Кривична пријава против Радојичића: Откуд тестови?

Дарио Сандић носилац листе СДП БиХ Бања Лука данас је поднио кривичну пријаву против Игора Радојичића, одлазећег градоначелника Бања Луке и предсједника градске организације СНСД-а Бања Лука, речено је Патрији у бањалучком СДП-у.

Република Српска 06.11.2020 | 21:12
Кривична пријава против Радојичића: Откуд тестови?

"СНСД је данас јавно позивао грађане Бања Луке на бесплатно тестирање на ЦОВИД 19 у својим просторијама у Борику, чиме су починили низ кривичних дјела! Осим евиденте кривичне одговорности ово представља врхунац бахатости и неморлала владајућег СНСД-а и одлазећег градоначелника Бања Луке", додају из СДП Бања Лука. 

Подсјећамо, с обзиром на све тежу ситуацију с коронавирусом, многе здравствене институције широм БиХ истакле су да им понестаје тестова. 

Изгледа да их у СНСД имају и за изборну кампању.

Сандић се након пријаве обратио грађанима Бања Луке на Фацебооку:

"Поштовани грађани, 

Данас сам видио на нету да је СНСД Бања Лука  објавио позив грађанима да дођу у просторије СНСД Борик и да се тамо пријаве за серолошко тестирање на корону. Није ми јасно колико бахат и безобразан треба да будеш да у овој ситуацији, кад се не може доћи ни до доктора, ти као политичка партија, у јеку кампање, позиваш градјане да додју и пријаве се да се тестирају бесплатно. 

Да ли ће сутра да нам "заврну" воду па ће нас позивати да додјемо у СНСД и да се пријавимо и дамо личне податке, а они ће нас упутити у Водовод да нам они послије тога "одврну" воду - а ми само да гласамо за њих, или ће то они урадити умјесто нас?

Мислим да је мјера, етика и морал у потпуности нестала.Ово је срамота. 

Мислим да би се и Макијавели на ово зацрвенио, јер је и он имао одредјене критеријуме код начела "циљ оправдава средство". 

Медјутим да не одуговлачим, у прилогу вам се налази кривична пријава против предсједника Градске организације снсд Бањалука игора радојичића јер је он одговорно лице за снсд Бањалука. 

Углавном, ако морате да одете тамо да се пријавите и тестирате јер немате других могућности, немојте давати ваше личне податке или личну карту како је не би злоупотријебили. 

Ако смијете и хоћете можете и ви поднијети ову кривичну пријаву. Напишете ваше име и презме и адресу (а може и анонимно), потпишете (а и не морате) и пошаљете на:

Окружно тужилаштво Бањалука

Владике Платона 3 78000 Бањалука".

(Патриа)

Коментари / 50

Оставите коментар
Name

Јања Терзиц-Влајиц

06.11.2020 20:23

Не само да црвени имају тестове него и резервне гласове у врецама.. То је ненормално само за оне који нису политицки ангазовани у структурама власти, како то Додига појасњава..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ухх

06.11.2020 20:57

1000 тестова имају за 1000 лицни карти. Те лицне карте су сигурни гласови за црвену секту. Зар ово није кривицно дјело? Ста диспецер и такозвани министар сарениц раде?

Name

xxа

06.11.2020 21:34

Што се тиче листича за гласање они имају БАР код тако да то не могу потурати Сви су нумерисани.....бар је то добро.

Name

Митар 2

07.11.2020 07:49

НАРОДЕ НЕ ИДИТЕ НИКУД И НЕ НАСЈЕДАЈТЕ НА ГЛУПОСТИ СНСД САДА КАДА ГУБЕ СВЕ И КАДА СУ УНИСТИЛИ ДРЗАВУ САДА СУ СПРЕМНИ ДА УНИСТЕ И НАРОД .КОЈИ КРЕТЕНИ МАЈКО МИЛА ЗА ОВЕ НЕ ТРЕБА ГЛАСАТИ НИ ПОД ТАЦКОМ РАЗНО..ОВО ЈЕ САД ОЦИГЛЕДНО ДА ЈЕ БОРБА ЗА ОТМИЦУ ВЛАСТИ...КОЈИ БИЈЕДНИЦИ..

Name

РЕxxа

07.11.2020 07:56

нумерисани велис листици?? ХАХАХАХАХА ???

Name

Гласацко мјесто1

07.11.2020 09:55

Све се своди на преваре Радојциц је свјестан и он и његов газдаБаја да не само да губе Бана Луку него јос много ,много градова па сад покусавају разне манипулације и варке јер они то раде одкада су на власти крсе вољу народа и праве народ овца,а ---ЗАТО АКО ОВАЈ НАРОД ЗЕЛИ СЕБИ И ДРЗАВИ ДОБРО НЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА ЊИХ--

Name

Ре

08.11.2020 11:47

Како резервне гласове у врећама!? Па зар сад ви не радите по закону кад сте изабрали своје страначке људе у Централну изборну комисију БиХ !? Ако имају резервне вреће то значи да ваш ЦИК не ради свој посао, а ако нема резервних врећа са гласовима то значи да вам је то изговор за то што ћете катастрофално изгубити изборе. Зато реците о којој се варијанти овдје од ове двије ради, јер какав год одговор дате лоше пролазите.

Name

Бане

06.11.2020 20:37

БРАВО САНДИЋУ САМО ТАКО СА БАГРОМ. МИСЛЕ ДА ИМ ЈЕ РС ПРИВАТНА ПРЋИЈА АЛИ АКО БОГ ДА НЕЋЕ ЈОШ ДУГО А ЗА ОВО ШТО РАДЕ НАРОДУ СЈЕМЕ ИМ СЕ ЗАТРЛО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.11.2020 07:52

Све је тако народ не треба да гкаса и подрзава људе који нас варају и униставају све сто је српско..они су зло свих нас морамо заједно да се ријесимо багре и липова свјетски..

Name

СТРАХИЊА

07.11.2020 09:03

Сандиц и остали Сандици ниста не могу сами уцинити без насе подрске, а подрска је пробудити пријатеље комсије и породицу /гласаце спаваце/ јер само гласаци могу да законски скину оне који су доказали да су се одвојили од народа, Гласати је највеца подрска овим Сандицима којима не треба само браво и тапсање по раменима , Падају Трумпови Лукасенке а да не падне Лактасенко само народ то мозе

Name

Душан

06.11.2020 20:37

Свако серолошко тестирање са мора обавити у одређеним здравстевнеим установама које су предвиђене за то и које су стерилне. дезинфиковане и добиле одобрење санитарне инспекцијеОво је кривично дјело против живота и здравла људи.Ко поднесе приаву Радојчић први иде у затвор 100%.Друго одакле једној странци тестови?????Изговор здравствене устабве да су добили донациу не оије воде јер странка ние регистрована за пружање здравстевих услуга.Овдје има материјала за кривично гоњење хејбет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дипломац

06.11.2020 20:40

Овом је бас досадно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.11.2020 20:59

А теби драго да се на људсој невољи узимају- купују гласови. Све је то нас новац.

Name

Бн

07.11.2020 07:17

Адвокат?!

Name

Ре

07.11.2020 09:31

Ти си бот без мозга па ти све свеједно. Памет на годисњем одмору дозивотно.

Name

Сребренко К.

06.11.2020 20:40

Лопови, у Фочи нема тестова за тешко обољеле док црвени гмазови дијеле тестове на предизборним скуповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МедМекс

06.11.2020 20:40

Нису у питању ПЦР тестови већ серолошки тестови са којима епидемиолози већ имају план тестирања шире популације у циљу провјере постотка популације која има антитјела на нови сарс цов2 вирус. Поклопило им се. У склопу предизборне кампање урадит ће посао са серолошким тестовима што је већ ионако било у плану да се уради. Као и асфалтирање. Многе улице су у плану свакако да се асфалтирају. Али када се већ асфалтира, дај да то урадимо пред изборе и кажемо како смо то ми урадили. Сандићу, не читај само наслове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

06.11.2020 20:51

Само си једно испустио и то значајноСви тестови се раде у здравственим установама а не у просторијама странке......Могли су у СНСД да изађу у сусрет и раде бесплатну обраду мртваца и покоп до избора за све који умру од Короне......

Name

Ре: Милош

07.11.2020 00:34

Па мртви и јесу највећи дио гласачког тијела за секту.

Name

Ре

07.11.2020 06:37

Приватни су тестови Милоше и не тестирају у странци него у лабораторији. А овог Сандића тата је школовао од СНСД-а, купио му стан и ауто од СНСД-а, пун је као тата и к'о брод због тате и СНСД-а. Ниједна кривична пријава му неће проћи ако иоле зна у право, једино ако му тата и диплому није купио, а није искључено.

Name

Зоки Ре

07.11.2020 08:36

Идијотцино,Сандиц је мој земљак и мој комсија.Сандиц је факултет заврсио редовним школовањем и био добар студент.Сандицев отац јесте био цлан СНСДа,али је имао своју адвокатску канцеларију као сто има и данас и није крао као остали да би несто имао.Данас ако изадје цовијек и побуни се против неправде и безвласца,одмах се надје љигавац да га оцрини и њега и његову породицу како би оправдао криминал СНСДа,а то си јаднице урадио ти управо.Прво погледај себе коси и стоси и дали си ти цестит и безгресан и од цега ти зивис са цији ледја и на који нацин.Подрска за адвоката Сандица и све оне младе људе који се боре за свој и опстанак других људи у РСој против овог корова СНСДа.

Name

Ре

07.11.2020 09:47

Зоки, мало се ти позабави каријером његовог оца, његовом адвокатуром. Није он баш тако чист како ти кажеш. Провјери наплату нематеријалне штете гдје је заступао породице пог.бораца и РВИ у Српцу, колико им је новца узео. Њиховог. И ко га је "гањао" по Српцу од инвалида. Против сам СНСД-а и његове власти, али и против ових "честитих" људи који сада пишају у извор са којег су пили воду. Да није било СНСД-а за њих би Србац био максимум а не БЛ, РС и ниво БиХ, гдје му је тата био Омбудсмен. Прошао на поштеном конкурсу за то мјесто, је ли? И не пише се "идијот" него идиот", па води рачуна како пишеш своје име.

Name

Ре за ре

07.11.2020 10:04

који си ти идиот прицас неке глупости и убједјујес несколовне људе и упоредјујес са сколовним ,теби овај систем ко добар видис да влада систем гори него сто је хитлер водио видис да људи отимају,варају краду распродасе све зиво,и ти то подрзавас гдјеце ти дијете сјутра да рди ако си ти у секти и њиховоце да продје па стацемо онда кад је све унистено ,,глупане

Name

Ре

07.11.2020 12:24

Не подржавам СНСД, њих треба скинути са власти и судски процесуирати за криминал. И тачка. Али не подржавам ни ове Сандиће који су 20 година крали са СНСД-ом, који су пуни к'о бродови, и који су се сада сјетили бити поштени. Они би се сада престројили, па би сутра поново крали овај народ само са другом партијом. А Ви немате ни мозга, а због тога вам је кратко памћење. Зашто он није прије 10 година подносио кривичне пријаве, сада је дошао до памети? СДП БиХ му отворио очи? Не лупајте глупости, наивни сте као прољеће, због таквих лудака и неписменог народа ове будале нас деру годинама и дераће и даље, само са другим предзнаком.

Name

Борац

06.11.2020 20:41

Како је ова корона ваљала овој лоповској секти. Зарадили на респираторима- вентилаторима и медицинској опреми. Сада купују гласаце са тестовима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

07.11.2020 08:32

А тек на шатору, па маскама и осталој медицинској опреми...

Name

Јолy

06.11.2020 21:06

Свака цаст Сандицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

06.11.2020 21:14

Коначно један човјек који је урадио праву ствар.И ЦИК то треба да казни.Ово је за сваку осуду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

06.11.2020 22:02

ДНО ДНА, МИ СРБИ СМО ЗАИСТА ЧУДАН НАРОД АКО НАМ САМО ОВА СРАМОТА НЕ БУДЕ ДОВОЉНА ДА ОТЈЕРАМО ОВУ ВЛАСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

07.11.2020 07:32

Долази следеца срамота ову смо вец заборавили и увијек имамо једну срамоту и каземо ма то није ниста.Е такви смо јадни да нас нема јаднијих.

Name

цик

06.11.2020 22:13

висе нас је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

07.11.2020 08:55

Брзо ће тај твој ЦИК бити растјеран када после избора СУД БиХ поништи избор чланова ЦИК-а који су изабрани без јавног конкурса.

Name

Директ

07.11.2020 14:44

Зашто његов, када и његове кажњава.

Name

Рајка

06.11.2020 22:49

Покрали из болница они тако краду и гласове изгубе ал резервне из вреца вадили од мртвих сто су гласале њихове фукаре а сад губе 1000јер нема им удбада перица да га купе као просли пут па су мислилу да це народ насјести на њихове висе лази и преваре

ОДГОВОРИТЕ
Name

06.11.2020 23:42

Свака част господине Сандићу и хвала што сте борац за правду, такве људе искрено цијеним и поштујем. Велики поздрав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгас

07.11.2020 02:01

Ови из позиције лоши а ови још гори,тако бих радо повраћао на нашу политичку стварност. И одмах да кажем онај који ће по домовима здравља и болницама обезбиједити WЦ папир у wц-има има мој глас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.11.2020 09:35

Драгас, политицки си неписмен и одмах да казем да си близак власти. Јако си препознатљив.

Name

Ре Драган

07.11.2020 10:43

Емој гаги и тиси олос сектаски само овдје неком солис памет пасес дрзавну ливаду и узимас плату за нерад ,досло вријемо-- коко врати сто си позобала-- а ви идиоти сви у цузу ..

Name

Ре

07.11.2020 10:43

Драгас ти си добро луд и будала из снсд

Name

Фениx

07.11.2020 03:11

Љепо звуци пуна уста . Кривицна пријава . То слусамо сваких пар дана али ником никад није судјено. У Југи то је знацило вец једном ногом у затвору. БиХ нема судство. Ипак има има за оне сто кокош украду,такви баш одробијају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавран

07.11.2020 05:30

Браво за Сандица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ди

07.11.2020 06:08

Срам Вас било свију у том штабу. Имате ли дјецу, зар су Вам паре вриједније од маме, тате, пријатеља, дјетета, народа. Гњиде људске. Гамад. Тест мајко моја само за своје. Које своје? Вама требају добре шамарчине преко тих смрдљивији уста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

07.11.2020 07:13

Одлазећег градоначелника? А овај лик хахахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.11.2020 08:28

А ти си фујјјј. А не ха,ха,ха....

Name

За бања луку

07.11.2020 07:19

Дарио, вати се ти гитаре... Узивај у имовини који си стекао цасним радом и постењем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена

07.11.2020 07:45

Циме се све баве ради фотеље ово је скандалозно дјеле народ на подобне и неподобне народе буди паметан непродаји се за неки тамо тест висе нас је да се ово зло промјени Драско све висе поена добија са овим срамотним позивом за сваку осуду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мичко

07.11.2020 08:13

МА НЕ СЕКИРАЈТЕ СЕ ЉУДИ ТИ СЕРОЛОШКИ НИШТА НЕ ВАЉАЈУ. ИСТО ИХ ЛОПОВИ НАБАВЉАЈУ. ТАКО ДА ВАМ САМО ВАЖИ ЧУВАЈТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СЕ И ЧУВАЈТЕ СЕ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јое

07.11.2020 08:39

Мене занима ко то плаћа?!Да ли су то Радојичић и његова администрација извадили паре из џепа па купили тестове и поклонили их грађанима или...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зага

07.11.2020 13:36

Јесу,ЈОЕ,купили су,али нашим новцем.А,и њима претекло више него што нормалан људски ум може и замислити.

Name

Волонтер3

07.11.2020 09:06

Мозе ли неко да испита засто волонтерима на УКЦ- у наплацују комерцијални тест? Засто се они не могу тестирати као остали људи , вец морају да плацају толико? Зар мозе услов за волонтирање бити комерцијални пцр тест од 150 км и санитарна књизица од 50 км . У питању је волонтер, не запослена особа...

ОДГОВОРИТЕ