Treba iskoristiti potencijal semberskih sela!

"Naša sela imaju veliki potencijal i treba ga iskoristiti. Danas smo sa deset mladih poljoprivrednika razgovarali o proizvodnji mlijeka i tovu bikova", kazao je doktor Ljubiša Petrović kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine.

Republika Srpska 09.11.2020 | 07:42
Treba iskoristiti potencijal semberskih sela!

"Ovo su vrijedni domaćini i žele da ostanu ovdje i da doprinose i svojim porodicama i svom gradu. Vjerujem da grad treba u tome da ih podrži", istakao je Petrović.

Petrović smatra da treba da se nađe riješenje za otkup bikova jer je država organizovala otkup samo od velikih proizvođača, a mali su ostavljeni na cjedilu.

"Ako želimo da mladi ljudi ostaju moramo promjeniti odnos prema njima i dati im šansu da žive od svog rada. Bijeljina mora biti po mjeri svih", istakao je Petrović.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Prika

09.11.2020 07:17

Bojim se da ti dolazis prekasno i da su ovi sadasnji unistili sve.ko moze proizvesti meso junetinu da bude cjena 8 km.a ovi po toj cjeni prodaju u velikim marketima,a nema kontrole sta prodaju i koliko stoji.

ODGOVORITE
Name

Re

09.11.2020 08:48

Sve se može urediti ako se ima volja za to.Svi trebamo krenuti od sebe i podici ovu državu na noge,mada mislim da mi nismo taj kapacitet,jer tu treba malo mozga ukljuciti.

Name

P

09.11.2020 09:00

Sve isto. Svi pričaju "treba" ovo, "treba" ono, a niko ne kaže "KAKO"? Ne znaju. Niko.

ODGOVORITE
Name

Re

09.11.2020 15:40

Normalno da ne znaju.Kako može doktor znati išta o ekonomiji.A veci je problem sto ih to i ne interesuje.Bitno je smjestiti se u fotelju i uzeti sto vise para dok traje mandat.