Zijah Sokolović u bolnici zbog korona virusa!

Zijah Sokolović zaražen je korona virusom, a zbog loše kliničke slike hospitalizovan je pre nekoliko dana.

Zabava 09.11.2020 | 16:18
Zijah Sokolović u bolnici zbog korona virusa!

Glumac se nalazi u bolnici u Beogradu, a kada su ga pitali kako je trenutno njegovo zdravstveno stanje, glumac je zvučao umorno i kratko nam rekao:

"Ležim u bolnici. Dobro sam za sada. Moram da prekinem sad i hvala vam najlepše."

Podsetimo, da su zaraženi i da se trenutno bore sa Covidom 19, potvrdili su Marija Kilibarda, Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić, reditelj Srđan Golubović, Mihajlo Pavić, dok su zbog simptoma u bolnici zadržani Žarko Laušević, Ivan Bekjarev, Dado Glišić, Dragana Mićalović.

I glumica Suzana Petričević je otkrila da ju je korona savladala nenadano:

"Neverovatno je da ljudi ne shvataju. Deveti dan sam zaražena, nadam se da je najgore prošlo. Imala sam temperaturčine, vidim da su mnogi prošli bez njih, sigurno i lakše. S obzirom na moje ranije dijagnoze, meni je teško bilo. Ležim, pijem kompletnu terapiju... Šaljem podršku svima koji su u istoj situaciji. Ne plašim se, spremna sam na, ne dao bog bilo kakvu reakciju. Slušam sve, moraju se očistiti pluća, pa će snaga da se vrati, tako kažu, i nadam se. Jedva čekam da stanem na daske koje život znače. Nije lako. Plašim se samo faza ovog virusa."

Među onima koji su potvrdili da su zaraženi je i glumica Nela Mihailović.

"Sad mi je zaista svega previše, kad prođe sve, onda ćemo pričati", rekla je Nela kratko, dok je Anđelka Prpić svoju dijagnozu podelila javno.

Izvor: Kurir.rs/Blic Foto: Dragana Udovičić

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RASPUCHIN

09.11.2020 16:33

"Глумац ... је глумац ... је глумац" , гледао сам то давно , прије рата. Држ' се глумчино а и људино.

ODGOVORITE