Кривокапић: Влада ће бити изгласана 2. децембра

- Мандатар црногорске владе Здравко Кривокапић изјавио је да је убијеђен да ће Влада бити изгласана 2. децембра, а да га забрињава једино то што је временски период дужи од онога што грађани очекују.

Регион 12.11.2020 | 21:46
Кривокапић: Влада ће бити изгласана 2. децембра

"Ја сам рекао да ћу до 8. новембра извршити своје обавезе и ја сам то и урадио. Имамо експертску Владу, ја сам испоштовао све рокове, а сада је то на парламенту", рекао је Кривокапић на ТВ Вијести.

Рекао је и да у предложеној Влади нема ниједног политичара.

Кривокапић је коментарисао и оставку кандидата за министра унутрашњих послова Николе Терзића.

"Политичар је онај који се посветио професионално својим активностима, ја сам водио рачуна да ниједан са листе министара се не налази на листи која је била листа посланика. Ја не посједујем базе података и нисам могао да улазим у такву суштину", додао је.

На питање ко ће добити ресор МУП-а, након што је Терзић одустао, Кривокапић је одговорио да разговора са три кандидата, али да о томе не може још да говори.

На питање да ли је Дритан Абазовић дефинтивно његово решење за министра одбране, он је рекао да "не жели директно да одговори".

"Знам шта сам предложио. Разлог лежи у чињеници што сматрам да је то часно, поштено и правично и са најбољим намјерама. То је за мене била најбоља мјера да покушам да дођемо до консензуса", рекао је Кривокапић.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ок

12.11.2020 23:14

Наредне године а мозда и следеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.11.2020 11:43

Мозда тад а мозда ни тад. Неспособни су за то. Хоце несто ал не знају. Исто би било то ја правим намјестај да ми неко казе иди сад прави аута или зграде.