Ерића подржала партија која представља борце ВРС

- Велика ми је част што је уз мене стала политичка партија која представља демобилисане борце ВРС, и њихова социјална сигурност ће бити мој трајни задатак у будућем мандату, рекао је кандидат СДС-а за начелника Рогатице Раде Ерић.

Република Српска 10.11.2020 | 09:52
Ерића подржала партија која представља борце ВРС

Према ријечима представника ОО Странке социјалне сигурности српских бораца Рогатица ова политичка партија једногласно је одлучила да на изборима подржи кандидата Српске демократске странке Рада Ерића за начелника општине Рогатица.

"Српска демократска странка једина је политичка партија која је у најтежим тренуцима стала уз српски народ, организовала га, политички створила Републику Срспку и све њене институције, укључујући и Војску Републике Српске чији смо ми припадници били.

Зато смо мишљења да СДС најоданије чува тековине Одбрамбено-отаџбинског рата, што је нама најважније од свега" рекао је представник ОО Странке социјалне сигурности српских бораца Рогатица Бранислав Самарџија и нагласио да је СНСД-ов начелник Милорад Јагодић све 4 године мандата у свом раду показао тоталну небригу и непоштовање борачких категорија.

"Ерићев програм рада у дијелу бриге о борачким популацијама и подршке демобилисаним борцима је одличан и зато је сасвим логично што ми своје чланство позивамо да гласају за њега", истакао је Самарџија и рекао да је од великог значаја то што је Ерић млад, образован, енергичан и добар човјек који је будућност Рогатице.

"Велика ми је част што је уз мене стала политичка партија која представља демобилисане борце ВРС, и њихова социјална сигурност ће бити мој трајни задатак у будућем мандату. Партнерство између СДС-а и српских бораца спаја нас још од Одбрамбено-отаџбинског рата и одлично се међусобно разумијемо.

Знам да је борцима неопходно вратити достојанство неоправдано одузето  од стране власти и мјесто које им у друштву припада, али и повести већу бригу о њиховим потребама, и предвидио сам то у свом програму рада", рекао је кандидат СДС-а за начелника Рогатице Раде Ерић и  Странци социјалне сигурности српских бораца Рогатица пожелио успјех на изборима, како би у њиховим одборницима имао добре сараднике на остваривању заједничких циљева.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Петар

10.11.2020 09:23

Партија социјалне сигурности српских бораца широм Републике Српске нема 100 чланова и они се увијек "шлепају" уз некога ко од њих нема никакве користи већ само терет. Они најбоље показују шта су лични интереси и болесне амбиције. Препоручујем свим озбиљним политичким субјектима за које се наведена партија прикачила као крпељ да их се што прије рјеше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

штеточине РС.

10.11.2020 09:39

Нема тога у РС борца гладног и пропалог у бурлином режиму РС којег бурле тајкун не може сломити за паре народне од задужени кредита да ради за њега против свих бораца у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има пара у будзету

10.11.2020 11:03

Борци су не-борци за сопствена права годинама. Довољно да се прескоци само неколико висемилионских пројеката планираних у будзету, непрофитног типа, а да се новац преусмјери тако да се и борцима и људима на бироу уплацује бар 100-200 КМ мјесецно. Приоритет је искоријенити сиромаство, лако цемо за градјевине и информационе системе у будуцности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перковиц

10.11.2020 11:04

Ста сте оцекивали од Јагодица, ниста добро није никоме донио осим за свој лицни интерес. Скинути га под хитно колатерала за Рогатицу, унистио агрокомбинат, Сјемец, ТПР ма све гдје би могло бити запослено пар хиљада способних.

ОДГОВОРИТЕ
Name

До

10.11.2020 11:09

Побједе!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XYЗ

10.11.2020 11:18

Немам ништа против бораца ал ми није јасно како се они појаве сваки ал сваки пут само пред изборе а у међу времену нико их и не спомиње нити се они оглашавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кубура

10.11.2020 11:50

Ветерани, Демобилисани борци?! Сви смо демобилисани а због шаке ухљеба поред борацке организацји РС десетак некаквих других Када је БОРС у питању треба направити цистку и изабрати водјство које це бринути о свима а ове сицардјије забранити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска

10.11.2020 15:26

Показатељ да СДС-ов кандидат Гдин Ериц има прави програм рада,који води рацуна о свим категоријама становниства,посебно оним који су годинама занемарени. Сви то требамо подрзати! До побједе!

ОДГОВОРИТЕ