Трамп спрема правну борбу: Први предах уз голф

Актуелни председник САД Доналд Трамп одбија да прихвати резултате избора, а извор упознат са ситуацијом тврди да његова супруга Меланија покушава да га убеди да прихвати резултате и призна пораз, преноси ЦНН.

Свијет 08.11.2020 | 18:28
Трамп спрема правну борбу: Први предах уз голф

Додаје се да је на то покушао да га наговори и његов саветник и зет Џаред Кушнер који је надзирао његову кампању из Беле куће.

Упркос томе, Трамп је наставио да прави правну стратегију за оспоравање изборних резултата на судовима.

Како се наводи, он тренутно не планира да позове Џоа Бајдена изабраног председника у Овални кабинет на традиционални састанак актуелног и долазећег председника, што је уобичајени поступак који се сматра мирним преносом власти.

Додаје се да је Трамп данас поново дошао у свој голф клуб у Стерлингу у Вирџинији, где су га дочекали демонстранти који су узвикивали да је губитник.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хм

08.11.2020 17:39

Па наравно да одбија, одбијамо сви да прихватимо лазне пландемијске резултате секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лого

08.11.2020 18:26

Корона вирус је против Трампа измишљен да сруше демократи Трампа. Вирус постоји, ал је слична другим грипама од које људи исто умиру, само што медије не рекламирају друге вирусе. Корона је медијска реклама да би све Трамп скинуо. За време Трампа ни један рат на свету није започен. А стварно су мy украли гласове. Надам се да ће Трамп успешно да докаже лаж.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2020 18:49

Зато су Руси преузели ратну диригентску палицу.

Name

БЛ

08.11.2020 18:56

а Бајден вец ради, док Трамп голфа.

ОДГОВОРИТЕ