ДНС: Полиција приводи наше активисте у Палама

Општински одбор ДНС-а Пале саопштио је вечерас да припадници Полицијске управе Источно Сарајево приводе њихове активсте и то, како кажу, по налогу начелника оопштине Бошка Југовића.

Република Српска 13.11.2020 | 18:53
ДНС: Полиција приводи наше активисте у Палама

,,Посљедњих дана полиција је приводила неколико наших активиста, тврди предсједник Општинског одбора ДНС-а Пале Марко Кубатлија и додаје да су позивани телефоном, без писаног налога, те да им нико није рекао због чега су и да ли су под истрагом.

Кубатлија тврди да се то ради по налогу начелника општине Пале Бошка Југовића.

,,Начелник општине Пале Бошко Југовић злоупотребљава појединце и Центра јавне безбједности Источно Сарајево и проводи наше активсте. Имамо сазнања да ће сутра кренути у обрачун не само са нашим активистима већ и са осталим из партија које нису у коалицији са СНСД-ом'', каже Кубатлија и додаје да ће и поред притисака у недељу доћи до великих промјена у Палама те да због тога руководство општине користи све начине да то заустави.

Начелник општине Пале Бошко Југовић у телефонском разговору негирао је све оптужбе ДНС-а. Међутим каже да је СНСД ових дана добио, од како каже, забринутих грађана информације да су се у Палама појавиле особе које бирачима нуде новац за глас на изборима.

,,Оптински одбор СНСД-а позвао је МУП да истражи те информације'', каже Југовић.

МУП-у се обраћа и ДНС.

,,Апелујемо на Полицијску управу Источно Сарајево да обрати пажњу на активисте ДЕМОС-а и СНСД-а јер они су ти који купују гласове. Радили су то и 2016.године и тако је Бошко Југовић дошао на функцију начелника општине Пале. Купљеним гласовима'', тврди предсједник Општинског одбора ДНС-а Пале Марко Кубатлија.

Подршку паљанском ДНС-у дали су и чланови Општинског одбора ПДП-а. Подсјећамо Општински одбор ДНС-а на предстојећим локалним изборима дао је подршку кандидату ПДП-а и СДС-а за начелника општине Пале Ненаду Вуковићу. 

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Лукавица

13.11.2020 18:55

Не дај се буразереееееее

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

14.11.2020 11:21

То је њихова представа Снсд и Днс послије избора сви це бити на слободи и опет у коалицији.Видис да и у Бања луци праве представу око Радојцица.Снсд увијек тако побједјује.

Name

Баја велики

13.11.2020 18:57

Све више. .мангупа..па ми измицу контроли

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

13.11.2020 19:22

Истоцно Ново Сарајево пзива да се гласа за покојног кандидата Срдјана Сикираса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купује

13.11.2020 19:24

СНСД и ДРПОС....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Купје

13.11.2020 20:04

Сви ми у Лукавици И Палама знамо ко је куповао и купје глаласове то је јавна тајна и није народ бас толико глуп да му ви сад просипате прицу

Name

Милан

13.11.2020 20:09

Ма ја болан небио гарант их води на стријељање?????лажовчине једне па зар мислите да је некоме стало да се са вама замајава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сребренко К.

13.11.2020 21:30

Брука и срамота Југовића. Издржите, Фоча је уз вас ,лопови са милионима на рачуну и свим и свачим на Јахорини и Требевићу ће одговарати за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еј народе

14.11.2020 10:12

Јос имате времена да скинете лазове и криминалце са власти,имате времана ако имали памети.

ОДГОВОРИТЕ