Erića podržala partija koja predstavlja borce VRS

- Velika mi je čast što je uz mene stala politička partija koja predstavlja demobilisane borce VRS, i njihova socijalna sigurnost će biti moj trajni zadatak u budućem mandatu, rekao je kandidat SDS-a za načelnika Rogatice Rade Erić.

Republika Srpska 10.11.2020 | 09:52
Erića podržala partija koja predstavlja borce VRS

Prema riječima predstavnika OO Stranke socijalne sigurnosti srpskih boraca Rogatica ova politička partija jednoglasno je odlučila da na izborima podrži kandidata Srpske demokratske stranke Rada Erića za načelnika opštine Rogatica.

"Srpska demokratska stranka jedina je politička partija koja je u najtežim trenucima stala uz srpski narod, organizovala ga, politički stvorila Republiku Srspku i sve njene institucije, uključujući i Vojsku Republike Srpske čiji smo mi pripadnici bili.

Zato smo mišljenja da SDS najodanije čuva tekovine Odbrambeno-otadžbinskog rata, što je nama najvažnije od svega" rekao je predstavnik OO Stranke socijalne sigurnosti srpskih boraca Rogatica Branislav Samardžija i naglasio da je SNSD-ov načelnik Milorad Jagodić sve 4 godine mandata u svom radu pokazao totalnu nebrigu i nepoštovanje boračkih kategorija.

"Erićev program rada u dijelu brige o boračkim populacijama i podrške demobilisanim borcima je odličan i zato je sasvim logično što mi svoje članstvo pozivamo da glasaju za njega", istakao je Samardžija i rekao da je od velikog značaja to što je Erić mlad, obrazovan, energičan i dobar čovjek koji je budućnost Rogatice.

"Velika mi je čast što je uz mene stala politička partija koja predstavlja demobilisane borce VRS, i njihova socijalna sigurnost će biti moj trajni zadatak u budućem mandatu. Partnerstvo između SDS-a i srpskih boraca spaja nas još od Odbrambeno-otadžbinskog rata i odlično se međusobno razumijemo.

Znam da je borcima neophodno vratiti dostojanstvo neopravdano oduzeto  od strane vlasti i mjesto koje im u društvu pripada, ali i povesti veću brigu o njihovim potrebama, i predvidio sam to u svom programu rada", rekao je kandidat SDS-a za načelnika Rogatice Rade Erić i  Stranci socijalne sigurnosti srpskih boraca Rogatica poželio uspjeh na izborima, kako bi u njihovim odbornicima imao dobre saradnike na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

(BN)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Petar

10.11.2020 09:23

Partija socijalne sigurnosti srpskih boraca širom Republike Srpske nema 100 članova i oni se uvijek "šlepaju" uz nekoga ko od njih nema nikakve koristi već samo teret. Oni najbolje pokazuju šta su lični interesi i bolesne ambicije. Preporučujem svim ozbiljnim političkim subjektima za koje se navedena partija prikačila kao krpelj da ih se što prije rješe.

ODGOVORITE
Name

štetočine RS.

10.11.2020 09:39

Nema toga u RS borca gladnog i propalog u burlinom režimu RS kojeg burle tajkun ne može slomiti za pare narodne od zaduženi kredita da radi za njega protiv svih boraca u RS.

ODGOVORITE
Name

Ima para u budzetu

10.11.2020 11:03

Borci su ne-borci za sopstvena prava godinama. Dovoljno da se preskoci samo nekoliko visemilionskih projekata planiranih u budzetu, neprofitnog tipa, a da se novac preusmjeri tako da se i borcima i ljudima na birou uplacuje bar 100-200 KM mjesecno. Prioritet je iskorijeniti siromastvo, lako cemo za gradjevine i informacione sisteme u buducnosti.

ODGOVORITE
Name

Perkovic

10.11.2020 11:04

Sta ste ocekivali od Jagodica, nista dobro nije nikome donio osim za svoj licni interes. Skinuti ga pod hitno kolaterala za Rogaticu, unistio agrokombinat, Sjemec, TPR ma sve gdje bi moglo biti zaposleno par hiljada sposobnih.

ODGOVORITE
Name

До

10.11.2020 11:09

Побједе!!!!

ODGOVORITE
Name

XYZ

10.11.2020 11:18

Nemam ništa protiv boraca al mi nije jasno kako se oni pojave svaki al svaki put samo pred izbore a u među vremenu niko ih i ne spominje niti se oni oglašavaju.

ODGOVORITE
Name

kubura

10.11.2020 11:50

Veterani, Demobilisani borci?! Svi smo demobilisani a zbog šake uhljeba pored boracke organizacji RS desetak nekakvih drugih Kada je BORS u pitanju treba napraviti cistku i izabrati vodjstvo koje ce brinuti o svima a ove sicardjije zabraniti

ODGOVORITE
Name

Podrska

10.11.2020 15:26

Pokazatelj da SDS-ov kandidat Gdin Eric ima pravi program rada,koji vodi racuna o svim kategorijama stanovnistva,posebno onim koji su godinama zanemareni. Svi to trebamo podrzati! Do pobjede!

ODGOVORITE