БиХ: У поподневним часовима наступиће разведравање

- У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити умјерено до претежно облачно вријеме, уз постепено разведравање и сунчане периоде у послијеподневним часовима.

Босна и Херцеговина 06.11.2020 | 09:04
БиХ: У поподневним часовима наступиће разведравање

Прије подне биће умјерено до претежно облачно у већини крајева и свежије, уз могућу маглу локално, на истоку уз по коју кап кише, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана очекује се постепено смањење облачности и разведравање уз сунчане периоде, прво на сјеверу и југу, а касније и у осталим крајевима.

Дуваће слаб вјетар, сјеверног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини слаба до умјерено јака бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од осам до 14, на југу до 17 степени Целзијусових.

Температура јутрос у 8.00 часова: Бјелашница нула степени Целзијусових, Хан Пијесак три, Мраковица, Чемерно, Соколац и Калиновик пет, Дринић шест, Дрвар, Мркоњић Град и Сребреница седам, Сарајево, Нови Град, Шипово, Рибник, Гацко и Невесиње осам, Приједор, Бањалука и Рудо девет, Србац, Бијељина, Добој, Тузла, Зеница, Вишеград и Фоча 10, Билећа 11 и Требиње 13, Неум 15 и Мостар 16 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар