Промјенљиво облачно и суво вријеме у БиХ

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво до претежно облачно, понегдје на сјеверу цјелодневна облачност, а у другим предјелима са сунчаним интервалима.

Република Српска 13.11.2020 | 08:38
Промјенљиво облачно и суво вријеме у БиХ

Јутро у нижим предјелима сјеверног дијела земље облачно и прохладно, по котлинама и ријечним долинама са маглом која се локално може дуже задржати, на планинама уз слаб мраз, на истоку услови за слабу кишу или росуљу, а на југу Херцеговине сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана у нижим предјелима у сјеверној половини земље кидање ниске облачности, потом и сунчани интервали, понегдје на сјеверу око ријечних долина уз цјелодневну облачност и тмурно вријеме, али у већини предјела умјерена дневна облачност уз сунчане интервале.

Највиша дневна температура ваздуха од 12 до 17, на планинама и у нижим крајевима, гдје се магла или ниска облачност буде задржала, од девет степени Целзијусових.

Вјетар слаб, углавном сјевероисточни и источни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Бјелашница нула, Хан Пијесак, Соколац и Дрвар два, Приједор, Сарајево и Зеница четири, Бањалука, Добој, Нови Град, Вишеград и Рудо пет, Тузла шест, Бијељина и Мостар седам, те Требиње осам и Неум 12 степени Целзијусових. 

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ееееее

13.11.2020 10:26

Никад зиме нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

13.11.2020 11:15

Љепотице.

ОДГОВОРИТЕ