ СЕ НИСУ ПРОДАЛИ ЗА СИТНЕ ПАРЕ ДА ГЛАСАЈУ ЗА ДРАСКА СТАНИВУКОВИЦА.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Транспортер

14.11.2020 01:24

Искрена подршка за Драшка од самог почетка. Сигуран сам да побјеђује. Нажалост нећу моћи искористити своје право гласа јер држава нема и не жели да има механизам који би омогућио радницима у транспорту да искористе своје уставом загарантовано право на глас. Надам се да ће опозиција побједом на локалним изборима покренути талас промјена са којима ће на републичким изборима одувати снсд мафију са политичке сцене а многе од њих и на робију да одговорају за почињен криминал. Надам се и конкретној законској регулативи на нивоу БиХ која ће омогућити радницима у транспорту да искористе право на гласање уколико су послом спријечени да физички присуствују на гласачком мјесту. На овај начин садашњи, нама је укинуто уставно право на глас, али држава воли наше паре и не пита нас јесмо ли кући кад нам шаље рачуне за режије и ртв претплату, итд. То се мора мијењати. Сретно Драшко. До коначне побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

14.11.2020 02:34

Само напријед до побједе. Зивљела Бања Лука, зивљела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

14.11.2020 05:16

Свака част.Велика борба,безброј хапшења,приводјења,пријава али џаба им.Драшко је прејак за Додика и његове слуге. Многи дузе година који су били истински Додиковци кажу у недјељу дају глас ДРАСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

14.11.2020 05:32

Да Бања Лука поново буде симбол љепоте и младости, а не Лукачевих робота са дугим цевима. Више нас је. Сретно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

14.11.2020 05:44

Тако је Драшко идемо напријед до побједе. Да скинемо дугогодишњи јарам лоповлука, уцјене, лажи, издаје и кукавичлука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

14.11.2020 06:30

С божијом помоћи до коначне побједе. Напријед тренутна опозоцијо. Народ је уз Вас. СНСД мора постати прошлост за добробит нашег народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

само сам ја цист

14.11.2020 11:47

Ко о цему КУРВА О ПОСТЕЊУ, знам да сте несколовани ал и као такви постујте изборну тисину ако знате уопсте ста је то, а да то ради власт било би тузакања по зап амбасадама, ал нисте ви криви теско је зивјети са комплексима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.11.2020 13:55

Друже, ова вијест је од јуче. :)))

Name

Миља

14.11.2020 11:54

Ој народе, народе, ево теби слободе. Зивјели борци за слободу и правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско Станивуковиц

14.11.2020 15:47

Хвала Вам свима на подрсци! Поздрав из висемилионске виле коју је мој тата направио склапајуци послове док је сдс владао! Пуно ми знаци јер сам потросио огроман новац на кампању, да будем прецизан, 0.00001 посто од оног сто тата има на рацунима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Падааа коначнооо Више нас је

14.11.2020 17:41

а од прекосутра ПРЕПОРОДДД. И суд, одузимање украденог,катарза . А ти боту стани у ред по сендвич. Сигуран сам да се Драсковој побједи вец радује 75% СНСДоваца. Подржи и ти ботчино,олакшај си душу јадан не био,упиши се у људе,дај си шансу да се усправиш, да и тебе сунце слободе огрије. Буди човјек човјечеее,коначнооо. Више нас је,ваистину.