DNS: Policija privodi naše aktiviste u Palama

Opštinski odbor DNS-a Pale saopštio je večeras da pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo privode njihove aktivste i to, kako kažu, po nalogu načelnika oopštine Boška Jugovića.

Republika Srpska 13.11.2020 | 18:53
DNS: Policija privodi naše aktiviste u Palama

,,Posljednjih dana policija je privodila nekoliko naših aktivista, tvrdi predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Pale Marko Kubatlija i dodaje da su pozivani telefonom, bez pisanog naloga, te da im niko nije rekao zbog čega su i da li su pod istragom.

Kubatlija tvrdi da se to radi po nalogu načelnika opštine Pale Boška Jugovića.

,,Načelnik opštine Pale Boško Jugović zloupotrebljava pojedince i Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo i provodi naše aktivste. Imamo saznanja da će sutra krenuti u obračun ne samo sa našim aktivistima već i sa ostalim iz partija koje nisu u koaliciji sa SNSD-om'', kaže Kubatlija i dodaje da će i pored pritisaka u nedelju doći do velikih promjena u Palama te da zbog toga rukovodstvo opštine koristi sve načine da to zaustavi.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović u telefonskom razgovoru negirao je sve optužbe DNS-a. Međutim kaže da je SNSD ovih dana dobio, od kako kaže, zabrinutih građana informacije da su se u Palama pojavile osobe koje biračima nude novac za glas na izborima.

,,Optinski odbor SNSD-a pozvao je MUP da istraži te informacije'', kaže Jugović.

MUP-u se obraća i DNS.

,,Apelujemo na Policijsku upravu Istočno Sarajevo da obrati pažnju na aktiviste DEMOS-a i SNSD-a jer oni su ti koji kupuju glasove. Radili su to i 2016.godine i tako je Boško Jugović došao na funkciju načelnika opštine Pale. Kupljenim glasovima'', tvrdi predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Pale Marko Kubatlija.

Podršku paljanskom DNS-u dali su i članovi Opštinskog odbora PDP-a. Podsjećamo Opštinski odbor DNS-a na predstojećim lokalnim izborima dao je podršku kandidatu PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Pale Nenadu Vukoviću. 

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Lukavica

13.11.2020 18:55

Ne daj se burazereeeeeee

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

14.11.2020 11:21

To je njihova predstava Snsd i Dns poslije izbora svi ce biti na slobodi i opet u koaliciji.Vidis da i u Banja luci prave predstavu oko Radojcica.Snsd uvijek tako pobjedjuje.

Name

Baja veliki

13.11.2020 18:57

Sve više. .mangupa..pa mi izmicu kontroli

ODGOVORITE
Name

SNSD

13.11.2020 19:22

Istocno Novo Sarajevo pziva da se glasa za pokojnog kandidata Srdjana Sikirasa.

ODGOVORITE
Name

Kupuje

13.11.2020 19:24

SNSD i DRPOS....

ODGOVORITE
Name

Re Kupje

13.11.2020 20:04

Svi mi u Lukavici I Palama znamo ko je kupovao i kupje glalasove to je javna tajna i nije narod bas toliko glup da mu vi sad prosipate pricu

Name

Milan

13.11.2020 20:09

Ma ja bolan nebio garant ih vodi na strijeljanje?????lažovčine jedne pa zar mislite da je nekome stalo da se sa vama zamajava.

ODGOVORITE
Name

Srebrenko K.

13.11.2020 21:30

Bruka i sramota Jugovića. Izdržite, Foča je uz vas ,lopovi sa milionima na računu i svim i svačim na Jahorini i Trebeviću će odgovarati za sve.

ODGOVORITE
Name

ej narode

14.11.2020 10:12

Jos imate vremena da skinete lazove i kriminalce sa vlasti,imate vremana ako imali pameti.

ODGOVORITE