Побјегао из затвора да се помири са женом?

Едис Зукић (38) из села Кереп код Градачца побјегао је у четвртак навече из Казненопоправног завода у Орашју, саопштили су службени извори.

Босна и Херцеговина 06.11.2020 | 19:24
Побјегао из затвора да се помири са женом?

- Нама је бјекство затвореника пријављен у 17.40 сати. Одмах смо организовали потрагу и о његовом бјекству смо обавијестили све околне полиције у оба ентитета, Брчко Дистрикту и Граничну полицију БиХ. Обавили смо увиђај на мјесту бјекства током којег смо утврдили да му је у бјекству помогао други затвореник. Ријеч је о 27-годишњем Ведрану К. из Горњег Сребреника. Њега сумњичимо да је извршио кривично дјело омогућавање бјекства особи којој је одузета слобода. О свему смо обавијестили и дежурну тужитељицу Кантоналног тужилаштва у Орашју - кажу из полиције.

Бијег Едиса Зукића јуче нам је потврђен и у орашком затвору.

- Затвореник је прескочио зид уз помоћ другог затвореника који га је подигао на зид. Све се лијепо види на видеонадзору. Побјегао је док је трајала вечера, кажу у овом затвору.

У затвору за одбјеглог затвореника кажу да је био добар и примјеран, а да су га на бјекство натјерали породични проблеми.

- Прије бјекства је оставио писмо у којем је све објаснио. Извинио се Управи затвора и рекао да ће кад ријеши своје проблеме сам се вратити у затвор - каже нам исти извор.

Неслужбено сазнајемо да му је наводно супруга у прошлу суботу била у посјети и да му је тада саопштила да неће више живјети с њим у брачној заједници. Он се након тога припремао и побјегао из затвора.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ста Рећи

06.11.2020 18:43

Још се једино сиротиња искрено воли, они други то све купе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Ста реци

07.11.2020 05:28

Па одприлике само сиротиња и заврси у затвору.

Name

Зено

06.11.2020 20:02

Цувај се, не долази овај да се помири. Јавите јој, мозе касно бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца Предојевиц

06.11.2020 20:05

Свака цаст, прави дзентлмен!

ОДГОВОРИТЕ