Бивши супружници закопали ратне сјекире!

Певач Дарко Лазић недавно је изјавио да ћерку Лорену није видео годину дана, око чега се сукобио са бившом супругом Аном Севић.

Забава 11.11.2020 | 22:22
Бивши супружници закопали ратне сјекире!

Спекулисало се и да су претили једно другомм тужбама и социјалним службама, али сада је фолкер открио да су успели да изгладе однос. 

- Испеглали смо све као родитељи, као одрасли људи. Све се да лепим речима решити, мора да се направи компромис. Нормално је да се имају несугласице, свуда их има, то је природна ствар. Решили смо то што је било и лепо се договорили, мезимица је била два дана код мене, нема где нисмо стигли - каже Дарко, и додаје:

- Недостајала ми је Лорена, везан сам за њу као и за Алексеја. Заједно смо ишли у играоницу, она је јахала коња, ма свуда смо ишли и уживали смо заједно, било је прелепо.

(Ккурир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Лактаси

12.11.2020 05:21

Дарко за кога гласас? Ако си за снсд да те висе неслусам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лако

12.11.2020 06:14

је ријесити проблем са другом особом али треба бити јунак па рјесити сам са собом!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

12.11.2020 07:15

ПОНЕСТАЛО СПОНЗОРУШИ ПАРА. ПОШТО СЕ ДРАГИ ОПОРАВИО САД ЈЕ ОПЕТ ДОБАР.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коме

12.11.2020 21:20

Су ово двоје висе битни.

Name

Ди

17.11.2020 05:26

Како неки може да брани оцу да види дијете. Та је змија од жене. Воли више себе од дјетета. И код нас има крмача доста. 90 посто сада очева има проблема са виђањем дјеце. Мајке постале судије па суде и социјалној служби и полицији и суду. Судске одлуке не поштују. Кажу дијете неће и онда пријаве још полицији да приведу те очеве. Луда земља луди закону и нерад социјалних служби. Зашто они добијају плату не знам . Испаштању дјеца која не знају ни бабе ни деде од очева. И онда кажу дјетету ако идеш немаш се гдје веатити и онда дјере неће код оца. И кажу дјете одлучује а дијете оод страхом. Па које дијете не жели да има оца ха да не знам. Систем је јасан

ОДГОВОРИТЕ