Корона зауставила формирање нове владе у Црној Гори

Гласање за састав нове владе мораће да буде одложено макар за двије недјеље јер је посланик и лидер коалиције Црно на бијело у Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић позитиван на корона вирус.

Регион 09.11.2020 | 08:06
Корона зауставила формирање нове владе у Црној Гори

Према писању листа Дан, у уторак је заказан Колегијум Скупштине како би се договорио датум седнице парламента да би се гласало о саставу нове владе, преноси ЦдМ.

Како је Абазовић позитиван, он не може да присуствује седници, што значи да Влада без његовог гласа не може да буде изгласана.

Абазовић је дужан и да пријави своје контакте како би се и они тестирали, што значи да морају да се тестирају и лидери нове већине са којима је Абазовић био у контакту претходних дана, као и остали посланици коалиције Црно на бијело.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

СТРАСНО

09.11.2020 08:01

Цујј сад и за то корона крива. Нисте способни саставити нову владу и сад се вадите на корону. Ајмо фино лијепо нови избори ста вас млати то албанце ко дијете играцке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ста

09.11.2020 09:18

Не може од куће он лине гласати? Још је “дон Мило” јак изгледа. А ови у опозицији никако да се сложе. Слатка власт па сви хоће у њу и спремили кашике за мед. Како се у ЕУ гласа видео састанцима а ви бајни у ЦГ нисте у могуцности. Доста бре мазања очију јадним гласацима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је то

09.11.2020 09:23

Играрија са састављањем власти и одуговлацење јер треба Мило и брат му да бас сву документацију униште, да бас све паре пребаце, па да онда ви узмете власт. Кад вам скроз оголе буџет и банке па вам дају да владате празном љуштуром. Касно Марко на Косово стиже и овдје изгледа. Касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехехе

09.11.2020 12:25

Кључне су сљедеће двије седмице само нису рекли у којем мјесецу

ОДГОВОРИТЕ