Emina otkrila koji muškarac joj je finansirao prvi album!

Pevačica Emina Jahović dugi niz godina nalazi se na muzičkoj sceni, a sada se prisetila svojim početaka, te se dotakla i saradnje sa Dinom Merlinom.

Zabava 08.11.2020 | 15:23
Emina otkrila koji muškarac joj je finansirao prvi album!

- Mnogo sam imala neverice oko sebe kad sam počinjala. Brat Mirsad mi je finansirao prvi album - započela je Jahovićeva i dodala.

- Moj brat je dosta konzervativan. Želeo je da izbegnem neke prljave stvari na estradi. Otišao je bio kod Merlina, dogovorio se sa njim da radimo zajedno. Dino Merlin je želeo da me odgovori od toga, rekao mi je da posao pevačice nije za mene. Ja sam znala da je to posao za mene. Moje je da savet prihvatim ili ne - dodala je ona.

 

Ona je istakla da je čvrsto verovala u sebe i da da je veoma ponosna na svoj prvi album. 

- Počela sam iz Sarajeva, ne znam ni zašto. Nije trebalo. Mnogo volim Bosnu, ali ja nisam iz Bosne, već iz Srbije. Počela sam odatle jer je Dino radio na tom albumu. Taj CD je bio totalno vanvremenski. Želim da ga jednog dana uradim ponovo, iz početka. Taj album nije shvaćen kako treba, bio je 50 godina ispred vremena. Te pesme nisu dobro prošle. Ništa se nije desilo. Svi su mi govorili: "Jesmo ti rekli, to su samo potrošene pare...". Samo sam se tad još više naoštrila da uspem - kazala je Emina za "Glamur".

Izvor: Kurir.rs Foto: printscren

Komentari / 0

Ostavite komentar