Нада страховала да ће се разболети, али ракија је спасла!

Нада Топчагић месецима уназад, посебно откако влада пандемија корона вируса, време проводи са супругом Златком у њиховој кући на Тари где ужива у природи и свежем ваздуху, а слободно време осим за дуга пешачења користи и за рад.

Забава 08.11.2020 | 13:09
Нада страховала да ће се разболети, али ракија је спасла!

Певачица се похвалила да је зимницу већ одавно спремила.

 

"Златко ми каже: 'Ти само идеш и делиш!'. А задњу туру ајвара кад сам правила, ја сам јаукала на сав глас! Толико сам била сморена, јер сам одјурила после Борине сахране да завршим тај посао, а после сам морала да јурим на рођендан на ком сам певала... У таквом сам процесу била, само негде јурим, журим", каже Нада и додаје да је саветују да све чува за "црне дане":

 

"Ма, каква црна времена, па стално нека црна времена! Кад погледаш, па ти си стално у неким црним временима. Лепог живота више нема, нема оног живота какав сам ја некад живела у младости мојој, тинејџерским данима, каријери... Тога више нема - све је мање дружења, само негде бежимо."

Признаје да страхује од короне, али и да сумња да је већ прележала вирус још почетком године, када је била у контакту са, како каже, Кинезима из Вухана.

"Кад идем у продавницу, обавезно носим маску, све што треба. Неколико људи је у нашем окружењу умрло од короне, не знам шта да кажем... Један човек који има кућу на Тари одмах до наше, издавао је кућу само Кинезима из Вухана. У том периоду баш кад су они били тамо, ја сам била мртва - температура, нестао ми глас, ма нема... Мртва жена! То је било у јануару, док се корона још није појавила званично код нас! А ти Кинези из Вухана су све време тамо горе са мном били, ишла сам тамо код тог комшије и да једем... Нисам, наравно, из истих тањира као и ти Кинези, али откуд знам ја... Мада, ја мислим да је сто посто ракија у питању, да ме то спасава! Сад сам певала на рођендану, пила сам доста ракије и нисам се разболела... Али не било која, само шљивовица! Прала сам и руке с ракијом, мазала се по лицу и врату и то је то, мајке ми", каже Топчагићева.

Бројне њене колеге од пролећа не наступају и немају никакав извор прихода. Појединци су јавно апеловали да им се помогне, што је наишло на опречне реакције у јавности, али Нада своје колеге разуме.

 

"Има много певача који се сад сликају с толиким парама, ја стварно не верујем да толике паре могу да узму за један дан... То моја генерација није узимала, сигурно, а ни сада се те паре не узимају ни од певања, ни од свирања, ја да вам кажем. Ја да сам толико зарађивала, да су толики хонорари били... Па, ја бих данас била Бил Гејтс! У моје време идеш на турнеје, добијаш дневнице и од тога плаћаш себи и спавање и храну", признаје Нада, коју су отворено питали да ли страхује да ће упасти у финансијску кризу.

"И страхујем и не страхујем... Али тачно знам колико могу да се пружим. Сада су таква времена, морамо сви да размишљамо о финансијама. Мораш платити порезе, све дажбине, а онда се живи од онога што вам остане. Увек кад је криза, себи кажем: 'Надо, кочи!', увек сам се плашила тих црних времена која стално долазе, а кад видим како се неки разбацују са толиким парама... Мени то стварно није јасно", каже Нада.

 

Причало се, ипак, да Нади последњих месеци уопште није лоше - наиме, шушкало се да певачица на месечном нивоу инкасира чак 10.000 евра само од издавања својих некретнина. То, према Надиним речима, није истина.

"То су глупости, каквих 10.000 евра?! Па, ја да имам 10.000 евра месечно, па где би ми био крај? Помиње се моја цркавица, а не милиони оних који имају хиљаде и хиљаде квадрата", без длаке на језику објашњава певачица.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар