БЦЦ Тузла слави 4. рођендан! Слави и ти!

Бинго Цитy Центер Тузла слави свој 4. рођендан. Иако је ова година пуна изазова, БЦЦ Тузла се одлучио да баш зато обрадује и награди своје вјерне купце. Ове године, 11. новембар је вријеме када ће посјетиоци БЦЦ-а уживати у супер музици, одличним попустима и укусним сластицама.

Босна и Херцеговина 10.11.2020 | 14:20
БЦЦ Тузла слави 4. рођендан! Слави и ти!

Због цјелокупне ситуације са Цовид – 19, неће бити организована прослава као до сада, јер здравље и сигурност посјетилаца су најважнији. Све мјере предострожности и заштите спроводе се у центру свакодневно. У БЦЦ-у очекују да сви буду одговорни, држе дистанцу, носе маске и брину о себи и другима.

Сваки нови разлог за срећу пред крај ове године је добро дошао. Зато је БЦЦ Тузла у протеклих мјесец дана, својим посјетиоцима подијелио вриједне награде у оквиру наградне игре: За 4 наше, награде су ваше! Но, то није све. На дан рођендана обрадоваће најсрећнијег учесника схоппингом у вриједности од 4000 КМ.

Славиће се 3 дана јер су у БЦЦ-у, поводом рођендана, приредили и Схоппинг даyс који ће трајати од 11. до 13. новембра. Купите све оно што вам недостаје за ову јесен или предстојећу зиму, али по сууупер цијенама.

У сриједу 11.11. забава ће трајати од 12 до 18 сати, забављаће вас ДЈ, а моћи ћете и засладити, јер какав је то рођендан без торте. Ове године ће то бити мини издања, специјално пакована за свакога од вас, да би били сигурни да ћете остати здрави и заштићени.

Овогодишња рођенданска парола највећег трговачког центра у овом дијелу БиХ је: За 4 наше, награде су ваше! Одговорно и сигурно уживајте у супер рођенданском схоппингу, наградама и изненађењима које је ове године БЦЦ Тузла припремио за вас.

Какви попусти очекују посјетиоце центра, можете погледати на хттпс://тузла.бингоцитyцентер.ба/новост/9562/бцц-схоппинг-даyс 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Велемајстор

10.11.2020 14:17

Честитам фирми Бинго на свим успјесима до сада а и у будуће.

ОДГОВОРИТЕ