Треба искористити потенцијал семберских села!

"Наша села имају велики потенцијал и треба га искористити. Данас смо са десет младих пољопривредника разговарали о производњи млијека и тову бикова", казао је доктор Љубиша Петровић кандидат СДС-а за градоначелника Бијељине.

Република Српска 09.11.2020 | 07:42
Треба искористити потенцијал семберских села!

"Ово су вриједни домаћини и желе да остану овдје и да доприносе и својим породицама и свом граду. Вјерујем да град треба у томе да их подржи", истакао је Петровић.

Петровић сматра да треба да се нађе ријешење за откуп бикова јер је држава организовала откуп само од великих произвођача, а мали су остављени на цједилу.

"Ако желимо да млади људи остају морамо промјенити однос према њима и дати им шансу да живе од свог рада. Бијељина мора бити по мјери свих", истакао је Петровић.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Прика

09.11.2020 07:17

Бојим се да ти долазис прекасно и да су ови садасњи унистили све.ко мозе произвести месо јунетину да буде цјена 8 км.а ови по тој цјени продају у великим маркетима,а нема контроле ста продају и колико стоји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2020 08:48

Све се може уредити ако се има воља за то.Сви требамо кренути од себе и подици ову државу на ноге,мада мислим да ми нисмо тај капацитет,јер ту треба мало мозга укљуцити.

Name

П

09.11.2020 09:00

Све исто. Сви причају "треба" ово, "треба" оно, а нико не каже "КАКО"? Не знају. Нико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.11.2020 15:40

Нормално да не знају.Како може доктор знати ишта о економији.А веци је проблем сто их то и не интересује.Битно је смјестити се у фотељу и узети сто висе пара док траје мандат.