Bivši supružnici zakopali ratne sjekire!

Pevač Darko Lazić nedavno je izjavio da ćerku Lorenu nije video godinu dana, oko čega se sukobio sa bivšom suprugom Anom Sević.

Zabava 11.11.2020 | 22:22
Bivši supružnici zakopali ratne sjekire!

Spekulisalo se i da su pretili jedno drugomm tužbama i socijalnim službama, ali sada je folker otkrio da su uspeli da izglade odnos. 

- Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli - kaže Darko, i dodaje:

- Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelepo.

(Kkurir.rs Foto: printscreen)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Laktasi

12.11.2020 05:21

Darko za koga glasas? Ako si za snsd da te vise neslusam.

ODGOVORITE
Name

Lako

12.11.2020 06:14

je rijesiti problem sa drugom osobom ali treba biti junak pa rjesiti sam sa sobom!!

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

12.11.2020 07:15

PONESTALO SPONZORUŠI PARA. POŠTO SE DRAGI OPORAVIO SAD JE OPET DOBAR.

ODGOVORITE
Name

Kome

12.11.2020 21:20

Su ovo dvoje vise bitni.

Name

Di

17.11.2020 05:26

Kako neki može da brani ocu da vidi dijete. Ta je zmija od žene. Voli više sebe od djeteta. I kod nas ima krmača dosta. 90 posto sada očeva ima problema sa viđanjem djece. Majke postale sudije pa sude i socijalnoj službi i policiji i sudu. Sudske odluke ne poštuju. Kažu dijete neće i onda prijave još policiji da privedu te očeve. Luda zemlja ludi zakonu i nerad socijalnih službi. Zašto oni dobijaju platu ne znam . Ispaštanju djeca koja ne znaju ni babe ni dede od očeva. I onda kažu djetetu ako ideš nemaš se gdje veatiti i onda djere neće kod oca. I kažu djete odlučuje a dijete ood strahom. Pa koje dijete ne želi da ima oca ha da ne znam. Sistem je jasan

ODGOVORITE