Promjenljivo oblačno i suvo vrijeme u BiH

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, ponegdje na sjeveru cjelodnevna oblačnost, a u drugim predjelima sa sunčanim intervalima.

Republika Srpska 13.11.2020 | 08:38
Promjenljivo oblačno i suvo vrijeme u BiH

Jutro u nižim predjelima sjevernog dijela zemlje oblačno i prohladno, po kotlinama i riječnim dolinama sa maglom koja se lokalno može duže zadržati, na planinama uz slab mraz, na istoku uslovi za slabu kišu ili rosulju, a na jugu Hercegovine sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana u nižim predjelima u sjevernoj polovini zemlje kidanje niske oblačnosti, potom i sunčani intervali, ponegdje na sjeveru oko riječnih dolina uz cjelodnevnu oblačnost i tmurno vrijeme, ali u većini predjela umjerena dnevna oblačnost uz sunčane intervale.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 17, na planinama i u nižim krajevima, gdje se magla ili niska oblačnost bude zadržala, od devet stepeni Celzijusovih.

Vjetar slab, uglavnom sjeveroistočni i istočni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica nula, Han Pijesak, Sokolac i Drvar dva, Prijedor, Sarajevo i Zenica četiri, Banjaluka, Doboj, Novi Grad, Višegrad i Rudo pet, Tuzla šest, Bijeljina i Mostar sedam, te Trebinje osam i Neum 12 stepeni Celzijusovih. 

(Srna) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Eeeeee

13.11.2020 10:26

Nikad zime nema...

ODGOVORITE
Name

Bas

13.11.2020 11:15

Ljepotice.

ODGOVORITE