Дошло је вријеме за велику побједу СДС у Прњавору

- Дошло је вријеме за велику побједу СДС у Прњавору и њеног кандидат Милана Алексића за начелника, изјавио је данас  предсједник  СДС Мирко Шаровић.

Република Српска 12.11.2020 | 21:18
Дошло је вријеме за велику побједу СДС у Прњавору

Он је изразио задовољство што СДС у Прњавору има велики број младих квалитетних људи, што потврђује и најмлађа одборничка листа СДС и њен најмлађи кандидат за начелника на овим изборима.

 „Равнодушност је побјеђена, страха више нема, сада идемо до побједе у Прњавору и другим срединама“, рекао је Шаровић.

Говорећи о кандидату СДС за начелника Прњавора, Шаровић је рекао да је ће он бити најбољи начелник ове општине.

„Алексић је човјек који има снажан карактер и енергију да донесе позитивне промјене и ријеши горуће проблеме у Прњавору“, истакао је Шаровић.

Милан Алексић, кандидат СДС за начелника Прњавора, се становницима Прњавора захвалио на подршци коју су им пружају у току цијеле кампање.

Он је изразио задовољство што је СДС у протеклим данима приступио велики број нових чланова.

„Ја као најмлађи кандидат за начелника у СДС  и најмлађа одборничка листа странке за циљ имамо велику изборну побједу“, казао је Алексић.

(БН) 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

СДС?????????

12.11.2020 20:30

П О Б Ј Е Д А ?????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс

13.11.2020 01:30

А где је хапси само хапси....

Name

ЗИМА СТИЗЕ

12.11.2020 20:34

СДС СЕ УСПИО ВРАТИТИ НА ИЗВОРНИ НИВО,ОЦИСТИО СЕ ОД ИЗДАЈИЦА И ПРОФИТЕРА,СРЕЦОМ ОТИСЛИ СУ У ПАПКЕ.САД ЈЕ СДС ПОСТАЛА ОНА ЦИСТА ДРЗАВОТВОРНА СТРАНКА,ЈЕДИНА ПАТРИОТСКА.СА ПДП И НАКРАЈУ ИМ СЕ ПРИКЉУЦУЈЕ И ДНС ГАРАНТ СУ ЗССТИТЕ НАЦИОНАЛНОГ ИНТРЕСА РС.ДО САДА ЈЕ ЛАЗНА ПРЕДСТАВА СНСД ЗАВАРАВАЛА ГРАДЈАНЕ ДА СУ ЗАСТИТНИЦИ,А ВИДИ СЕ ДА САРАДЈУЈУ СА БОСЊАЦИМА И ХРВАТИМА КАД ГОД СЕБЕ ТРЕБА ДА ЗАСТИТЕ,А НСОРАВИЛИ СУ ПОДЈЕЛУ МЕДЈУ СРБИМА КАКВУ НИЈЕДНА ОКУПАТОРСКА ВЛАСТ НИЈЕ УСПЈЕЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

13.11.2020 05:54

Не не није баш тако.Бољи је СДС него што је био али још су поједини општински одбори као странке за себе. Видјет ћемо данас ста це урадити у Прједору?

Name

Ром

12.11.2020 21:36

Дошло је вријеме да не отварам портале и не гледам ТВ до понедељка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бувља пијаца

12.11.2020 21:41

Напокон стиже нам прави човек који нас разуме и који ће решити нашу патњу, чим падне јача киша ми пливамо заједно са нашом робом. Досто је више лажних обећања зато хоћемо промене на челу са Алексићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немозе

13.11.2020 08:20

Он ту пуно измијенити, не преко ноци, бице потребно јос генерације градонацелника, смјене њих. Па ми смо истоцна Европа, имали смо комунистицку власт, видите како је код других, даље истоцно. Приватна привреда, подузетниство, је било забрањено, оснивацки дух изумро, трајаце то јос деценијама, видјецете. Само це уз њега неки други сеоски путеви да се асфалтирају, тамо гдје они имају висе својих присталица. Није власт ту да отвара фирме и да запосљава, то смо вец имали, све непрофитабилно. Приватници отварају фирме, види Елон Муск, Јефф Бесос, Билл Гатес, (Гејц), и огромни други, веци или мали, код којих нас народ одлази на Запад и запосљава се.

ОДГОВОРИТЕ