Korona zaustavila formiranje nove vlade u Crnoj Gori

Glasanje za sastav nove vlade moraće da bude odloženo makar za dvije nedjelje jer je poslanik i lider koalicije Crno na bijelo u Građanskog pokreta URA Dritan Abazović pozitivan na korona virus.

Region 09.11.2020 | 08:06
Korona zaustavila formiranje nove vlade u Crnoj Gori

Prema pisanju lista Dan, u utorak je zakazan Kolegijum Skupštine kako bi se dogovorio datum sednice parlamenta da bi se glasalo o sastavu nove vlade, prenosi CdM.

Kako je Abazović pozitivan, on ne može da prisustvuje sednici, što znači da Vlada bez njegovog glasa ne može da bude izglasana.

Abazović je dužan i da prijavi svoje kontakte kako bi se i oni testirali, što znači da moraju da se testiraju i lideri nove većine sa kojima je Abazović bio u kontaktu prethodnih dana, kao i ostali poslanici koalicije Crno na bijelo.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

STRASNO

09.11.2020 08:01

Cujj sad i za to korona kriva. Niste sposobni sastaviti novu vladu i sad se vadite na koronu. Ajmo fino lijepo novi izbori sta vas mlati to albance ko dijete igracke.

ODGOVORITE
Name

A sta

09.11.2020 09:18

Ne može od kuće on line glasati? Još je “don Milo” jak izgleda. A ovi u opoziciji nikako da se slože. Slatka vlast pa svi hoće u nju i spremili kašike za med. Kako se u EU glasa video sastancima a vi bajni u CG niste u mogucnosti. Dosta bre mazanja očiju jadnim glasacima.

ODGOVORITE
Name

Šta je to

09.11.2020 09:23

Igrarija sa sastavljanjem vlasti i odugovlacenje jer treba Milo i brat mu da bas svu dokumentaciju unište, da bas sve pare prebace, pa da onda vi uzmete vlast. Kad vam skroz ogole budžet i banke pa vam daju da vladate praznom ljušturom. Kasno Marko na Kosovo stiže i ovdje izgleda. Kasno.

ODGOVORITE
Name

Hehehe

09.11.2020 12:25

Ključne su sljedeće dvije sedmice samo nisu rekli u kojem mjesecu

ODGOVORITE