Došlo je vrijeme za veliku pobjedu SDS u Prnjavoru

- Došlo je vrijeme za veliku pobjedu SDS u Prnjavoru i njenog kandidat Milana Aleksića za načelnika, izjavio je danas  predsjednik  SDS Mirko Šarović.

Republika Srpska 12.11.2020 | 21:18
Došlo je vrijeme za veliku pobjedu SDS u Prnjavoru

On je izrazio zadovoljstvo što SDS u Prnjavoru ima veliki broj mladih kvalitetnih ljudi, što potvrđuje i najmlađa odbornička lista SDS i njen najmlađi kandidat za načelnika na ovim izborima.

 „Ravnodušnost je pobjeđena, straha više nema, sada idemo do pobjede u Prnjavoru i drugim sredinama“, rekao je Šarović.

Govoreći o kandidatu SDS za načelnika Prnjavora, Šarović je rekao da je će on biti najbolji načelnik ove opštine.

„Aleksić je čovjek koji ima snažan karakter i energiju da donese pozitivne promjene i riješi goruće probleme u Prnjavoru“, istakao je Šarović.

Milan Aleksić, kandidat SDS za načelnika Prnjavora, se stanovnicima Prnjavora zahvalio na podršci koju su im pružaju u toku cijele kampanje.

On je izrazio zadovoljstvo što je SDS u proteklim danima pristupio veliki broj novih članova.

„Ja kao najmlađi kandidat za načelnika u SDS  i najmlađa odbornička lista stranke za cilj imamo veliku izbornu pobjedu“, kazao je Aleksić.

(BN) 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

SDS?????????

12.11.2020 20:30

P O B J E D A ?????????????????????

ODGOVORITE
Name

Sds

13.11.2020 01:30

A gde je hapsi samo hapsi....

Name

ZIMA STIZE

12.11.2020 20:34

SDS SE USPIO VRATITI NA IZVORNI NIVO,OCISTIO SE OD IZDAJICA I PROFITERA,SRECOM OTISLI SU U PAPKE.SAD JE SDS POSTALA ONA CISTA DRZAVOTVORNA STRANKA,JEDINA PATRIOTSKA.SA PDP I NAKRAJU IM SE PRIKLJUCUJE I DNS GARANT SU ZSSTITE NACIONALNOG INTRESA RS.DO SADA JE LAZNA PREDSTAVA SNSD ZAVARAVALA GRADJANE DA SU ZASTITNICI,A VIDI SE DA SARADJUJU SA BOSNJACIMA I HRVATIMA KAD GOD SEBE TREBA DA ZASTITE,A NSORAVILI SU PODJELU MEDJU SRBIMA KAKVU NIJEDNA OKUPATORSKA VLAST NIJE USPJELA.

ODGOVORITE
Name

Fenix

13.11.2020 05:54

Ne ne nije baš tako.Bolji je SDS nego što je bio ali još su pojedini opštinski odbori kao stranke za sebe. Vidjet ćemo danas sta ce uraditi u Prjedoru?

Name

Rom

12.11.2020 21:36

Došlo je vrijeme da ne otvaram portale i ne gledam TV do ponedeljka.

ODGOVORITE
Name

Buvlja pijaca

12.11.2020 21:41

Napokon stiže nam pravi čovek koji nas razume i koji će rešiti našu patnju, čim padne jača kiša mi plivamo zajedno sa našom robom. Dosto je više lažnih obećanja zato hoćemo promene na čelu sa Aleksićem.

ODGOVORITE
Name

Nemoze

13.11.2020 08:20

On tu puno izmijeniti, ne preko noci, bice potrebno jos generacije gradonacelnika, smjene njih. Pa mi smo istocna Evropa, imali smo komunisticku vlast, vidite kako je kod drugih, dalje istocno. Privatna privreda, poduzetnistvo, je bilo zabranjeno, osnivacki duh izumro, trajace to jos decenijama, vidjecete. Samo ce uz njega neki drugi seoski putevi da se asfaltiraju, tamo gdje oni imaju vise svojih pristalica. Nije vlast tu da otvara firme i da zaposljava, to smo vec imali, sve neprofitabilno. Privatnici otvaraju firme, vidi Elon Musk, Jeff Besos, Bill Gates, (Gejc), i ogromni drugi, veci ili mali, kod kojih nas narod odlazi na Zapad i zaposljava se.

ODGOVORITE