Зијах Соколовић у болници због корона вируса!

Зијах Соколовић заражен је корона вирусом, а због лоше клиничке слике хоспитализован је пре неколико дана.

Забава 09.11.2020 | 16:18
Зијах Соколовић у болници због корона вируса!

Глумац се налази у болници у Београду, а када су га питали како је тренутно његово здравствено стање, глумац је звучао уморно и кратко нам рекао:

"Лежим у болници. Добро сам за сада. Морам да прекинем сад и хвала вам најлепше."

Подсетимо, да су заражени и да се тренутно боре са Цовидом 19, потврдили су Марија Килибарда, Анђелка Прпић, Нела Михаиловић, Милица Милша, Сузана Петричевић, Весна Чипчић, редитељ Срђан Голубовић, Михајло Павић, док су због симптома у болници задржани Жарко Лаушевић, Иван Бекјарев, Дадо Глишић, Драгана Мићаловић.

И глумица Сузана Петричевић је открила да ју је корона савладала ненадано:

"Невероватно је да људи не схватају. Девети дан сам заражена, надам се да је најгоре прошло. Имала сам температурчине, видим да су многи прошли без њих, сигурно и лакше. С обзиром на моје раније дијагнозе, мени је тешко било. Лежим, пијем комплетну терапију... Шаљем подршку свима који су у истој ситуацији. Не плашим се, спремна сам на, не дао бог било какву реакцију. Слушам све, морају се очистити плућа, па ће снага да се врати, тако кажу, и надам се. Једва чекам да станем на даске које живот значе. Није лако. Плашим се само фаза овог вируса."

Међу онима који су потврдили да су заражени је и глумица Нела Михаиловић.

"Сад ми је заиста свега превише, кад прође све, онда ћемо причати", рекла је Нела кратко, док је Анђелка Прпић своју дијагнозу поделила јавно.

Извор: Курир.рс/Блиц Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РАСПУЦХИН

09.11.2020 16:33

"Глумац ... је глумац ... је глумац" , гледао сам то давно , прије рата. Држ' се глумчино а и људино.

ОДГОВОРИТЕ