Tramp sprema pravnu borbu: Prvi predah uz golf

Aktuelni predsednik SAD Donald Tramp odbija da prihvati rezultate izbora, a izvor upoznat sa situacijom tvrdi da njegova supruga Melanija pokušava da ga ubedi da prihvati rezultate i prizna poraz, prenosi CNN.

Svijet 08.11.2020 | 18:28
Tramp sprema pravnu borbu: Prvi predah uz golf

Dodaje se da je na to pokušao da ga nagovori i njegov savetnik i zet Džared Kušner koji je nadzirao njegovu kampanju iz Bele kuće.

Uprkos tome, Tramp je nastavio da pravi pravnu strategiju za osporavanje izbornih rezultata na sudovima.

Kako se navodi, on trenutno ne planira da pozove Džoa Bajdena izabranog predsednika u Ovalni kabinet na tradicionalni sastanak aktuelnog i dolazećeg predsednika, što je uobičajeni postupak koji se smatra mirnim prenosom vlasti.

Dodaje se da je Tramp danas ponovo došao u svoj golf klub u Sterlingu u Virdžiniji, gde su ga dočekali demonstranti koji su uzvikivali da je gubitnik.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Hm

08.11.2020 17:39

Pa naravno da odbija, odbijamo svi da prihvatimo lazne plandemijske rezultate sekte.

ODGOVORITE
Name

Logo

08.11.2020 18:26

Korona virus je protiv Trampa izmišljen da sruše demokrati Trampa. Virus postoji, al je slična drugim gripama od koje ljudi isto umiru, samo što medije ne reklamiraju druge viruse. Korona je medijska reklama da bi sve Tramp skinuo. Za vreme Trampa ni jedan rat na svetu nije započen. A stvarno su my ukrali glasove. Nadam se da će Tramp uspešno da dokaže laž.

ODGOVORITE
Name

Re

08.11.2020 18:49

Zato su Rusi preuzeli ratnu dirigentsku palicu.

Name

BL

08.11.2020 18:56

a Bajden vec radi, dok Tramp golfa.

ODGOVORITE