Емина открила који мушкарац јој је финансирао први албум!

Певачица Емина Јаховић дуги низ година налази се на музичкој сцени, а сада се присетила својим почетака, те се дотакла и сарадње са Дином Мерлином.

Забава 08.11.2020 | 15:23
Емина открила који мушкарац јој је финансирао први албум!

- Много сам имала неверице око себе кад сам почињала. Брат Мирсад ми је финансирао први албум - започела је Јаховићева и додала.

- Мој брат је доста конзервативан. Желео је да избегнем неке прљаве ствари на естради. Отишао је био код Мерлина, договорио се са њим да радимо заједно. Дино Мерлин је желео да ме одговори од тога, рекао ми је да посао певачице није за мене. Ја сам знала да је то посао за мене. Моје је да савет прихватим или не - додала је она.

 

Она је истакла да је чврсто веровала у себе и да да је веома поносна на свој први албум. 

- Почела сам из Сарајева, не знам ни зашто. Није требало. Много волим Босну, али ја нисам из Босне, већ из Србије. Почела сам одатле јер је Дино радио на том албуму. Тај ЦД је био тотално ванвременски. Желим да га једног дана урадим поново, из почетка. Тај албум није схваћен како треба, био је 50 година испред времена. Те песме нису добро прошле. Ништа се није десило. Сви су ми говорили: "Јесмо ти рекли, то су само потрошене паре...". Само сам се тад још више наоштрила да успем - казала је Емина за "Гламур".

Извор: Курир.рс Фото: принтсцрен

Коментари / 0

Оставите коментар